Любители на кучета - 117

• 29 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Момичето ми с любимо приятелче 🥰

Mtz, надявам се да й няма нищо на прекрасната Мока, че кожните проблеми (от личен опит с Киоко) са голяма гадост.

# 181
Как е Мокка,мила  Mtz? И аз изтръпвам като напипам нещо по Лори...Намерих и снимка , от  първата разходка. А тази е от днес

# 182
Биляна ако намеря свободно време ще свиркам да се запознаем на живо 🤗 За другото знам и ако нещо не смогна знам, че тук ще намеря подкрепа. 🤗
Писах за Макс, пък Вивата днес беше селянка и да ви покажа всички жени на едно място.. Малко заспали, ама баш женско царство - Вива, майка, сестра, полусестра (Вивата е зад ъгъла, майката Миси е тази най-светличката с гръб, черната е полусестричката Фрида, а най-близката мома е сестра и Точката):

# 183
Sivi, ти направо семейна фото сесия си им направила Joy

# 184
  • Sofia

Хората спят,а аз с добичето на паша по среднощите.
От 15мин се мъчи да повърне и айде вън. Щом стъпи на трева и веднага започна за пасе,върна и почна да подскача и да играе.
За капак докато бяхме вън спряха тока за 5мин и си викам "Маргарито,остана вън по пижама,че вратата с чип и няма влизане"
Ох,среднощни кучешки неволи....

# 185
  • о`майна лунна нощ е
Ние вчера посетихме базара на Жълтото куче в София. Понакупихме шишета за вода, снъфъл топка, раница и черпиха Швепса с ръчно приготвени бисквиДи с печен дроб. И го снимаха даже. Роси Босяцка прави уникални фотосесии на кучета. Поговорихме с приятели, пихме кафе ... Много разтоварващо мероприятие.
Тук е припаднал в граница, която получихме от студиото в началото на годината.

Днес имаме много други задачи и за съжаление не знам кога пак ще успеем на стигнем до там, а така ми се искаше да вземем още нещо. Две или три организации предлагаха страхотни неща за котки и кучета. Всичко с благотворителна цел.
https://www.facebook.com/904804096274144/posts/3997098847044638/

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 09:27 от `ТуиГ

# 186
  • под тепетата
Страхотно и поздравления за участията ви на базара! Другият път като ходите, може ли да ви дам сума, пък ти ще ми избереш нещо?  Струва ми се, че там мярнах и стопанката на нашия татко.
 Честита Цветница на всички! Да са здрави всички, носещи красиви цветни  имена!
Поздрав от любимо местенце
https://www.youtube.com/watch?v=_13p8JSqogc

Margaritka, поне тИлИфона носеше ли? Satisfied

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 08:49 от bilqna_69

# 187
  • sf
Туиг, какъв е този базар?

# 188
Честити да са празнуващите днес , красиви имена!Усмивки и цветно, слънчево  настроение на всички!

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 09:58 от Roo Roo

# 189
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, какъв е този базар?

Организирано е като ден на отворените врати в студио Жълто куче, което е съвместен проект на Росица Босяцка и Ина Хаджиева. Обучение, снимки, разговори ...
А този уикенд в двора на студиото са наредени и интересни неща, продажбата на които отива в организации като Pet sisters  и др.
Те имат много разходи по животни, които спасяват и лекуват, за това всеки лев им е ценен.
Ето я инициативата за 24 и 25 април
https://www.facebook.com/StudioYellowDog/

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 09:34 от `ТуиГ

# 190
  • Варна
Честит празник, хора ❤

Туиг, може ли онлайн да ке купува?

# 191
Честит празник!

# 192
  • sf
Неделно...

# 193
  • о`майна лунна нощ е
Честит празник, хора ❤

Туиг, може ли онлайн да ке купува?

Не, знам. По принцип от студиото може да се поръчва, но нещата, които са извадили врмоминта другите участници, нямам представа дали и какво е видимо онлайн. Ето част от продуктите, които се предлагат
https://www.facebook.com/106732101195463/posts/250357223499616/

# 194
Много готино, Туиг. Хубаво събитие!

Момичета, тези, които сте от София. Събирам препоръки за клиника, в която кастрират женски кучета. Интересуват ме отзиви, цена и също каква е практиката-нощува ли женската там?
Аз съм от София, но съм с мъжко куче, а питам за приятели, които не са от тук.

На слънчевото време на игра в кучешката  клетка.

Вече има пейки и за хората. Постоянно слагат нови неща, което е супер.

Общи условия

Активация на акаунт