Любители на кучета - 117

• 29 844
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Аз ползвам само Ентерол 1 път на ден. При остра диария действа след второто хапче. Утре обмислям да я заведа някъде на водоем, да видя дали ще плува 😁
Сега ще огледам тук около Стара Загора освен Копринка с какво друго разполагаме 🥴🤭
Болните бързо да оздравяват 🤞🥰

# 586
Привет, момичета! Благодаря ви, че се интересувате от Маги.
Днес пак бяхме при ветеринарите, подобрява се диването ми - боец ще излезе Магито! Докторите бяха много впечатлени. Във вторник записахме час за ехокардиографията, но казаха, че дишането й е в пъти по-добре, секретите от носа спряха изцяло. И сърчицето казаха, че се влияе добре от лекарствата, ритъма му е добър, но все пак ще знаем със сигурност какво се случва с него след изследването.
Тази вечер успяхме да се разходим до градинката на ндка( на 15тина минутки в от вкъщи на бавен ход). Това й е най-дългата разходка от седмица насам на душата, определено има повече сили вече днес.

Много съжалявам за блъснатото кученце. Да почива в мир милата душица!

Честита да е Бела! Да ви радва още дълги години!

Всички болни да се оправят бързо! Стискам палчета и Кари да се пребори!

# 587
  • sf
Магииии 🥰 Стела, като се оправи, може ли да дойда да я намачкам? 🙃
Ние с Нейо след малко се натуткваме и отиваме на Дунава при баба и дядо на агне.

# 588
  • под тепетата
Честито и от нас на Бела! Да е здравичка еи желаем!
Браво на Маги, ще се вдигне момичето!
Блазе му на Нейо, баба и дядо ще го поглезят...
Ози що кИфтета и пърДжоли излапа покрай гостите Wink
mtz, твоите съм сигурна, че и на скейтборд да ги качиш, ще потеглят веднагически Heart Exl
Онзи ден като се качвам във влака, а на гарата имаше едно бордър коли и само се молех да е при мен в купето, но не ми излезна късметът.

# 589
  • Бургас
Добро утро! Не ставайте още, пак е почивен ден!

# 590
  • Пловдив
Добрутро,мили другарчета
Тук сме, чета ви редовно. Моля се за Маги и Кари да се оправят по-бързо.
Ето ви един Саско, който уважително се отнася към съботата сутрин. Солидарност към Елзичка.

# 591
Маги не само е боец, но е и щастливка, че сте се открили, Stella D!
 Днес беше хладничко сутринта, но за Бейли беше идеално време, над 20градуса му е горещо.
Доволна съм от Фурминатора, маха бая косми, имам чувството че го подстригвам.

Пп:лакомството от снимката са дентални пръчки

# 592
Стела,Маги- усмихнахте ми деня, момичета!Всеки ден си мисля и за Джаки, Кара,мислено пращам сила и надежда! Естела, защо само на едното сладурче снимка...и друготооооо, моля! Хубав и усмихнат ден, на всички!

# 593
Радвам се на хубавите новини, които чета 🤗 Дано само такива да са занапред.

Ние пък искаме да мързелуваме събота сутрин, ама не всички са съгласни 😁 Та рано-рано направихме крос с Макс и се разходихме на спокойствие.. От време на време и малко лиготийки имаше от негова страна:

# 594
# 595
Много хубави, бели зъбки! Как ги поддържате толкова чисти? При нас не се получава нито с четка, нито с дентастикс.

# 596
Ах.. писах писах и рефрешна Sad
Момичета ще се наложи да оставим девойките на хотел за седмица другият месец, защото ще пътуваме. Спрях се на хуба хуба и догленд, моля за отзиви. Още не съм решила и дали и двете да пратим или само Кая, че тя е проблемна с разходките и няма кой да я извежда.

# 597
Бела,честита бъди. С малко закъснение! Много здраве,щастие,лакомства и дълги разходки.
Стелаа,много се радвам за Маги,продължаваме да стискаме палци!
Дано и Кара скоро се подобри!
Страхотни са всички кучовции! Heart
“Ама батко,аз колко пъти да ти казвам,че тея топки са мои и си ги харесвам,сприи да ми ги пукааш! “

Спретна му мъничък скандал,като видя поредната си спукана топка сутринта и после бързо се сдобриха Joy

# 598
Момичета, на подрастващите кучове как се увеличава количеството храна? Като достигне килограмите или като започне да показва, че не му стига храната? Кайзер се оказа, че е дръпнал 2кг. за десетина дни и му увеличих вчера храната спрямо теглото и днес вече се назландисва. От развъдника ни казаха, че трябва да яде 5% от теглото си. Сутринта с подканяне тръгна да яде, сега на обяд - тц. Вдигнах купичката и ще му дам чак довечера. Иначе има тонус, заиграва се. Сега се сещам, че сутринта го нахраних 1.5ч по-късно от обичайното, но поспахме повече, а и той не ни събуди, както по принцип.

# 599
  • Пловдив
wild poppy, повечето храни имат таблици с количеството дневен прием като критериите са
-възраст /в месеци/
-очаквани килограми при зрялост.
С какво храниш?

Общи условия

Активация на акаунт