Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ревност

 • 6 027
 • 108
 •   1
Отговори
 • Мнения: 13
Здравейте, дами!
Накратко, имам връзка от година, в която никога не съм се чувствала спокойна, случвало се е човекът до мен да ми посяга заради реновст, никога не съм давала поводи за такава, проверявана съм всяка секунда...не само от него, а и от негови познати, приятели. Не помня от кога не съм излизала по женски, за да не го разярявам, има локацията ми на телефона му, дала съм всичко от себе си, за да върви, за да го успокоя, но вече не издържам, дори и при тези обстоятелства, той отново ревнува, заплашва, че ще ме разкрие и после света ще ми се сторел тесен, а не правя нищо зад гърба му...ако някой ме погледне, това автоматично означава, че му изневерявам, понасяла съм и много обидни думи, скандалите зачестяват, случват се може би през 2-3 дни и ме тормози психически. Чувствам се ужасно, имали ли сте подобни връзки, как сте се справяли?

# 1
 • Мнения: 924
Решението е само раздяла , да не би да мислиш да седиш с човек, който те бие, ревнува и те кара да си седиш у вас ? това не е връзка, така можеш да живееш и в затвора.

# 2
 • Мнения: 1 351
Ти много добре знаеш как да се справиш, но не смееш, и за това пускаш тема. Раздяла е решението. След като има психическо и физическо насилие над теб, представяш ли си какъв ще е живота, след като имате деца? Аз не бих причинил на децата си това нещо, ти би ли?

# 3
 • Мнения: 13
Да, прави сте, но ми е трудно да се разделя с идеята за нас, трудно ми е да приема, че след усилията ми, така и не бях разбрана, може би съм стресирана и след заплахите, опитах три пъти да си тръгна от него, последваха извинения, най - лошото е, че ме отдалечава от семейството ми, от приятелките ми, представете си, дори когато съм на гости в сестра ми, мисли че го лъжа, толкова имам нужда да говоря с някого, след толкова време му споделих, че имам нужда да поговоря с психилог, защото започнах да отслабвам, да не спя и с цялата си наглост той ми каза, че ако отида на психилог, психологът щял да ми даде съвет да се разделим и на него това не му било изгодно, представяте ли си...

# 4
 • София
 • Мнения: 20 218
Класически насилник. Ако такова отношение те устройва, оставаш с него. Почти е сигурно, че ще започне да те бие. Решението е твое.

# 5
 • Мнения: 20 637
Чувствам се ужасно, имали ли сте подобни връзки, как сте се справяли?

Това риторичен въпрос ли е??? Освен ако не си мазохистка с наклонности към подчинение от типа "покорна робиня" отговорът е пределно ясен и кратък - бягай и онзи да си гледа ревността.
Е, много жени остават, че и деца раждат с надеждата онзи да се бил променял... Ами големи бели птици има много, няма как да им се помогне, ако сами не се усещат.

# 6
 • Мнения: 1 060
 Ти себе си не искаш да разбереш и приемеш за човек, очакваш другият да го направи. Не става така, момиче. Или режи и се съвземай, или яж шамарите и живей в ужас.

# 7
 • Мнения: 516
С каква идея за вас ти е трудно да се разделиш - с това, че ти е посягал и най-вероятно ще продължи да го прави и те тормози психически, с тази ли?

# 8
 • Мнения: 3
Тази тема провокация ли е? Какво очакваш да ти кажем? Ако за една година не си се осъзнала и се чудиш още какво да правиш, ами заслужаваш си такъв мъж. Нямам съжаление към жени, които не се грижат за своето психическо и физическо здраве, нямат самоуважение и дори не се замислят за съдбата на потенциалните си деца.

# 9
 • Мнения: 13
Втора връзка е в живота ми, досега  не съм прекратявала връзка, явно все още съм наивното момиче, което вярва в приказки, забравих да   спомена, че съм и със здравословни проблеми, имам базедова болест и всеки стрес така ми се отразява, а той дори казва, че се преструвам, че не се чувствам добре, защото съм имала сили да се наглася.
Темата определено не е провакция, просто вече нямам на кого да споделя, никога не съм споделял това с родителите ми, защото не искам да ги тревожа, знам че изходът е раздяла, но той дори не вярва, че това е възможно да се случи, казва че цял живот сме щели да стигаме един до друг и където и да отида, щял да ме намери.

# 10
 • София
 • Мнения: 20 218
И?

# 11
 • Сф
 • Мнения: 3 477
Бягай с триста от него. Помоли сестра ти да намери квартира. Изнеси се докато е на работа. Смени си номера. Остави го е миналото. Това твоето не е живот, а живуркане!

# 12
 • Мнения: 5 289
Започвай да свикваш с мисълта, че един ден, рано или късно ще се превърнеш в тъжна част от новинарска емисия и/или черна статистика.
Осъзнаваш, уж проблема, но “вярваш в идеята за вас двамата”?!? Няма подобно нещо. Има Той и боксоватс му круша с допълнителни домакински функции.

# 13
 • София
 • Мнения: 14 921
Тръпки ме побиха, момиче! Беж, краченца, да бягаме, е положението при теб. Ама на секундата, утре с куфара при сестра ти, или при майка ти. И им разказваш абсолютно всичко, за да могат да се освестят като почнат да ти идват мисли да се върнеш.
Вървиш с големи крачки към шамарите и домашното насилие, големи.

# 14
 • Мнения: 3 021
Далеч от този човек. Единственото правилно решение е раздяла. Друго правилно няма. Компромис не прави, ако искаш да не си разсипеш здравето и психиката. Това не е любов.

# 15
 • Мнения: 274
С каква идея ти е трудно да се разделиш? Да си във връзка с психопат?
Спасявай се, направо ми настръхна косата да те чета.

# 16
 • Мнения: 2 161
Била съм в твоето положение, че и по-лошо, бях редовно пребивана, буквално пребивана, опитвах се да се измъкна, но бях заплашвана с родителите ми, ами изхода ми беше, тайно си наех квартира, изнесох се, смених работата. И така вече 2 години не знам нищо за този индивид. Не чакай, защото по-хубаво няма да стане, аз бях удряна и за дрехите, които съм подбрала. Бягай не с 200,ами с 300. Ще ти дам само един пример от моят живот, бях излязла с приятелки, бяхме 5 жени, той дойде от някъде си, хвана ме за гушата и ме удари пред всички хора в заведението, предполагам, че не искаш подобна участ, аз винаги се давам за пример какво не трябва да търпи човек, аз съм най-анти примера. Наистина се спасявай, защото по-нататък става страшно буквално...

# 17
 • Мнения: 772
Той ще се държи така с теб както ти му позволиш...сега му позволяваш да се държи като с нещо по низшо от него...седиш и чакаш за любов, а получаваш липса на доверие и обиди....това е комплексиран човек, само той може така да те унижава.
  Ти си важна, красива, умна...всеки е красив посвое му, започни да се обичаш първо ти. Не му позволявай да се държи така с теб.

# 18
 • Мнения: 13
Благодаря на всички за коментарите, ще се опитам да съм силна и да приключа тази връзка, искам да бъда непоколебима, защото загубих себе си и от това ме боли много! Осъзнавам, че този човек иска да притежава, но не може да обича.
Имали сме и добри моменти, нали знаете, човек се хваща и за малкото, когато го е страх да обърне нова страница, просто съм уязвима в момента. От веселото момиче, което бях преди година няма и помен, може би и това ми пречи в момента, че съм смачкана психически.

# 19
 • Мнения: 885
Една година вече е минала, и ти все още не си си тръгнала.
Той сам ти е казал, че ако отидеш на психолог-той ще ти каже да се разделите.
Даже той самия осъзнава, че това е изхода.
Проблема е, че ти не си го осъзнала до сега. Не си взела мерки, и сега си седнала да пишеш във форума, където ВСЕКИ ще напише-Тръгни си! Но ти ще си стоиш и ще търпиш..
Защото той ще ти се извинява, ще има рев и сополи, но ти го обичаш, и искаш да се получи, и вярваш, че той ще се промени и т.н...Картинката е ясна.

# 20
 • Мнения: 154
Бягай докато не се е появило дете, че ще стане още по-сложно.
Още в началото е трябвало да избягаш.

# 21
 • Мнения: 13
Била съм в твоето положение, че и по-лошо, бях редовно пребивана, буквално пребивана, опитвах се да се измъкна, но бях заплашвана с родителите ми, ами изхода ми беше, тайно си наех квартира, изнесох се, смених работата. И така вече 2 години не знам нищо за този индивид. Не чакай, защото по-хубаво няма да стане, аз бях удряна и за дрехите, които съм подбрала. Бягай не с 200,ами с 300. Ще ти дам само един пример от моят живот, бях излязла с приятелки, бяхме 5 жени, той дойде от някъде си, хвана ме за гушата и ме удари пред всички хора в заведението, предполагам, че не искаш подобна участ, аз винаги се давам за пример какво не трябва да търпи човек, аз съм най-анти примера. Наистина се спасявай, защото по-нататък става страшно буквално...

Не искам, разбира се! Ужасна история, имам подобни ситуации, имаше достъп до телефона ми, моя приятелка ми изпраща смешно клипче и докато той кара колата, аз се смея, спря колата хвърли ми телефона и започнахме да се караме, тогава ме удари жестоко и бях се подула, от онзи момент не се е случвало, но караме ли се, започвам да треперя.

# 22
 • Мнения: 3 405
В началото на връзката, когато всичко трябва да е трепет, любов, вълнение, въобще чисто щастие, ти си обиждана, следвана и малтретирана. И наричаш това "връзка"? Търсиш вина в себе си...?!
Няма да става по-добре, този човек явно има сериозни психични проблеми. Бягай и се спасявай, утре ще си въобрази нещо ново и ще те убие. Подай жалби за тормоз и си изкарай ограничителна заповед. С този човек не те чака нищо освен болница или по-лошо.

# 23
 • Мнения: 1 351
Най-лошото при връзката с насилниците е, че жертвите седят и си мислят, че ще се промени, пък ако не се промени, какво толкова 1-2 шамара в името на любовта... но насилникът си е насилник, днес 2-3 шамара, утре 3-4, после и по някой ритник и удар на главата в стената, и така, накрая, както е казала G&B...

# 24
 • Мнения: 21 019
В една връзка, ако човек се чувства ужасно, би трябвало да изчезва с 200.
Ама може и да си мазохистка.
Иначе е ясно, че е тотално психо.
За какво седиш при тоя, не разбирам.

# 25
 • Мнения: 2 161
Ами щом не искаш бягай докато е рано, да в началото е сладко да те ревнуват, чувстваш се значим, но в един момент без да се усетиш се превръща в хорър. Не знам на колко си, аз тогава бях на 21, но тази история още ми държи влага и не съм допуснала друг мъж до мен. Имам 2 белега от голямата му любов, на крака и на ухото, от един удар главата ми рикушира в стената и ми разкъса ухото и това защото съм говорила с някой. В един момент е просто страх да не те набие пак, но трябва да се търси изход, защото може и да нямаш моят късмет да оцелееш.

# 26
 • Варна
 • Мнения: 10 448
Този насилник е класика в жанра. Първо те откъсва от семейство и приятели. Оправдава се с ревност. После те мачка и манипулира. Ти си жертва. Вече си установила, че имаш психолог.проблеми. Не ти е нужен специалист, а бягство. Обмисли добре. В никакъв случай не му намеквай за плановете си. Прибери си при родителите си. Той ще си опита да те манипулира и изнудва. Ако заплахите ескалират, викаш полиция.

# 27
 • Мнения: 4 366
Мило момиче, моля те тръгни си! Не ставай поредната от черната статистика. Няма да става по-добре, остави романтичните илюзии и хващай пътя ако ти е мил живота. Този човек ще те съсипе. Ще те убие преносно, а най-вероятно и буквално. Не чакай повече, защото и един ден забавяне може да се окаже фатално. Взимаш си нещата и се махаш. И повече не говориш с него НИКОГА!

# 28
 • Мнения: 13
На 22 съм...
Не знам какво правя с него, знам че не го заслужавам това, никой не го заслужава, но явно психическият тормоз е повлиял в посока ниско самочувствие, срамувам се, че допуснах да ми се случи това, чувствам се провалена!
Аз си мислех, че когато го уверя, че няма нищо, че просто си въобразява, нещата ще се оправят, но напротив, те се влошаваха...случвало ми се е да мисли, че имам връзка с полицай, защото ми е поискал лична карта за проверка, хора, тук става въпрос за паталогичен ренивнивец, а колко още истории имам да разказвам, май е безнадежден случай.
Няколко пъти опитах да си тръгна, но получавах заплахи и за семейството ми, извинения получавах, ама до едно време, после обърна нещата в своя полза, аз съм била виновна и съм си го заслужавала, опитвала съм и с разговори, опитвала съм да се поставя на негово място и да изкореня съмненията му като водим много задълбочени и откровени разговори, но той си знае неговото. Казва, че приятелките ми ме карали да правя разни неща, въртели сме номера, щял да разбере, страх ме и тях да не тормози, защото е способен...
Ще говоря с родителите ми и се надявам да успея да се съвзема въпреки разочаранието, благодаря!

# 29
 • Мнения: 2 161
Изобщо не се опитвай да го разбереш, няма да успееш. Мозъка на такива хора функционира съвсем различно, дано родителите ти да успеят да ти помогнат, аз моите не ги намесих от страх да не пострадат, но не го считам за правилното решение.

# 30
 • Мнения: 274
Къде живеете? Заедно под наем, в негово жилище?
Сподели със семейството ти какво се случва, докато го няма си събираш нещата, някой да е с теб тогава - баща, брат, приятели и просто си тръгваш. Не се обяснявай и не съобщавай изобщо на идиота за решението ти.

# 31
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 2 199
E защо не можеш да го оставиш не се разбра. Той селския бабаит ли е нещо? Мутра някаква? Кмета на града? Защо му се връзваш на приказките въобще да си проваляш младостта с някакъв дето явно е крейзи. Опаковаш си багажа докато той е на работа и се изнасяш с едно такси, после не му обръщаш внимание. Ако продължава да те тормози след като се изнесеш има полиция за тия работи.

# 32
 • Мнения: 13
В негово жилилище живеем, винаги ми повтаря, аз съм човек с положение, а ти ме правиш на идиот, всъщност тази нощ съм сама, отиде при техните, а аз му изтрих приложението, с което ме следи, непрекъснато ме обижда, нарича ме боклук, глупачка....каква ли не, аз не искам да бъда следена непрекъснато. Винаги е искал да си нося телефона дори в банята ако той отсъства по-дълго през деня, не вдигна ли, става страшно, иска да си пускам видеокамерата, задължително е да види къде съм и с кого, имам си племенник, а не мога да ходя да го виждам, когато пожелая, наскоро се изгорих с вряла вода, съвсем случайно изгарянето прилича на букви, каза че името на любовника ми е изписано върху кожата ми, чувствам се много слаба, любов е било, да, но беше, аз самата се чудя защо си го причинявам, боли ме и не издържам повече, ще се задействам... Слабохарактерна съм и това ми пречи, оставам твърда за дни и накрая склонявам глава, като че ли животът ми зависи от нашата връзка и от него, страх ме е че няма да открия друг човек. Жал ми беше да съсипя общите ни мечти, но така само съсипвам себе си!

# 33
 • София
 • Мнения: 14 921
Хайде сега, докато го няма, едно сакче с багаж и при вашите. Утре с баща ти заедно се връщате за останалия багаж. И с блокиране на номера и чатовете му.

# 34
 • Мнения: 89
леле...според мен веднага се обръщай към баща , брат , приятел , мъже на приятелките ти... да помагат , докато не е станало късно. хич не ги жали мъжете , за това сме , да помагаме в такава ситуация.те като не знаят, няма как да помогнат.
не си провалена , измъкни се от тази ситуация и за напред внимавай много с такива “мъже”.
успех , стискам палци да се измъкнеш по-скоро.
отивате спокойно , ако стане нещо , ти излизаш и оставяш мъжете да се оправят. викаш и полиция. на жени е лесно , да се прави на велик.

това може само по-зле да стане, ако останеш.

взел ти е страха много сериозно. не се е родил такъв мъж , който не може да бъде спрян.
купи си един спрей , ако посегне пак , да имаш нещо под ръка. ти прецени , според ситуацията. в крайна сметка пръскаш в очите и бягаш, пази си живота , на първо място

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 22:54 от SuperTrips

# 35
 • Варна
 • Мнения: 10 448
Предстои Великден. Достатъчно основание да гостуваш на родителите си.
Те ще те защитят.
Има опасност, да те смачка психически до фаза апатия. От подобен тормоз воже да развиеш псих.заболяване. Тогава кой ще те защити?
Не те ли мотивира желанието да живееш щастлив живот, с нормален мъж?

# 36
 • Мнения: 21 019
На 22 съм...
Не знам какво правя с него, знам че не го заслужавам това, никой не го заслужава, но явно психическият тормоз е повлиял в посока ниско самочувствие, срамувам се, че допуснах да ми се случи това, чувствам се провалена!
Аз си мислех, че когато го уверя, че няма нищо, че просто си въобразява, нещата ще се оправят, но напротив, те се влошаваха...случвало ми се е да мисли, че имам връзка с полицай, защото ми е поискал лична карта за проверка, хора, тук става въпрос за паталогичен ренивнивец, а колко още истории имам да разказвам, май е безнадежден случай.
Няколко пъти опитах да си тръгна, но получавах заплахи и за семейството ми, извинения получавах, ама до едно време, после обърна нещата в своя полза, аз съм била виновна и съм си го заслужавала, опитвала съм и с разговори, опитвала съм да се поставя на негово място и да изкореня съмненията му като водим много задълбочени и откровени разговори, но той си знае неговото. Казва, че приятелките ми ме карали да правя разни неща, въртели сме номера, щял да разбере, страх ме и тях да не тормози, защото е способен...
Ще говоря с родителите ми и се надявам да успея да се съвзема въпреки разочаранието, благодаря!
Просто му казваш, че не само не го обичаш, но и вече не можеш да го понасяш.
И се изнасяш.
Може и не в този ред.

# 37
 • Мнения: X
Според теб как биха се почувствали родителите ти да разберат, че са те отгледали за да станеш изтривалка на някакъв боклук?

# 38
 • Сф
 • Мнения: 3 477
Ей сега слушах промото на новините- 3годишно дете с прорезни рани в болница, майка му мъртва.... Сетих се за теб....  Бащата сигурно ще е   хубавец като твоя... Не чакай и ти да си част от новините! Стресни се, спаси се!

# 39
 • Мнения: 13
Това е причината да не съм им споделила досега, те винаги са били горди родители, но това ще ги нарани и не исках да виждам болката им, но ще се наложи, веднъж се бях прибрала при наше скарване при нашите, заплашваше, че ще дойде, че щял да направи нещо, не му пукало за нищо.
Знам, че е възможно ако остана да бъда на мястото на някоя от тези жени, Господ да пази! Имала съм ситуация, в която главата ми се удари, толкова ме болеше, а той дори не ме вдигна от земята, сякаш живее, за да ме тъпче, постоянно има нужда да го уверявам, че съм само негова, като че ли е толкова голям страхливец и комлелксар, не мога да повярвам какви мъже съществуват, но и аз имам голяма вина, никой не е виновен, че го търпя...
Благодаря за съветите на всички, не искам да се жалвам повече, убедих се че съм опитала всичко, за да спася тази връзка, но вече нямам желание и искам да бъда щастлива и свободна, дано се възстановя от тази травма, защото само като си помисля и ми се стичат сълзите. Ще направя и невъзможното, но ще се оправя!

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 02:00 от Ssfox1

# 40
 • Мнения: 3 021
Единствения човек, който те спира да тръгнеш си ти самата. Осъзнай се и се махай от този психопат. Любовта свършва в момента, в който има вече страх. Ти стоиш, защото се страхуваш. Не му се връзвай на заплахите за родителите ти, нищо няма да посмее да направи, това са само думи, с които да те задържи. Той е за лудницата и теб ще те докара до там, ако не помислиш за себе си. Или ще отключиш някое автоимунно заболяване от този стрес. Спасявай се. Може и още тази вечер да го направиш, не знам какво чакаш щом си сама днес.

# 41
 • Мнения: 589
Събирай най-важното още сега, звънни да дойдат да те вземат родителите ти и после психолог. Ти седиш и чакаш да те убие, а това е неестествено. Всичко останало е само в твоята глава и не важи в реалността, нищо не може да ти направи, ако няма достъп до теб. Докато си в дома му може и да те убие, става за момент. Невъзможни работи няма нужда да правиш, просто се махаш максимално бързо без да те усети и после си лекувай душата при професионалист. Успех!

# 42
# 43
 • Сф
 • Мнения: 3 477
Това не е връзка. Не бъркай затвора с връзка. Надявам се скоро да пишеш, че си се прибрала при вашите и си по- добре.

# 44
 • Мнения: 344
Изобщо не се колебайте,а директно прекъснете,тези взаимоотношения!Този вид патология,не се лекува,разберете дори да не излизате от вкъщи,да нямате телефон, интернет и телевизия и да сте му вечно пред очите,този тормоз, няма да престане,вие поводи може да не давате,но в изкривената му представа за реалност,дори и да мълчите,то в мислите си вие му изневерявате и това го ужасява.И,не не пресилвам нещата,имах колежка,мъжът и се държеше отвратително,имаше час за прибиране след работа,изчислен от него,ако излезехме няколко жени на кафе след работа,той идваше на място и сядаше на съседна маса и наблюдаваше.Това е много сериозен проблем, защото не е нужен повод,за да го разгневите,такъв човек си е внушил,че жените са разгонени и всеки момент се чудят на кого да се отдадат!

# 45
 • Мнения: 13
Имам автоимунно заболяване вече, за съжаление..." сдобих се" с базедова болест, имам и възли,но понеже съм била изглеждала добре и съм имала време да мисля за външния ми вид не ми вярва, той дори като ми види изследванията, казва че нищо ми няма, било леко изменение,а бях пред операция, която отмених поради други причини, ха - ха, толкова е безчувствен. Интересува се само от себе си!
Благодаря за помощта, надявам се да мога да поспя, защото слабея от стрес, а той с цялата си наглост ми казва, че слабея от любов по друг мъж, както и да е, утре ще разговарям с най-близките ми и ще вземем решение какво да направя.

# 46
 • Аз ще се вмъкна в теб, ще разбъркам в теб, ще разхвърлям душата ти аз, ще се влея във теб, ще кипя във теб, ще взривя покоя ти!
 • Мнения: 2 619
Един съвет и от мен. Вземи си друг телефон и сим карта. Даже, помоли приятелка или роднини да ти ги вземат. Като се изнесеш, остави сегашният си телефон в апартамента.
Вземи си и всякаква електроника, документи, всичко в което има следи, история, запаметени пароли за и-мейл и каквото и да е друго... Обмисли го внимателно, но си "помети" следите от навсякъде.
Стискам палци да се отървеш и това да е най-лошото, което се е случило в живота ти.

# 47
 • Мнения: 3 021
Надявам се скоро да пишеш, че вече си на друго място и си добре. Успех и бъди силна! Контакт не допускай с него, защото ще се опита да те разубеди - първо с мили приказки, после може и агресия да го избие.

# 48
 • Мнения: 10 864
Болести, приятел-насилник..
Силна саморазрушителна програма имаш.

# 49
 • Мнения: 4 968
Едно не разбрах.. Защо точно докато го няма реши да изтриеш приложението за проследяване? Бой на изпроводяк ли искаш, за да не си разколебана?

# 50
 • Варна
 • Мнения: 10 448
Ssfox,родителите ти ще те приемат. Най-голямото наказание за тях ще е твоето страдание. Няма гордост в тези отношения. Има естествен инстинкт за самосъхраниние. Някоя нова болест би могла да бъде фатална. Да това помисли. Той ще те забрави бързо, но ще срине семейството си.

# 51
 • Мнения: 13
Изтрих приложението, защото представете си, това предложение има и звукозапис, тоест чува какво правя през деня, исках да се обадя на нашите и на сестра ми, а аз дори няма как да се чувам с тях спокойно, винаги съм гледала бързо да им затварям, за да не кажат, нещо което той ще изтълкува погрешно....изтрих го и защото не издържам, искам миг спокойстие.

# 52
 • Мнения: 3 474
Имам автоимунно заболяване вече, за съжаление..." сдобих се" с базедова болест, имам и възли,но понеже съм била изглеждала добре и съм имала време да мисля за външния ми вид не ми вярва, той дори като ми види изследванията, казва че нищо ми няма, било леко изменение,а бях пред операция, която отмених поради други причини, ха - ха, толкова е безчувствен. Интересува се само от себе си!
Благодаря за помощта, надявам се да мога да поспя, защото слабея от стрес, а той с цялата си наглост ми казва, че слабея от любов по друг мъж, както и да е, утре ще разговарям с най-близките ми и ще вземем решение какво да направя.
Какво чакане? Да се върне утре сутрин и да те подхване за изтритото приложение?
Викай си такси и изчезвай! Ей сега! Веднага!

# 53
 • Мнения: 96
Съжалявам,че се намесвам,но не може ли да си тръгнете веднага.Мисля,че прочетох,че въпросният господин не е у дома тази вечер.

# 54
 • Мнения: 2 086
Какво чакане? Да се върне утре сутрин и да те подхване за изтритото приложение?
Викай си такси и изчезвай! Ей сега! Веднага!

  Абсолютно разумно!

# 55
 • Мнения: 10 509
А да ти идва наум, че може да види това и да се върне веднага?
Твоето  надхвърля всякаква фантазия  и фантастика, наистина стягай багажа и изчезвай  в неизвестна посока поне за дни да му мине началната  реакция.Хвърли  каквоот изнесеш някъде, вземи една чанта гащи  и пари и дим да те няма .Остави телефона, купува се  лесно  и евтино сега, без есктри, най- простото устройство дето няма приложения.Само да се обадиш да може. Махни  картата  и си запази апарата като искаш за добри времена.
Аз се страхувам, не знам за теб.

# 56
 • Мнения: 5 638
Не съм чела цялата тема, но от първия пост решението е очевидно. Хващаш си багажчето и си заминаваш. Уважавай се. Хората се събират, за да са щастливи.

# 57
 • Мнения: 96
А и като човек,който десет години е влачил базедова болест,искам да Ви кажа,че така не си помагате.Нуждаете се от пълно спокойствие.
Така че дайте си малко кураж и се махайте.

# 58
 • Мнения: 22 032
Темата е смайваща. Като робиня, това не може, онова не може, подозрения, нападки, отвратително отношение, непрекъснати притеснения да не се ядоса господарят, последствията са сериозни - заболявания, че направо и опасност за живота. Това "ревнува, значи ме обича" не знам кой болен мозък го е измъдрил. Никого не обича, чувство за собственост има огромно и се опиянява от това да подчини нечий живот. На км се бяга от такова чудо.
Дано авторката е взела правилното решение и да се е изнесла вече. Че и на мен ми минават едни сценарии през ума.....Стискам палци да е успяла да се спаси.

# 59
 • Мнения: 2 086
  Ако авторката наистина иска да се махне - сега е моментът.

# 60
 • Варна
 • Мнения: 547
Искрено се надявам авторката да се вземе в ръце и да се разкара от тази къща сега, на момента. Всеки пост тук е загуба на ценно време. Освен ако не й харесва ролята на жертва. А, да, за повече яснота как се развиват такива отношения, авторката да намине към темата Медицинско за побой, и другите теми на същата потребителка.

Скрит текст:
Във всички подобни теми напоследък, ловя една обща нишка -  да ми досипват. То болести, то побои... Задължително потърпевшата "пази" родителите си и е на крехката, будеща закрилническия ни инстинкт, възраст 18-20-22. С първа, най-много втора връзка, пълен наивитет, до простотия...
Не мога да повярвам, че млад човек, с всичките възможности днес, необременен с нищо, може да се постави в такова положение.
От една страна - дано съм права и в момента да ме пързалят, поне няма да има пострадала.
От друга - ако е така, с удоволствие ще извия врата на всяка, която се подиграва с неволите на жени жертви на насилие.

# 61
 • Мнения: 10 509
"Жестоки" теми се пускат все в полунощ.Надявам се не е защото модераторите спят и темато остава дълго, защото какво друго да мисли човек.
Но дори  половин процент истина да е ,  дори един човек да поправи живота си - има полза да се коментира и съветва.
Наистина да се чудиш какви са тези потърпевши,  железни ли са да оцелеят в такъв ад или да ти мине през ум, че е провокация, разработка на теама, нещо фалшиво, защото от тук може да се вземат теми за поредица, не за един роман.

И като се замисля, дори по наше време на наивност чак такива наивни нямаше.
Не знам от къде извират сега от уж умни ,начетени, образовани  познали света хора. Че внуците ми на 6 са излизали зад граница 5-6 пъти.Навсякъде са с родителите си, по екопътеки, на море , в Балкана,  по заведения, къде ли не.И трудно мога да ги излъжа.
На 22 имах две деца и  съм ги отгледала с крака ,ръце , очи ...без дефекти поне видими.
То сега освен секс нищо друго не почват отрано.Инфантилни до бели коси.

# 62
 • Мнения: 13
Нека темата да приключи, поисках съвети, получих ги и благодаря много на всяка от Вас, определено ми дадохте сила,нужно ми е да повярвам, че съм способна да живея без човека, който ме дърпа към дъното, казах че ще се задействам и ще го направя, не искам да бъда нападана за една история, която споделих с доста болка, не се и жалвам, ако обичах да се жалвам, щях да споделям наляво и надясно пред приятелки колко съм изстрадала и изтормозена, а не във форум, те дори не знаят за тези неща, крия от всички, колкото повече хора се намесват, толкова по-грозно става, преди време допуснах грешката да споделя на една приятелка, често се събирах с нея и резултатът... Той отиде да говори с нея и то заплашително, сама влязох - сама ще изляза, дори да ми помогнат за багажа, дори да живея при някой друг ако аз не изляза физически и психически от връзката, няма как да се случат нещата, трябва да се освободя от този товар.
 P. S. За първи път въобще се включвам в такъв форум, доста време мислех дали да го направя, дали не, защото гледам, че сте доста сурови към хора като мен. Не е ли целта да се изслушваме и да си помагаме, макар и виртуално...поне така мисля аз...
Отново благодаря, желая на всички много късмет и дано никоя не е достатъчно глупава като мен да търпи това доброволно!

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 01:42 от Ssfox1

# 63
 • Мнения: 22 032
Ssfox1, понеже си направих труда да изчета написаното, след като писах в темата, не видях някой да те напада. Просто положението ти е ужасно и това ти пишат момичетата, лични истории дори споделиха. Ти като че ли не го осъзнаваш или се надяваш на някаква оправия. Сама едва ли ще излезеш от тая ситуация, ще ти се наложи да намесиш и други хора. И нищо лошо и срамно няма в това да ти помогнат. Но, ти си решаваш, тук ти написаха как виждат нещата, а решението е твое.

# 64
 • Мнения: 13
Разбирам, че нося вина за случващото се, той, защото прави всичко това, аз, защото търпя, но си мислех, че след като вече съм толкова срината, трудно ще намеря сили и ще продължа напред, всяко ново начало е трудно, особено в този случай, но съм сигурна, че когато си наредя нещата, ще бъде по-лесно от всякога. На моменти се усещах в безизходица и реших да потърся съвет, виждам че всички сте единодушни, не съм от хората, които обичат да споделят, никога не съм харесвала да насочвам вниманието върху себе си, обаче не издържах, като че ли смъкнах някаква тежест от гърдите, когато споделих...но вие сте прави, каквото можах опитах, сега е време да не опитвам за това измислено "нас" , а да опитвам само и единствено заради себе си, повярвайте ми, мечтая за деня, в който няма да ме боли от тази връзка и час по-скоро искам това да се случи! Причиних си доста главоболия, но установих, че в един момент съм се била примирила с положението, само защото той някога е бил, повтарям бил добър. Грижете се за себе си и бъдете много щастливи, надявам се съвсем скоро да споделя добри новини, спокойна нощ!

# 65
 • Мнения: 22 032
Не си вменявай вина, не ти си виновната. Ще бъдеш виновна, ако си разсипеш живота с тоя човек. Просто помисли,  прецени и се спасявай. Нищо лошо не си направила, достатъчно си изтърпяла, предостатъчно дори. Опитала си, не се получава. Бил е добър, но не се живее само със спомени за малкото моменти, в които е бил добър. Лошите са повече, а виж колко живот още имаш пред себе си. И не знам за теб, но аз не бих го прекарала с такъв човек по тоя начин. Лека и спокойна нощ и на теб! Надявам се, че ще напишеш пак, вече с добри новини.

# 66
 • Мнения: 772
Промяната идва отвътре. Трябва да го осъзнаеш, ти си го направила, време е за действие. Може би ти трябва план за да се измъкнеш цяла. Утре като се развика за приложението, кажи че нещо се ъпдейтнал телефона и нямаш идея какво е станало...дръж се мило и се прави на тъпа....през това време печелиш време, да си направиш плана на  спасение. Сподели с вашите, с приятели, нека повече хора знаят какво става. При скандал викаш полиция....
 През седмицата виж къде може да се изнесеш тихо и подмолно....намери съмишленици, ако споделиш от кой град си сигурна съм , че дори суфорумки ще ти помогнат да си пренесеш нещата. Не бива да те е страх, имаш подкрепата на всички тук дори и виртуално. Сама осъзнаваш, че това не е любов, а жалък опит на някакъв индивид някой да го пере, чисти и да си избива мъжките комплекси върху теб. Ще се справиш. След години ще се върнеш мислено назад и ще видиш, че си направила най-доброто за себе си....да се спасиш, но трябва да го поискаш с цялото си сърце. Млада си. ще срещнеш любовта, ще срещнеш някой който го е грижа за теб и за добро утро вместо скандал, ще ти направи кафе, ще те целуне и ще ти каже, че те обича. Ще имаш деца, животът ти ще се нареди, но не с този човек...спасявай се!

# 67
 • Мнения: 121
Ако всичко това е точно така, както го описваш и този човек си съставя филми само заради това, че полицай ти е поискал лична карта, е голяма грешка да те намери утре вкъщи. Ще е яростен и никога не би ти повярвал, че не си чакала той да замине, за да се видиш с любовника си. Никакви оправдания няма да ти помогнат, не разбираш ли? Инстинкт за самосъхранение нямаш ли? Ако се разминеш само с бой, ще е добре. Това само е случай, че това, което описваш е наистина така. Някой по нагоре беше го казал много точно. Мозъка на тези хора р толкова увреден, че той вярва, че жените сме разгонени и постоянно мислим на кого да се отдадем.
Типичният насилник
По добре няма да стане и това вече ти е ясно. Започва с много хубави моменти, после ревност, после отстранява приятелите, после роднините. После те кара да спреш работа и ти прави дете и те поставя в пълна зависимост. Всичко това се случва бавно, за да не разбереш какво прави. Редуват се щастие и после ужасно отношение, смачкване, за което обвинява теб. За няколко години ставаш коренно различен човек. Синдромът на сварената жаба се нарича.( Когато сложиш една жаба в тенджера със студена вода и започнеш постепенно да загряваш водата, жабата, въпреки, че ѝ е некомфортно, стои с надеждата, че скоро ще се промени. Стои докато се свари, а винаги може просто да изскочи от тенджерата)
Твоят насилник, обаче, е допуснал една стратегическа грешка. Затегнал е примката около шията ти твърде скоро и ти започваш да се усещаш. Това само може да е в твой плюс. Сега ще започне невероятни молби, сълзи, сополи, обещания за промяна, подаръци. Ще те връща към вашите общи мечти и хубавите ви спомени, в опит да те размекне, защото много добре знае, че са ти скъпи. Когато види, че така няма да стане, ще започне да "хапе" и ако не си намери нова жертва скоро,може доста да ти вгорчи живота. Има една група във Фейсбук НЕ СИ САМА-ЗАЕДНО СРЕЩУ НАСИЛИЕТО! Информацията там може да ти бъде много полезна и със сигурност ще срещнеш разбиране и подкрепа от хора, които са минали и още минават по твоя път. Можеш да получиш правни и психологически съвети, които ще ти бъдат необходими.
Успех и не забравяй, само ти можеш да промениш ситуацията, в която се намираш. Бъди силна и непоколебима. Смени си номера и избягвай всеки опит "да поговорите", така ще ти е по-лесно, като не слушаш обещанията и разкаянията му!

# 68
 • Мнения: 1 505
Драсни два реда да кажеш как си, когато можеш, след като се прибере скъпия. Мисля, че като ангажираш много хора да се притесняват сериозно за теб, би било коректно. Болен мозък, какъвто е приятелят ти се прибира, след като те е оставил цяла нощ сама, точно когато си му изтрила приложението. Ако всичко друго е вярно, прогнозите са лоши. Дано си добре.

# 69
 • Мнения: 10 864
Мило момиче,
Искрено ти пожелавам да намериш сили сама да се нариташ по д-то и да се махнеш от тези токсични отношения.
А след това да си дадеш време да се поопознаеш  истински и да си простиш това самонараняващо поведение, което имаш от малка и което е причина за болестта ти и че привличаш насилници и нездрави отношения в живота си.
Те ти се дават за това - за да разбереш, че ти си много повече от това, което си си втълпила и че си прекрасна и достойна за истинска любов.
Само трябва да си “пуснеш” фиша и да заявиш готовността си.
Успех!

# 70
 • Мнения: 3 405
Ти нямаш никаква вина, няма от какво да се срамуваш ти или родителите ти, както беше написала няколко поста по-рано. Повод за срам има този изрод. Няма право да посяга и тормози човек, каквито и извращения да ражда главата му. Дори изневяра не дава право на партньор да нарани физически другия!
Такива нещастници обществото трябва да ги отхвърля, сочи с пръст. Махни се от този изрод докато можеш, ако връзката ви се усложни с появата на дете, тогава ще стане още по-страшно.

# 71
 • София
 • Мнения: 17 947
Разбери, че ти срам не трябва да изпитваш за поведението на друг човек! Не ти трябва да си засрамена!

ГОВОРИ. Пред всички говори какво се случва в живата ти - приятели, колеги, семейство.

# 72
 • Мнения: 4 366
Виновна си единствено задето стоиш още там. Защо не се прибра при вашите веднага? Какво чакаш?

# 73
 • Мнения: 589
Не я е страх от реалната опасност все още.

Авторке, сама, без да споделиш и да ти помогнат, няма да стане работата. По този начин си се докарала дотук. От срам няма да умреш, колкото и да ти е болезнено и страшно. И каквото и да ти кажат родителите ти, ще ти помогнат все пак. Каквито и да са - по-добре, отколкото този.

# 74
 • Мнения: 9 810
Ти си свободен,пълнолетен човек.
Ако искаш ще излезеш,ако искаш ще си облечеш къса пола...
Мунчо няма никакво право да те ограничава,да те следи ,нито пък да те удря.Това е  насилие и тормоз..Ти си жертвата.
Изнеси се по възможно най-бързия начин.Недей да търпиш повече,защото това е опасно за здравето и живота ти.
Помисли си ти не заслужаваш ли да имаш пълноценна връзка с мъж,който те обича,уважава и глези?Не заслужаваш ли да живееш спокойно?
Разкажи на родители,сестра,приятели.Поискай помощ.

# 75
 • Мнения: 13
При родителите ми съм, чувствам се ужасно, тежко ми е, но знам, че така трябва, писал ми е съобщения, звънял е, изключих телефона, не мисля че има смелост да дойде тук, винаги е бил страхливец и само заплашва, не съм отговаряла, ще поостана тук докато всичко се успокои. Знам, че заслужавам да бъда щастлива, надявам се лесно да превъзмогна всичко, определено денят ми е доста мъчителен, но ще се държа.

# 76
 • Мнения: 10 509
Няма да е лесно, не се заблуждавай в това.
Първата крачка  е,лесната.Сега трябва да устоиш и да не се поддадеш на молби и  сълзи със сополи.Няма шанс да се оправи който посяга да бие, той  е минал границата.Мисли за себе си , за устройване, за стабилност, първо психическа , после всичко останало.Ако си усетила резки коментари , дано са те събудили и помогнали.И те са шамари, но  събуждат.Не си струва да изкараш живота си в страх, млада си, не на 69 да няма време за  добро.
Не се връщай ,никога не се връщай.

# 77
 • Мнения: 924
При родителите ми съм, чувствам се ужасно, тежко ми е, но знам, че така трябва, писал ми е съобщения, звънял е, изключих телефона, не мисля че има смелост да дойде тук, винаги е бил страхливец и само заплашва, не съм отговаряла, ще поостана тук докато всичко се успокои. Знам, че заслужавам да бъда щастлива, надявам се лесно да превъзмогна всичко, определено денят ми е доста мъчителен, но ще се държа.

мила, те тези хора винаги са страхливци и комплексари

# 78
 • Мнения: 21 019
Почвам да мисля, че темата е пързалка.

# 79
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 2 199
Не се крий и не си стой вкъщи, илизай с приятелки, с компания, това повече ще му натрие носа.

# 80
 • Мнения: 2 161
Не се крий и не си стой вкъщи, илизай с приятелки, с компания, това повече ще му натрие носа.
Не мисля, че за момента е много добра идея, не знаем до колко е психопат въпросния, да не вземе да я нападне и в заведение.

# 81
 • Мнения: 5 638
Много добре си постъпила. Дай си време да се осъзнаеш, да оцениш какво е станало и да се съвземеш. Успех ти желая.

# 82
 • Мнения: 3 405
Само не връзвай вяра на извинения и клетви, че всичко ще се промени ако се върнеш. Колкото да се извинява, помни, че няма да се промени. Върнеш ли се, вероятно месец-два ще се сдържа и после всичко ще почне наново.

# 83
 • София
 • Мнения: 163
Ssfox1, всички се гордеем с теб и се радваме за смелостта ти. Дай си време и се пази Heart

# 84
 • София
 • Мнения: 13 301
Почвам да мисля, че темата е пързалка.
И аз. Жена, пишеща по този начин, няма да задава такива въпроси, нито да прави описаното

# 85
 • Мнения: 21 019
Почвам да мисля, че темата е пързалка.
И аз. Жена, пишеща по този начин, няма да задава такива въпроси, нито да прави описаното
Мда. Това първо.
Второ, вчера е пуснала темата, хората казаха да изчезва. Тя рязко проглежда и бяга.
Те такива неща рядко стават във форума.
Ако приемем, че е толкова смачкана и изтормозена, няма как да ни послуша изведнъж и да смени така плочата.

# 86
 • София
 • Мнения: 13 301
Ееех, къде е Даскалката с нейните саги. Нещо активността в СО замря след нея, независимо дали е истинска персона или измислена

# 87
 • Мнения: 10 509
Напротив, ако е реален проблемът, веднага трябва да послуша.А и преди да пише, човек наполовина е готов, трябва му лек тласък.
Ако обективно разказва, точно е веднага да се спасява.
Само не знам какво е това приложение  да записва и глас.
Млад човек и за сега в началото , без деца да го размислят и  затруднява тяхното спокойствие и  чувствителност си е навреме.
Познавам една жена, с ревнивец, полицейски служител някакъв, дето що я погледнали по улицата, бременна се спаси и  си отгледа детето.Всичко друго му е  на 6.Не са стигали до насилие.Детето  е в прогимназия или гимназия вече.

# 88
 • Мнения: 21 019
Изключително рядко се случва, някой да пусне тема,  потребители да пишат и авторът да започне да прави каквото кажат потребителите.
Това почти не съм го виждала.
И то така скорострелно.

# 89
 • София
 • Мнения: 13 301
Познавам една жена, с ревнивец, полицейски служител някакъв, дето що я погледнали по улицата, бременна се спаси и  си отгледа детето.Всичко друго му е  на 6.Не са стигали до насилие.Детето  е в прогимназия или гимназия вече.
Такаа...значи е имала топките да го напусне бременна с негово дете. А тук търпи вече година постоянни скандали, а тя угажда.

# 90
 • Мнения: 21 019
И няма дете.

# 91
 • Мнения: 5 289
Боже, с каква завидна бързина стигнахме до хепи енд.
Мармотите още ли завиват?

# 92
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 2 199
Е какво толкова, понякога човек има нужда от подкрепа когато се съмнява в решенията си. Наклонихме везните и момичето взе правилното решение. Може просто да иска да си поговори с някой, а да няма много приятелки. Щом му вижда всичките кусури на тоя мъж, значи не е чак толкова сляпа относно ситуацията. Нещо на стокхолмски синдром мяза.

# 93
 • Мнения: 3 474
А, то нашата работа - защо си с шапка, защо си без шапка?
Споделя жената, търси съвет. Даваме съвети. Ако се съобрази с тях - много бързо действала, пързалка. Ако не се съобрази - мазохистка, защо не слуша, заслужава си тормоза!

# 94
 • Мнения: 21 019
Авторката се покри. Май съм познала.

# 95
 • Мнения: 2 086
Авторката се покри. Май съм познала.
Да, докато си пия кафето си викам:"Чакай да видя кайво стана с момата с лудия момък", пък то - нищо.

# 96
 • Мнения: 5 638
Щото тя е длъжна да ни се отчита през час. Нещо като подписката в полицията.

# 97
 • Мнения: 21 019
Щото тя е длъжна да ни се отчита през час. Нещо като подписката в полицията.
Не е длъжна, ама преди моя коментар пишеше. А после спря.

# 98
 • Мнения: 4 810
Щото тя е длъжна да ни се отчита през час. Нещо като подписката в полицията.
Не, не е длъжна, но тя потърси помощ тук, защото не може да говори с никой друг. Изнесе се и 100 % ѝ е криво, макар да осъзнава, че това е единственото правилно решение. И изведнъж спира да пише. Приятелят и пълен откачалник, който я следи постоянно, но докато живее с него коментира темата си. Като се изнесе и вече няма надзирател спира да пише. Отделно, че на човек, когато прекратява връзка и е пуснал тема за това, му е криво и иска да говори, да говори, ако ще и с някой непознат, ама да излиза всичко навън. Да, ама не, момата каза хоп и се изнеесе, после хоп и забрави цялата драма. Завиждам на хора с такава къса памет.

# 99
 • Мнения: 10 509
Може да не  се е изнесла, казва каквото трябва да приключи писането-животът си е неин.

# 100
 • Мнения: 21 019
Или пък темата е истинска и оня я е пречукал.
Ама според мен е пързалка.

# 101
 • Мнения: 1 823
Темата си е реална за съвременната действителност. От болестно ревнив човек, спасение няма, освен прекратяване на отношенията..

# 102
 • Мнения: 5 638
Преспокойно може да е пързалка. Може да се е забавлявал/а да гледа реакции и да му / й е омръзнало.

# 103
 • Мнения: 78
Здравейте, дами!
Накратко, имам връзка от година, в която никога не съм се чувствала спокойна, случвало се е човекът до мен да ми посяга заради реновст, никога не съм давала поводи за такава, проверявана съм всяка секунда...не само от него, а и от негови познати, приятели. Не помня от кога не съм излизала по женски, за да не го разярявам, има локацията ми на телефона му, дала съм всичко от себе си, за да върви, за да го успокоя, но вече не издържам, дори и при тези обстоятелства, той отново ревнува, заплашва, че ще ме разкрие и после света ще ми се сторел тесен, а не правя нищо зад гърба му...ако някой ме погледне, това автоматично означава, че му изневерявам, понасяла съм и много обидни думи, скандалите зачестяват, случват се може би през 2-3 дни и ме тормози психически. Чувствам се ужасно, имали ли сте подобни връзки, как сте се справяли?


Бях в подобна ситуация  наскоро като твоята в началото всичко беше по мед и масло (както съм си мислела)
след това последваха скандалите ревността от негова страна,имах един приятел беше в болница аз от човещина ходих да го видя...и след това той дойде до нас с пред текст че иска да се видим в момента в който се видяхме се започна кой е това момче и какво правиш ти в болницата и защо го виждаш, да може би ми е била грешката че не съм му казала за това момче че е в болница...накара ме да си изтрия в фейсбук всички приятели мъже...заради това да не го загубя го направих примирих се с това..После пак почнаха подобните изцепки имах чуството че ме следеше или някой му докладваше аз какво правя! Когато го попитах ти ли ме следя или някой ме  видял(почти всичките му  приятели познавам) отговоряше ми няма значение кой ми е казал...последваха раздели 3 пъти се събирахме обикновено той ме търсеше да ми се извинява, аз естествено му прощавах защото казвах че не мога без него всеки ми говореше остави го не е за теб аз не той е човека..и всичко свърши наскоро за 1 вечер аз взех решението да се разделим.. просто му казах че нямам сили да продължавам повече по този начин да живея...понеже се имаше за много набожен човек каза че ако ходим на църква нещата ще се нормализират казах че това няма да ни помогне събра си багажа и си тръгна не бяхме нито сгодени нито женени бяхме само гаждета, но за това време аз достатъчно изстрадах заради него. От както го няма ми е по-леко
така че според мен просто го напусни няма да има оправяне той няма да се пречупи и аз така казвах..но не го направи ... живота е пред теб Simple Smile

# 104
 • Мнения: 20 637
...може би ми е била грешката че не съм му казала за това момче че е в болница...

Глупости, грешката ти е, че не си скъсала ма момента.

# 105
 • Мнения: 78
...може би ми е била грешката че не съм му казала за това момче че е в болница...

Глупости, грешката ти е, че не си скъсала ма момента.
И така да е ама пак казвам всичко приключи и ми е по добре

# 106
 • Мнения: 83
Такива теми ме оставят без думи... Някой ще те мачка до безобразие, ти ще си седиш и триеш приятели, за да е щастлив истерикът... Самоуважение, нещо? Никога не съм имала такава връзка, никога мъж не ми е казвал с кого МОГА да общувам и с кого не... Имам много приятели мъже и не си представям някакъв несигурен ревнивец да ми развали стари приятелства. Абсурдно е.
Имах позната, която умираше от кеф да я ревнува и контролират, сякаш така усещаше, че е значима за някого... И нямаше грам самоуважение, затова и вече не сме близки.

# 107
 • Мнения: 485
Момиче, събирай си колкото може багаж и всичко ценно и докато го няма - изчезвай! Не си помисляй вече да се върнеш! На хотел ли ще стоиш, приятели ли, родители ли ще ти помагат - търси помощ, няма нищо срамно в това, ама нищо! Срамно е да стоиш да те тормози някой сульо-пульо!
Патологична ревност, склонност към насилие и всякакви други красоти! Представи си, след някоя друга година не само, че няма да го обичаш, ами ще го и мразиш, че ти е опропастил най-хубавите години! Ако имаш късмета да оцелееш физически и психически...

# 108
 • Мнения: 36
мисля,че никого не би те посъветвал да стоиш на място в което не се чувстваш комфортно! Имам познат мъж на твое място,само че той е женен с деца и насилника в случая е собствената му жена,която проверява телефони,забранява да излиза с приятели,сигурно и локация му иска по всяко време къде е и дали не я лъже ,че е до магазина за час а видиш ли може да се среща тайно.Искрено го съжалявам,защото знам колко му е трудно,споделял ми е.Той избор няма,но ти имаш и не оставяй нещата да стигнат до по-сериозен етап като деца например,защото тогава освен кухня ,къща и дете друго няма да видиш.Успех и дано вземеш решението ,което според мен знаеш кое е правилно Wink

Общи условия

Активация на акаунт