Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Имаше за Защитника да. Е ,как няма да има реклама ,сесии ,премиери на килима . Това е първата турска продукция на НФ с ексклузивен договор.
Да допълня даже и в Рим Чачо презентира Протектора и се снима с част от актьорите на Каса Дел Пепел. 

И при Киво ще има само че за премиера на килим с гости много зависи от тая гад вируса.

В нощта не съм го почнала още но имам желание.

А,за Серенай недолюбвана е от неговите фенове   има си причина.

Така е ЛЖ на всеки си е негова работа. Винаги ще има страсти, щото са известни личности с фенове ,фенки.  
Помня този случаи когато Киво защити жена си.
Аз си дрънкам за изгората на любимеца , щом е щастлив Ок. Никой нема да ме пита, това е защитна реакция моя.
Не рова в ИГ не знам  какво пишат на Дуда . Издържа жената щом е фанала златния шаран JoyAnimal Tropical FishAnimal Tropical Fish

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 19:01 от femmi2

# 271

Пепи Hug
Цитат
Ако правилно съм разбрала това е било публикувано във вестник и там е реагирал.
в ИГ реагира.
можеше една снимка на Къванч с Йозге, ама....Pensive
иначе са се почерпили и аз видях:)
от фотографа, наистина е работил с много звезди

написал е: The King

Феми Hug, Чачо имаше супер много изяви преди премиерата на Пазителя, да!
Ааа той също може да мисли, че е хванал златната рибка за Ду, не знаеш как стоят нещата:))

това инфо си го откраднах от една дружка, в друга тема....
от Интервю на Джесика Родригес, главен изпълнителен директор на маркетинга и развлеченията на канала
@Univision/САЩ

На Univision's Upfront тази седмица - която идва след като миналия месец те обявиха планове за сливане с базираната в Мексико Сити мрежа Televisa - Univision обяви, че през 2021/22 г. ще се появят две нови турски драми на UniMás: Глобалният мегахит "Забранена любов", която ще стане „Amor Prohibido“ и „Хиляда и една нощ“, като „Las Mil y Una Noches“, свободно базиран на едноименните народни приказки от Близкия изток.

Снимките свършиха, чакаме други новини и появявания на любимеца ни.
хубава събота!! Flowers Cherry Blossom
маммата нещо се е бъгнала и разтегля ужасно снимките Confounded

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 10:50 от Airra

# 272
Добро съботно утро! Hug

Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Не, Киво тогава изригна в ИГ, даже мисля дали не беше в ИГ на Башак Thinking Ами явно му беше дошло до козирката, да ...
Аз освен тези кексчета със знаменца, които съпругата на режисьора беше изпратила на екипа, друго не видях

Надявам се да ни отпуснат още снимки, че до премиерата има бая време ...

Скрит текст:
Щяхме да ходим до с. Лесковец ( зоокът Алис ) и Перник
Феми Hug Изгледай В нощта и Атийе, щом обичаш добре направена фантастика, няма да можеш да се откъснеш, поне с мен беше така, опатках ги за нула време . Притеснявам се, че и с Подводницата ще е същото Smile Но, пък него мога да го гледам много пъти заради Киво Stuck Out Tongue Winking Eye
Оф, ти с този твой златен шаран ще ме скъсаш Stuck Out Tongue Closed Eyes Какво му е толкова златното не се знае, тя просто го обича, дебел, слаб, брадясал, избръснат все си го обича, не е с него щото е Чаатай, та да го търпи, проумей го вече и се примири Hands Plus1 Така и за Башак пишеха на времето, та ме дразнеха,  че благодарение на Киво станала известна. До някъде е така, но само стана по-известна, и без това си я познаваха добре като професионалист в Турция. Дали заради това живее толкова години вече с него ? Ашк е това, ашк! И не пита кой колко е известен! Това, че ние не сме чували за тях преди това нищо не означава.
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Ех, впечатли ме какво е написал фотографа, супер!
А така, кажи и и ти на Феми Smiley Не се знае кой кого търпи, може хич да не са лесни и нашите любимци Laughing
Дано имаме новини!
Обожавам такива видеа зад кадър Heart

Хубав ден и дано ни ощастливят с нещо от любимеца! Hug
Аууу, снимките наистина излизат потресаващо Laughing

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 11:03 от queen_fenka

# 273
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, една от актрисите / как ли ще им запомня имената/ беше качила в сторито си това видео от последния ден. И аз много се изкефих на написаното от фотографа.Той е снимал всички звезди, но The Кing  е написал само за един ♥️
И аз се надявах да видим още снимки. Сигурно имат някаква забрана или уговорка по между си. Спомням си последния ден на Сблъсък цял ден ни заливаха със снимки от целия екип и се надявах и сега да стане така. Е, ще трябва да разчитаме на Башак , сега сигурно ще отидат на кратка почивка.
А вчера Джери освен дъжда в Истанбул беше качил и снимка с надпис"постпродукция" , интересно какво общо има той с този процес.
Хубав ден на всички 🤗🤗🤗
Това май са последните снимки на Къванч за списание.

# 274
Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Именно! Hands Plus1
Цитат
И аз много се изкефих на написаното от фотографа.Той е снимал всички звезди, но The Кing  е написал само за един ♥️
Такава добра душичка е шекерчето ни, то му личи по погледа, има такива добри очи, от които направо струи душата му  ...

Със сигурност си има трески за дялкане, идеални хора няма, не го познаваме / за огромно съжаление / но то личи, че наистина обича хората.
Не мога да се накефя на това видео от премиерата за "Хайде, бе сине " в Нидерландия, боже, какви късметлийки само ... особено това момиче, което толкова мило погали Къванч Heart

Дали ще имаме късмет до края на годината на премиера, каквито сме свикнали да гледаме с него
Джери може би е искал да каже, че предстои постпродукция, знам ли. А може и той да има участие в нея, нищо не знаем за него ...
Ире Heart Eyes
Цитат
Един път да се включа и аз навреме, в дни, които има нови снимки.
Много съм щастлива, че снимките приключиха, защото това означава, че по- скоро ще се радваме на любимеца си.
И аз на това се надявам! Hands Pray
Ехаа, какъв колаж!

И този на Беа ми хареса, много талантливи фенове има Киво.

Лека вечер!

# 275
Фенче Kissing Heart
Цитат
няма да можеш да се откъснеш, поне с мен беше така, опатках ги за нула време . Притеснявам се, че и с Подводницата ще е същото
пожелавам ти го от сърце, това значи, че сериала ще е интересен! Wink
Споделила си много любими клипчета, мерси!
охх почти всичко съм забравила от Перла, вкл. и, че Инджи загуби първото бебе като падна от едно стълби, ужас Disappointed Relieved после май беше болна от нещо? ама и до там ще стигна.

Пепи Hug Hands V
те по принцип са си на почивка през летния сезон в Бодрум/ако Къванч няма работа/ но може да измислят и нещо друго.
Следя Башачка, какво поства както винаги...
Много ми е интересно дали Къванч ще се подстриже...Thinking
ще ми е мъчно за опашлето. Worried

още не са оправили снимките в маммата.....

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 20:13 от Airra

# 276
Нова снимка от сета

Голяма усмивка от Къванч 😀
Айре, да сигурна съм, че ще отидат до Бодрум, макар че Башак е качила снимка на някакво езеро. Аз си мислех по скоро за нещо кратко сега след снимките.
Аз виждам на телефона снимките нормално.
Лека 🤗

# 277
Айре Heart Eyes Много, много се надявам да е супер интересен!
Ами ако си гледала Перла само веднъж, нищо чудно, че си го позабравила. А аз понеже съм го гледала много пъти помня всичко! Laughing Инджи ще смята, че има рак на гърдата, ама ще се окаже, че не е това, слава богу! А Мехмет как ще страда тогава ... Много хубави сцени имаше в този сериал, нищо чудно, че и до днес е толкова харесван. А нашето момче как играе ... нищо общо с началото, нали ?
И аз не искам все още да се подстригва, много го харесвам с дълга коса.
Пепи Heart Eyes благодаря! Ех, каква усмивка самоооо , сладур! Heart

Ще има и още снимки, сигурна съм.
С тази прелест ви пожелавам лека нощ!

Гледате ли Евровизия ? Аз да, дано се класираме на едно от първите места!

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 11:40 от queen_fenka

# 278
Хубава неделя!!

Пепи Hug
каква прекрасна усмивка Blush

мацката отпред е и на тази снимка....

Фенче Kissing Heart, гледала съм го 2 пъти, но отдавна
Цитат
А нашето момче как играе ... нищо общо с началото, нали ?
о да!  в началото беше леко стреснат и скован Grinning
снощи си направих тия скрийнове
Мехмет в черно-красота!!! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 19:30 от Airra

# 279
Привет! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Ох, че сладък Мехмееет! В черно е убийствен! Heart

Много се радвам, че Киво е толкова щастлив на последната снимка, всички са весели, явно са доволни от добре свършената работа.

Още малко страхотни усмивки

Феми, за теб! Не зная дали си я виждала, Киво на сета на Вътре

Хубав ден! Hug

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 14:37 от queen_fenka

# 280
Фенче Kissing Heart
Цитат
Много се радвам, че Киво е толкова щастлив на последната снимка, всички са весели, явно са доволни от добре свършената работа.
дано и ние сме доволни!! Blush
с тази красотичка Heart Eyes

приятна вечер!!

# 281
Айре Heart Eyes дано! До сега няма сериал или филм на Киво, който да не ми е харесал, е, кой много, кой не толкова, но няма нито един, за който да съжалявам, че съм си изгубила времето.Та се надявам, че и този ще ми хареса, както казах, обожавам този жанр, стига да е направено качествено, а вярвам, че ще е така Hands Pray
Благодаря за красотичката ! Kiss
От мен тази Heart Прекрасно дете бяха подбрали за дъщеря на Кадир, страшно му отиваше!

Днес нищо интересно ... няма и желаещи да пишат, та и аз ти пожелавам приятна вечер! Hug

# 282
Привет!! Hug

Честит 24 май!

Честито специално на дружките, които празнуват днес!! Flowers Bouquet
Фенче Kissing Heart, за теб Grinning
Скрит текст:

Хубава нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

# 283
Добро утро! Hug

Честит да ни е на всички най-светлия български празник!
А за колегите специално! Heart

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
 за спойлера Stuck Out Tongue Closed Eyes

Laughing

И една сладка Башачка от архива да ви споделя, много ми харесва с тази прическа

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug
А бе тези модератори няма ли да си оправят сайта най- после, не вярвам никой да не им е писал за проблема  Thinking

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 11:29 от queen_fenka

# 284
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!
Успешна нова седмица! Здраве и късмет, добро настроение и сбъдване! 🍀

Честит 24 май!
“И ний сме дали нещо на света...”

Честит празник на всички учители, ученици, дейци на културата!

Честит празник на всички българи !

Нека да е честит празникът на Словото, на Духа, на Културата, които са в основата за съхранението на българската ни идентичност!
Фенче, 🌸 Пепи, 🌸 Кате, 🌸

Благодаря за всичко споделено! 🌸

Хубав празничен ден!

Общи условия

Активация на акаунт