Да ритне ОКТОМВРИйското човече, мама с нетърпение очаква вече! - Тема 6

• 31 727
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Аз ивкам да благодаря на всички вас тук,които ме съветвахте и подкрвпяхте в благодарение на вас може би октомври ще имам здраво бебе БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕКРАСНИ ХОРА ♥️🌷
голдфинч благодаря надявам се да не пеокурвя почвам аспирина още тая вечер ♥️

# 496
За раничката, аз имам, имах още от преди да забременея и съответно бактериална инфекция, която лекаря ми обясни, че се причинява от раничката, защото тя създава подходяща среда за бактериите, но излекувахме инфекцията и той каза да наблюдаваме известно време, дали пак ще имам и фекциа, защото ако смятам да имам още деца, той не препоръчва да я горим, щяла да се отвори пак от бременността така че ще я горя след раждането, за щастия не съм имала повече инфекции

За съжителството ......както всички до сега са казали и моето мнение е, че самостоятелността е доста ценно нещо но разбира се има и други фактори, финансово примерно, не мога да си представя да живея нито със свекърва ми, нито с майка ми, ще се скараме много, а и двете много обичам!

И аз почнах да се притеснявам, като ви чета, за спина бифида, това не се вижда май в прена тестът, а аз и без да съм бременна си забравям, та сега направо съм като врабче ...помня 2 секунди, та не си пиех много редовно витамините и се филмирам от известно време 🙄

Иииии последно Simple Smile вече имам корем като в 6ти месец, явно заради това, че е трето и заради диастазата ....

# 497
Днес мина първата ми ЖК и съответно първите изследвания.
Istinata3 аз също като теб съм с левкоцити и кетони в урината. Не съм коментирала резултатите с доктора, тъй като реших да изчакам и микробиологията.
Изчетох инфо от нета и реших да наблегна на водата, та дано се нормализират нещата с кетоните.
Hariom1 аз също съм на Акард 150 мг., пия го от деня след трансфера и нямам никакви проблеми.
Наблюдаващата ме докторка днес каза, че се приема до 35 г.с. и се спира.

# 498
Аз пък да успокоя момичетата с кетоните не  е лъжа за водатааз не бях пила и кмах а като пих и нямах след три дни всичко е наред🤩

# 499
Хариом , пожелавам ти всичко с бебчето да бъде наред!

Относно раничката -когато бях на 20г горих раничка а на 23 забременях от раз. Истината е че моя проблем с шийката ми идва след раждането , защото се разкъса .  Иначе не знам дали може да се 'гори' по време на бременност .

А за отделянето на бебето ,  мойто бебе на 4ри  годинки още си спи при нас Grinning някак не бързам , сега преди бебето ще го преместим ако иска , ако ли не ще спим всички в една спалня ,поне е голяма .

# 500
Здравейте и от мен.Чисто новичка съм в групата.Simple Smile)Моето бебче е с термин 05.10,а в понеделник ще раберем пола на мъничето.Желая ви леко бременеене❤❤❤
Добре дошла 🤗 Аз съм във вторник на преглед и много се надявам да разбера пола. Избрах вече и балон с цветен газ, за да съобщя на фамилията 😊 Малката много се вълнува, баткото тийн не 😄 Таткото пък знаел какво бил правил и е убеден, че ще е мъжко 😂😂😂
Момичета, да ви се похваля как вече почти не ми се гади. Само от манджи с лук 😂 Чувствам се значително по-добре тези дни, няма го неразположението. Дано с напредване сме все по-добре, казват че втория триместър е най-хубав. Аз вече съм имала два, но не помня как бях 😂
    Ние днес разбрахме че ще си имаме момченце:)Голямо щастие е ,тъй като всички от рода сме само женски 🤣Сега идва трудната част с избиране на името🥰🥰🥰

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 23:29 от Goetrova

# 501
Преди 4-5 години и аз имах раничка, изгорихме я. Всеки път, когато отида на преглед, АГ казва, че си личи, че е имало “нещо” там, но е зарастнало. Относно забременяването, стана от раз, не ми е създавала проблеми нито преди, нито след горенето.

Никой не ми е споделял кога, защо и трябва ли да ходя на преглед за спина бифида, сега малко се притесних, че явно ще го пропусна.

# 502
Ние с мъжа ми от самото начало на връзката ни си живеем двамата само. Обичам всички роднини (и от моя, и от негова страна), но действително никога не бих могла да си представя да сме под един покрив трайно. Има и друго - от сравнително малка се отделих и от нашите и някак бях свикнала да бъда самостоятелна вече твърде дълго.

# 503
Добро утро! Моят опит с раничките е следния. Аз още като ученичка имах. Без да съм раждала и тн. естествено. Изгориха я и от тогава нямам проблем. Моя приятелка пък имаше след първото раждане. Забременея с второ и по време на бременността раничката изчезна. Явно, както и казал док, бебето я е излекувало.

# 504
Здравейте, банда!
Вчера бях на преглед и се оказа, че сме ги ошарели! 😁 Този път е момченце! Ще си имам и от двете! Имам чувството, че тук масово ще са момчета? Всичко е наред при нас. След месец пак на преглед до тогава спокойствие. Правим големи разходки като е хубаво времето, а и детето само иска, много върви. За това помолих доктора, че той мислеше, че ми е рано още да ми изпише магнезии, че краката не ме слушат, понякога имам крампи и схващания. Пръста на едната ми ръка също потрепва. Също махам фолиевата и започвам FERROFOLGYN то е на саше и е комбо с фолиева, желязо и витамини. Сега започваме да мъдрим име, че с таткото не можем да се разберем. Предния път чак в 9м се спряхюе окончателно. 😁 И все пак ще има шопинг, че дрехи за момче нямам. Моят любим спорт. 😂😊
Не бях се включвала скоро, че дъщеря ми беше болна доста време, но поне аз се разминах само с лека болка в гърлото и пакет лукчета.

# 505
Момичета, като ходите на прегледи вашите бебчета активни ли са? Моето така се мята и такива салта прави, от 4 ехографа в последната седмица, нито веднъж не беше спокойно, а при от 2 от тях, направо беше като полудяло Satisfied Чудя се доколко това зависи от моето притеснение преди прегледите.

# 506
Чери ,според мен много зависи когаъо се бях филмирала че ми ,,текат води" бебето на прегледа направо скачаше в корема а вчера пак си се въртеше ма не чак така...

# 507
Моето вчера не помръдна грам, а докторката искаше да го види отзад и отстрани. Най-великото нещо, което направи беше, да си скрие и лицето с ръце.. 😁
За следващия път ме предупреди, че трябва да е много активно и да се разбера с него от сега. Поне ще мога да ям следващия път преди прегледа, че вчера бях от рано и на гладно..

# 508
Cherry, съвсем нормално е да е подвижно. Първите месеци са по-активни, защото им е широко, после когато им отеснее и движенията стават по-мудни и плавни.
Също зависи и от темперамента на бебечо. Моята бъдеща кака не движеше много, но тя и сега си е мързеливичка 😊

# 509
  • au bout du monde
За отделяне на детето в отделна стая съм, когато спре да се буди нощем. Абсурдно ми се вижда да ставам по няколко пъти нощем за всяко изпищяване и да търча в другата стая. Не бих си го причинила😩

Аз съм на преглед на 20 май феталната, но ще трябва да я отложа за по-късно, тъй като ще се пътува. Имам намален десен кръвопоток, но ми каза да не се притеснявам всичко било наред.
В 17с съм, но все още не се чувствам бременна. Тези седмици са най-хубави. Малко коремче, все още не пречи👌

Общи условия

Активация на акаунт