Любители на кучета - 117

• 29 838
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Даваме частни уроци, с двама преподаватели, много иновативни - спиш докато учиш и учиш докато спиш! Заплащане по договаряне!

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 00:14 от иланг - иланг

# 646
Елена, нормално е. Тези породи така си треперят постоянно. Предишното ми куче беше точно смес между мини пинчер и чихуахуа и трепереше също, дори в стаята да е топло.
Кио ❤❤❤

# 647
Кио има уникални фотоси с цветя!

# 648
  • тук-там
На прекрасната Кио много и отиват цветята Simple Smile
Аз миналото лято слагах на Мокка и протовопаразитна каишка, и хапче за вътрешно и външно. Въпреки това много кърлежи открих. За това в края на лятото направихме тестове. Бързо, лесно и евтино е. Тази година ще правя и на двамата.
Иланг, много са сладки твоите иноватори Simple Smile

# 649
  • София
Ах.. писах писах и рефрешна Sad
Момичета ще се наложи да оставим девойките на хотел за седмица другият месец, защото ще пътуваме. Спрях се на хуба хуба и догленд, моля за отзиви. Още не съм решила и дали и двете да пратим или само Кая, че тя е проблемна с разходките и няма кой да я извежда.
В Хуба Буба приятели си оставяха на два пъти осиновената сладурка и бяха доволни. На мен пък ми допада, че изискват ваксина за кащлица, а знам и че занимават кучетата с обучение (кумата провежда някой и друг час там, май не всеки ден обаче), което също ми харесва - според мен явно се стараят хората. Но и аз не бих оставила Буба на никого; с това проблемно стомахче даже на "бабите" й не смеем да я оставим. Не знам как е с голямо куче, но с малко всъщност е възможно да си почиваш.  

Скрит текст:
А ето една идея за хората с фурминатори:

Да се похваля, че и Буба реши да пробва да пътува като голямо куче. Ако я свикнем да задържа по-дълго време долу, пътуването ще стане направо рай - то не се разбира, че има куче в колата изобщо. Толкова се възгордях, че даже не ми пукаше, че лежи на мръсната стелка Simple Smile  

# 650
  • София
Привет, ето ни и нас - една муцуна, нащрек, че не се знае кЮфтето отде ще дойде  Simple Smile
Скрит текст:
Добре ни дойде почивката Simple Smile
Четох със свито сърце перипетиите на болните ни кучовци - адмирации към всеотдайните стопани, просто Purple Heart  Стискаме палци и лапи, да преминат през тези изпитания по-леко!
Колкото до почивката, вече имаме нещо впредвид, но отсега си знам, че ще се съобразяваме с нашия бандитко - хубавото е, че ще сме много близо до плажа и ще можем да си наглеждаме кучо / не мисля да го водя на плажа през деня/..
edit - ToniShu - Няма проблем, ще го пробваме; обаче през по-топлите дни миналата седмица го видях, че оплези езика - което мисля, е признак за позатопляне. Между другото той според мен не е типичен чихуахуа представител - понеже 1) e по-едър от събратята си и 2) Има доста козинка около врата, може да се издърпа направо, докато това не съм го срещала при другите чихита, които сме виждали до момента ... А Бубата е чудо наистина - сега ще взимам и нагръдник в неутрален цвят, защото неговия е в черно и се нагрява...

Последна редакция: пн, 10 май 2021, 15:20 от pilito

# 651
  • София
Ама не ги слагайте в скрит текст тези красиви снимки, ей, калпазанки Stuck Out Tongue

pilito, нашата дребосъчка хем е черна, хем си изкарва супер на плажа и нито веднъж не е прегрявала. А ние седим по цял ден, от сутрин до вечер. Гледаме да има сянка и да пие водичка. А как обича да тича по пясъка... пробвайте го Капонът, ако решите - заслужава си Simple Smile

# 652
Привет и от мен. Simple Smile
Аз от мнооого време не съм писала, но пък следя редовно Relaxed
Първо да пожелая бързо възстановяване на всички болни сладури  Yellow Heart
Може би не помните Лизи, но пък затова ще ви кача една снимка да се подсетите Satisfied
Скрит текст:
Та, тази въпросна госпожица бе диагностицирана с тазобедрена дисплазия. Много стресово го преживяхме, но вече сме се мобилизирали да подобрим състоянието и и мисия номер едно ни е да я подложим на диета.
Вет-а ни разясни, че трябва да я храним само и единствено с гранули, за да свали кг, но г-цата не яде почти никакви от известно време. Харесва само меки и добре овкусени такива, а попадаме само на доста ниско качество, пълни със зърно, които няма да помогнат с вталяването. Сещате ли се за храна, която бихме могли да опитаме с Лизката? Simple Smile

# 653
  • София
В една друга тема прочетох за натровено кученце и за изхвърлено от кола.
Лабрадорът ми беше диагностициран (според мен неправилно) с дисплазия на 1 година. Давах рибено масло и се надявах да не стигаме до операция. Никога повече не прояви проблем, макар че сядаше по специфичния  начин.

# 654
  • София
ох, не бях влизала над две седмици и много мъчно ми стана, като ви изчетох.

Стискам палци за бързо оздравяване на всички болни кученца и човеци.

За кучешки хотел нищо не мога да кажа, Рея е хем агресивна, хем не понася да се дели от мен, та не я оставям и това си е.
Навремето, на младини ми се искаше да я пращам на градина в Хъба, обаче не бяхме подходящи за там. Ни става да я пуснат на двора с кучета, ни пък да тича из планината пусната, тя познати не слуша, камо ли непознати.

Някой назад изкоментира хранене с БАРФ и минаване на едно хранене дневно.
Понеже сме на БАРФ, порцията е 800-1000 гр на ден, еми не става да го дадеш на едно хранене, много си е.

# 655
Здравейте,
искам да разкажа за нещо хубаво, което е направил синът ми. Не за да се хваля, а защото точно тук му е мястото.

Преди Великден на път за почивка извън града, вижда малко кученце в много лошо състояние. Мръсно, болно, с кърлежи. След известно чудене взима кучето и се връща в града, води го в клиника и го оставя там за около седмица. Там го обезпаразитяват, правят изследвания, лекуват, ваксинират.
През това време се намира и стопанин за кучето. Даже трима, направо с конкурс е избран този, който да приеме кученцето. Simple Smile
Синът ми го взема от клиниката срещу малко повече от 400 лв и го носи в новия му дом.

Той самият има две, а и при мен едно, затова го е спасил, без да го оставя за себе си.

Една позитивна новина в днешно време, пълно с тревоги от всякакъв род.

Мен ме зарадва, сигурна съм, че и вие ще се зарадвате.

# 656
  • о`майна лунна нощ е
Имаш повод да се гордееш с момчето си! Добър човек си отгледала и възпитала. Тази добрина ще му се върне някой ден, а ти ще си още по-щастлива.

# 657
Валентина трябва да се гордееш със сина си, и със себе си, че така си го възпитала 😉❤️
Как са Маги и Кари?
Аз да кажа, както се и съмнявах се е получил абцес.Те мислеха, че е мастна тъкан, но аз им казах, че се съмнявам за джоб, и излязох права.. Много Д-р Пол гледам 😁Изчистили са го, сложили са дренаж, ще стои с него около един месец.Всеки ден по 3 пъти, ще промиваме с антибиотик вътрешно.Иначе е добре, не я мислете..☺️
Надявам се това да е последния сериозен проблем, че още няма 2 години, а през колко неща мина.. 🥺 И тя се включва в отбора на борците.. Дано от тук нататък, всички кучовци да са ни живи и здрави, и скоро всички да забравим за болежките 🤗❤️

# 658
Имаш повод да се гордееш с момчето си! Добър човек си отгледала и възпитала. Тази добрина ще му се върне някой ден, а ти ще си още по-щастлива.

Благодаря! Трогна ме.

Мислех да добавя в поста си да няма хвалби, защото исках да споделя, без да предизвиквам аплодисменти.
На мен самата ми е радостно и топло на сърцето и това е достатъчно.

Обаче ТуиГ ме разчувства, признавам.
Merryhristowa благодаря!
На всички ви благодаря. Бъдете здрави!

# 659
  • под тепетата
Хубаво ми стана, като те прочетох, ValentinaP! Поздравления за вас! И нека има повече такива постове!
 Merryhristowa, герой е тя! Бързо да минава месеца и да забравите за неволите и болките покрай кастрацията!

Общи условия

Активация на акаунт