Всякакви въпроси относно пералнята - тема 10

• 29 349
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Велики Преслав
Ами то и 100 лв. не си заслужава за толкова стара пералня.
Известно ми е, че тук форумното общество препоръчва Bosch и Haier, но много се учудих за beko.
Няма да купувам нова. Имам една стара работеща gorenje. Едновременно се повредиха съдомиялната и пералнята и малко множко ми идва да ги подновя и двете. Иначе съдомиялна си купих на електролукс.

Случай от онзи ден

# 121
Как се е случило това (токов удар?) и каква марка и модел е "въгленът"?
Виждам, че е нещо много старо, защото има ръжда долу на предния панел.

# 122
  • Велики Преслав
Модел незнам. Беко е. На 3 години токов удар не. По обяснение на хората, докато работи се е запалила.

# 123
  • Варна
Абе само на мен ли тази снимка ми е много "интернетска" ?

# 124
  • Велики Преслав
Не е интернетска. Писаха ми по месинджър. Аз малко я изрязах. Понеже, от моя профил съм пуснал една за продан, ми писаха и като ги питах какво е станало с тяхнята ми пратиха снимка.
Ето цяла.
   Обаче не пропусна да се заядеш.

# 125
  • Варна
Ужас.Много странно от ляво изгоряла от към чекмеджето. На какво се дължи това? Да е дала на късо нещо?

Ако знаеш колко заяждане съм ти спестил до сега  JoyJoyJoy

# 126
  • Велики Преслав
Дала е на късо, ама не можах да разбера, какво. Мисля релето награвателя. То от платката, не беше останало много нещо.

# 127
А може и някой да си е оставил цигарата докато зарежда прането Wink
Ми, вариант си е.

# 128
  • Велики Преслав
Може, аз по го отдавам на разклонителя, дето беше залепнал отгоре. Или на релето както казах.

# 129
  • София
Мда, добре че покрай пералнята не е имало и някоя найлонова завеска за разкош и да стане голяма поразия.

# 130
Скрит текст:
И за сушилните на Беко бях гледала някъде , че имат проблеми с пожарите  .. Ако намеря видеото в Ютуб , ще кача линк .
https://www.youtube.com/watch?v=1evxzpr2e6g

# 131
Aми не е само Беко. И Хотпойнт и Индезит имаха дори привикване за ремонт и издирваха собственици на незнам койси модел по едно време заради пожароопасност. При Беко случаите са доста малко на фона на милионите които продават, някакви стотни от процент са, но все пак е шанс. При другите бяха някакви хиляди. За Миеле и Бош не съм чувала лошо.

# 132
  • Велики Преслав
Миеле им се палят сушилните. Аз също имах тази гадна случка.

# 133
И при Самуснг мисля имаше нещо такова ..

# 134
  • Велики Преслав
И при Самуснг мисля имаше нещо такова ..
За сушилните или пералните.

Общи условия

Активация на акаунт