Любители на кучета - 117

• 29 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Reunion, възможно е поради някаква мистериозна причина да не е акала, но понякога си позволява вкъщи в банята да ги върши тези работи. Според мен просто беше яла по-голяма доза от нужната. Приятели си оставят там кучето вече няколко години и са много доволни. Знам ли, може Бека нещо да се е смахнала и да не е искала без мен да си върши нуждите Joy

# 616
  • под тепетата
И на мен ми се стори странно, защото когато преядат ги хваща разстройство.

# 617
  • София
Биляна, нямаше никакво разстройство. Сега като го казваш и ти ми става още по-странно. За 50 м. от къщата до колата три пъти разтовари, а преди това на двора в къщата подскача около врата сума време и не свърши нищо. Може и вие да сте прави и да става въпрос за поведенчески проблем, а не за прехранване. Пропуснах да спомена, че когато си я взехме беше чиста и не миришеше неприятно (имаме опит и с друг хотел, когато я взехме беше в плачевно състояние).

# 618
  • под тепетата
Лео го бяхме оставили за едно денонощие сам на вилата. Комшията ходи да го храни и каза, че не е пипнал храната. Може наистина да е поведенчески, аз също реагирам така на чуждо място Flushed

# 619
  • София/Севлиево
Рекс също когато сме при свекърите почти не яде.Сега от 30.04 до днес е изял толкова,колкото у дома изяжда за 3 дни.Вода пие и си играем,но е видимо унил през деня,т.к.не му се разрешава да влиза в къщи и е вързан ,защото рови из градината.ММ го разхожда сутрин и вечер по час, час и нещо,през нощта го пускаме да спи вкъщи и е спокоен,но през деня е все унил и неспокоен.

# 620
  • тук-там
Едва ли е прехранено, изглежда ми като стискане от страна на животното. Често се случва - за тях е голям стрес такава промяна - на ново място и без любимите хора!
Ели, голям стрес е за домашно куче да стои вързано само на двора. На практика то няма пространство и внимание. Внимавайте, да не го стресирате и да предизвикате кофти поведенчески проблеми!

# 621
  • София
Аз имах този проблем в детските и пуберските си години. С дни изкарвах без тоалетна. После тръгнах по палатки и ми мина 🤣
Не съм оставяла куче на хотел. Баща ми и племенницата гледаха моите.

# 622
  • sofia
Добро утро!

# 623
  • sf
Нейо и котката

# 624
А нашето черно дяволче без да разберем как е позагубило предните си зъбки. Уж редовно го поглеждам, но вчера ме изненада с наболи нови. Учудващо засега нямаме никакви поражения у дома. Може би защото сме му осигурили достатъчно играчки, които подменям да не му омръзват. А вчера го водихме на пикник и лудя цял ден с чихито на щерката. В един момент от черен беше станал сив от въргаляне в прахоляка.

# 625
Благодаря ви, ще погледна и champion. Малката има кой да я гледа и извежда, но Кая е добиче и няма кой да се справи с нея, а не искаме да сме в тежест, та хотел ни е единственият вариант. На Кая си и трябват разходки, не може само дворче..

# 626
  • тук-там
А няма ли да им е по-добре двете заедно на хотел? При нас няма вариант да отделим Нъки от Мокка - оревава орталъка.

# 627
Благодаря ви, ще погледна и champion. Малката има кой да я гледа и извежда, но Кая е добиче и няма кой да се справи с нея, а не искаме да сме в тежест, та хотел ни е единственият вариант. На Кая си и трябват разходки, не може само дворче..
От Хъба ги извеждат и на разходки в планината 👌
Пп:на нас ни казаха, че Бейли за 7 часа там не е ходил ни по малка нужда, ни по голяма.Когато го взехме и ни го подадоха на повода, излязохме от къщата, поехме си го ние, се изпишка отстрани на вратата, дотогава, без нас е стискал..

# 628
Тайра е толкова привързана към нас, че чак прекалено. Като сме на работа и двамата(пада се така веднъж-два пъти в седмицата, понякога) даже и не пие вода. И като се прибера си наваксва 😁.. Оставяли сме я веднъж за няколко часа като по-малка при свекърите,била е супер неспокойна, не е пила и яла, и като отидохме да я вземем, беше буйна радост 1 час. Така, че въобще не си представям вариант, да я оставя при непознати.. Тя ще се измъчи, и аз да я мисля 😵.. Затова обмислям вариант на море с нас, малко няма да е хубава почивка, защото ще трябва да се съобразяваме с нея изцяло, но нали ни е "дете" няма как 😁.. От сега да свикваме на принципа "С деца на море"..
Скрит текст:
След малко отиваме до клиниката, тази бучка по намаля, и слезна надолу, и вече втори ден изкарва доста повече секрет. Като я напипвам почти ми пълни шепата. Втора седмица мажем с крема, има ефект, но не и пълно възстановяване.Иначе видимо не я боли, не и пречи, няма индикация за нещо сериозно, но не знам вече.. Честно ви казвам, направо ми омръзна. То не бяха цистити, проблеми с храната, сега и след кастрацията пак... Едвам чакам момент без проблеми.. Уффф оплаках се. После ще пиша какво е станало.. [spoiler/]

# 629
  • sofia
Мери, стискам палци! Разбирам те много добре...Знаеш и Леон е патилан...За първата година с нас, 2 операции преживя...
Надявам се Кара да се възстанови и много се радвам на новините за Маги!

Общи условия

Активация на акаунт