Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 97

• 33 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте Hug

Айре ,как ме примами с този десерт и кафе.  Yum
Аз съм на ягодки, щото сега им е сезона.  

Мамата днес е добре, справят се с атаките.

Айре Flowers Cherry Blossom
Дано познаеш за Мави.
Те нямат други рекламни лица освен Киво и СС
А,един футболист наеха .

Щях и още неща да казвам но ще ги оставя за после . .  

И ,Киво няма начин да пропусне морето с аркадаша. Само че сега още снима Йешилчама но предполагам юли вече ще привършат и Здравей риболов и море.
И на двамата им преписват нови яхти.
Чачи харчи чок кинти  за страстта си по риболова.
Той наскоро си купи нова яхта ,сега пак по думите на пресата. Тия яхти за нищо ги нямат бе все едно домати пазаруват.
Що не сме и ние така ама..

И да отворите кълбото и да питате за филма на аркадашите че пак суша ще стане .
Мойто ми казва за фантастиката ,ама за Киво се колебае.

Айренце измрънкай и за филма на Хазалка и Онур  барем го пуснат че се изнервям няма инфо за него.Smiling Imp

# 301
Леле...

Какъв мъж само.

Насладете му се. 😘
Поздрави! ❤

# 302
Вай, вай, вай Blush

# 303
Ире Kissing Heart, Ани Kissing Heart зарадва ни!!! Yum
и от мен Wink

написал е: Sen neye baktın? Накъде гледаш?
но снимките са от хотела, където празнуваха РД на Башак.

Феми Hug
Цитат
Тия яхти за нищо ги нямат бе все едно домати пазаруват.
абсолютно Laughing
и на мен ми е любопитен филма на Хазал и ОТ! мрънкам!!

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 20:51 от Airra

# 304
Ехаа, страхотни снимки е споделил наш красавец! Ире Heart Eyes благодаря, че ги донесе! Heart А аксесоарите са забележителни Hands Plus1

# 305
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Както е написала Ани - вай, вай, вай 😍

Много приятна изненада, нищо , че снимката е от преди месец.
Мави са качили някаква снимка и надпис 27.05. Айра, да не би да познаеш. А дано, да имаме още нещичко.
Правят се някакви сравнения с Кузей в коментарите, аз нещо не ги виждам 🤔
О, Фени, наистина са забележителни. Той си обича и умее да ги съчетава.

Ире, пожелавам ти всичко да мине леко 🤗😍

Лека 🤗🤗🤗

# 306
Момичета днес е щастлив ден .
 То Киво сега и Хазалка с фото от Пера Палас

Не е зле с този цвят , тя е светлоока .На красив човек всичко ще му ходи .

Как се казва яхтата на Киво знаете ли ? На Чаго Либърти ама дали старата не беше с това име , обърках ги вече Joy

# 307
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря много за споделеното!!!
Много добра форма на Къванч.
Вай, вай, вай! Направо ми се събират очите. 

# 308
Добро утро!

Диве Hug благодаря ти за страхотните гифчета! Наистина е в страхотна форма и изглежда много добре патрона със своя неподражаем стил и добър вкус. На някои им е прекалено слаб, но аз си го харесвам и така по-слаб, с момчешка фигура.

Любими! Heart Как ми се гледат отново заедно във филм например ...

Прекрасен ден ви пожелавам с един любим клип!

# 309

Диве Flowers Rose
Фенче Kissing Heart
аз го намирам доста слаб....да видим през лятото дали ще промени килограмите.
аксесоарите са готини!! Hands Plus1
на мен пък Елчин и Киво не ми се гледат във филм Wink, в 2 сериала ми стигат.
Не сме коментирали 6 серия на Момичето, аз съм на половината.....

Феми Hug хубава е Хазалка!
Яхтата май се казваше Феникс.

Heart

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 11:21 от Airra

# 310
Айре Heart Eyes благодаря за прекрасното кафенце и всичко споделено! Kiss
Да, слаб е, явно е свързано с ролята, а и той е доста висок, но се радвам, че не се отпуска и изглежда в тялото като младеж Smile Направо им се възхищавам и на двамата с Башак как изглеждат за годините си, само така! Hands Plus1
Скрит текст:
Защото зная какъв инат и труд е нужен за това като станеш на годинки, а особено придружени с някое и друго заболяване... Да ви се похваля, че вече започвам малко от малко да приличам на себе си. Не е много, но има резултат. Да живеят хапченцата, че без тях нямах никакъв шанс! Laughing

Оставям ви, до довечера! Hug

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 19:38 от queen_fenka

# 311
Айре Heart Eyes благодаря за прекрасното кафенце и всичко споделено! Kiss
Да, слаб е, явно е свързано с ролята, а и той е доста висок, но се радвам, че не се отпуска и изглежда в тялото като младеж Smile Направо им се възхищавам и на двамата с Башак как изглеждат за годините си, само така! Hands Plus1
Скрит текст:
Защото зная какъв инат и труд е нужен за това като станеш на годинки, а особено придружени с някое и друго заболяване... Да ви се похваля, че вече започвам малко от малко да приличам на себе си. Не е много, но има резултат. Да живеят хапченцата, че без тях нямах никакъв шанс! Laughing

за КБТ- аааа какво им е на годините? Wink за техния ген, структура на тялото и начин на живот си изглеждат нормално добре-спортни натури!!
Скрит текст:
за теб, браво, още по-добри резултати да постигаш!! Hands Plus1

един Мехмет с вързана коса Blush

Пепи, това, което щяха да споделят Мави, голяма глупост......
https://www.youtube.com/watch?v=wVpIPAjUvyw
разочароват ме все по-вече, но явно имат  нова визия за промотирането на продуктите си...после да не се чудят, че продажбите са им намаляли Mr. Green

.................................
Цитат
 Netflix разширява присъствието си в Турция. След отваряне на офис в Истанбул, платформата планира и създаването на собствено филмово студио. Според Bloomberg HT Netflix създава свои собствени филмови студия само в няколко държави и една от тях ще бъде турската. Според директора на комуникациите на Netflix Artanç Savash те планират да се занимават с производството на турски продукти и да предоставят площадки  за заснемане на чужди филми. Понастоящем Netflix има 3,5 милиона абонати в Турция.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 19:08 от Airra

# 312
Айре Heart Eyes Благодаря! Надявам се!
А, няма им нищо на възрастта, млади хора са и все пак са на средна възраст вече, а  изглеждат далеч по-добре от много 30 годишни, само това имах предвид Laughing
Благодаря за споделеното! Kiss МАВИ не ги коментирам, защото не знаем какво става. И по-добре само снимки, отколкото клипчета като на Серенай, които не ми харесаха честно казано.Аз и не зная до сега какво е рекламирала с тях, защото не я следя, де. Явно този сезон ще е така, да видим на есен Thinking

Не успях да изгледам серията на Момичето, когато го направя ще споделя Hands Plus1
Цитат
Днес от новините:
„ Twitch стримера Мустафа Емре Йълдъз, на чиято платформа ежедневно много хора идват да си чатят помежду си и съвместно да си създават развлекателно съдържание на живо, днес беше гост Ферит Омероулу, обозревател на Hurriyet. Когато журналиста го попита : „Ако би могъл да зададеш въпрос на когото и да било в програма, която се гледа от 83 милиона души, на кого и какъв въпрос би му задал?“ Йълдъз отговори, че би искал да зададе въпрос на Къванч Татлъту: „Как намерихте любовта?“

Лека вечер! Hug

# 313
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ами по слаб е от преди, но и на мен така ми харесва. Наистина както е написала Дива, в страхотна форма е. Дали ще качи килограмите през лятото според мен ще зависи кога ще почнат да снимат филма и как трябва да изглежда там. Башак може да се старае заради себе си, но външния вид на Къванч според мен се определя най- вече от образите , които играе.
За Мави нямам думи... но може би ние не разбираме как се случват нещата.
Фени, това и аз го видях, качвам превод с Гугъл.

На руски обаче пишеше" достойно", а не прилично.
Хазал за пръв път ми хареса как изглежда.
И аз с удоволствие бих гледала отново Къванч и Елчин, но ми се иска филм  и то някаква драма. Елчин иначе не ми допада. Така и не успях да гледам сериал с Баръш , всички тези мимики ... нещо не е моето. Но в КСШ и Сблъсък много ми допада.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 314
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes благодаря! Само това бяха превели в една руска група във фейса. Продължението ми хареса!
Същата група е споделила тази статия - вижте кой е номер 1 не само според нас тук! Smile
https://www.doyouknowturkey.com/top-21-most-handsome-turkish-act … EicJtf74tcbgh6TKE
Цитат
Новината от тези дни:
Топ 21 на най-красивите турски актьори от 2021 г.
Според турския уебсайт DoYouKnowTurkey.com от 25.05.21 г. Kyvanch Tatlytug се нарежда на първо място в списъка с млади и талантливи актьори на Турция, както и не много млади, но опитни и все още много красиви турски актьори.
Превода е с гугулето, но се разбира добре
Цитат
1- Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ is to Turkey what Brad Pitt is to Hollywood

There we are at the top of our list. A humble, yet very talented actor has incredibly improved her acting talent by starring in many different and difficult roles. We believe, Kıvanç Tatlıtuğ is to Turkey what Brad Pitt is to Hollywood. He is an attractive, talented, and modest Turkish actor who is highly precious to Turkey.

The 37-year-old actor has married the fashion designer Başak Dizer on the 19th of February, 2016. The couple organized a simple marriage ceremony in the Turkish Embassy in Paris.
Вече сме на върха на нашия списък. Скромен, но много талантлив актьор, който невероятно подобри актьорския си талант,  участвайки в много различни и трудни роли. Вярваме, че Kıvanç Tatlıtuğ е за Турция това, което Брад Пит е за Холивуд. Той е привлекателен, талантлив и скромен турски актьор, който е изключително ценен за Турция.
37-годишният актьор се ожени за модния дизайнер Başak Dizer на 19 февруари 2016 г. Двойката организира обикновена церемония по брака в турското посолство в Париж.
Ние си знаем, че е номер 1 , но е много приятно, като го чуеш и от друг, нали ? Smile Красота, чар, талант и класа е наш патрон, това е.

На мен Елчин си ми харесва и в комедия, но и аз смятам, че в драмата е още по-добра. Същото смятам и за Демет.

Хубав петък! Hug

Общи условия

Активация на акаунт