Любители на кучета - 117

• 29 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Ох, че мили очички има това Лори! 🥰
Да ви покажа ние как се разхождаме, от вкъщи до НДК има 10минути бавен ход, обаче почти винаги в градинката на НДК Маги решава, че ще почива и се пльосва до някоя пейка. Ако не друго, то поне ляга, където мога да седна и аз да почина 😂😂😂

Тези от вас, които давате масло от сьомга можете ли да ми препоръчате конкретна марка, моля ?

# 166
  • София
Честита рожденничка! Жива и здрава и много игрива!!!
Чарли: Ей, да знаете, че на мама ръката е най-вкусна преди лягане. Особена, ако ме гали!

# 167
  • Пловдив
Честит Лазаровден!
Бъдете здрави, благословени и заобиколени от любимите двукраки и четирикраки!

В това политично време Шошо основава партия -Ушите ми пречат (да спя).

Видно е, че с работата Принц не може да се изхранва, принуден е да работи тежко "Гледай ме в очите" за мижави котешки гранули...

Търси спонсори - приема гранули, уши, консерви, както и салам, кашкавал...

Ние сме по-добре. Борим последствията на ковид-а. Надявам се да се възстановим бързо.

Специален поздрав за всички, най-вече за Биляна, която съм сигурна, че ще оцени вълка в клипа.
https://www.youtube.com/watch?v=pEOb62Ldg3M&ab_channel=DeepZoneProject

# 168
  • под тепетата
Еееее, направо ме размаза, иланг!
То вълк, то песен, то клип...А преди малко видях и вълчицата на Hrdza  , но я разхождаше младеж из Капана.
Радвам се, че се вдигате и най-вече за бабчето ти! Горкият Шошо, за една гранула какво мъчение изтърпява Laughing От мене има кашкавал!
 Здрасти на Бък! Морско момче ли е?
Стелла, маги е като онези кукли за гушкане - гушкалки ли им казваха Gift Heart

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 14:15 от bilqna_69

# 169
Принц Шошо е железен! А ушите... Само за мачкане!
Биляна, не е морско чедо Бък, макар би бил много щастлив да е. Трудно е да го извадиш от водата, остава без дъх, понякога се плаша да не се удави. Иска да му хвърляме пръчки да вади. Преди години имахме много стресиращо преживяване, когато вместо пръчка донесе змия.
Пловдивчанин е.

# 170
  • под тепетата
А така, градски значи! И ние имахме среща със змия миналата пролет, надявам се тази да нямаме. Доколкото разбирам е донесъл водна, че нашата беше пепелянка и се наложи една седмица да се лекува Ози.

# 171
Да ви покажа на една приятелка малкия бандит, който е само уши и добро настроение Grinning

# 172
  • sofia
На разходката преди малко имахме доста страшна случка. Наш Леон налетя на едно кане и тя го хвана за врата и го тръшна в земята...Реално не го нарани, беше внимателна, но много се изплашихме и двамата...
Имаше лакомства и той реши да пази всички за себе си...

# 173
На разходката преди малко имахме доста страшна случка. Наш Леон налетя на едно кане и тя го хвана за врата и го тръшна в земята...Реално не го нарани, беше внимателна, но много се изплашихме и двамата...
Имаше лакомства и той реши да пази всички за себе си...
Милото момче....!Сега двойно лакомства!

# 174
  • тук-там
Мили дами, открих зад ухото на Мокка някаква топка с косми. Чудя се дали са само косми или е някакво образование. Верояно ще трябва да звъня на вет:

# 175
  • Пловдив
mtz,да не е някакво трънче оплетено в косми? От снимката на сплъстена козина прилича.

# 176
  • София
Мтз, на нещо оплетено прилича. Не виждам възпаление около него.

# 177
И на мен ми прилича на заплетена козина. Пробва ли с четката да го разплетеш 🤔

# 178
Banks малко със закъснение, ама здрава и палава да ти е малката косматка и многооо години радости и усмивки да ви носи 🤗
mtz и на мен ми прилича на сплъстена козина. Опитай да разрешиш с балсам и гребен. Ако Мокка не мърда можеш и лекичко с малка ножичка да отрежеш козината, ама внимателно за да видиш какво ще се покаже отдолу.
Добре дошъл на Бък 🤗
Макс другия месец ще посети Пловдив и района за няколко дни, та ако видите оранжево магаре да лае по някой рошав мъник, да знаете ние ще да сме 😁
Днес след няколко часа разходка в хубавото време се е предал момъка:

# 179
  • под тепетата
Ако се завъртите в Капана, свиркайте силно и веднага ще дотърча!
Sivi, предложението относно помощ за ваксинациите си важи, да ти напомня!

Общи условия

Активация на акаунт