Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 176
  • 833
  •   1
Отговори
# 120
Добре де тия сайбекс не ви ли се виждат малки ? Само гледам бебета в тях и на 1 година крачетата им се побират толкова плътно че не знам как им е удобно там ,и тая Прайм е толкова тясна в крачетата за тия пари че не знам как му е удобно на бебето там

# 121
Добре де тия сайбекс не ви ли се виждат малки ? Само гледам бебета в тях и на 1 година крачетата им се побират толкова плътно че не знам как им е удобно там ,и тая Прайм е толкова тясна в крачетата за тия пари че не знам как му е удобно на бебето там
Като ползвала Priam Lux Platinum до 1г и 4м,мога да кажа,че количката е повече от страхотна и никак не е тясна.Мястото за крачетата е абсолютно достатъчно.И сега също ползвам Сайбекс,но летен модел и честно да си призная не бих заменила за друга.Количките са здрави и маневрени,достатъчно удобни и си заслужават парите.

# 122
но 1.4 е доста кратък приод от време Simple Smile и например 2 годишно дете не ми се струва да се побере в нея .Освен това изглежда адски тясна в дупето , и например едно зимно бебе което следващата зима ще е да речеммна 1.3 месеца , не ми се вижда как ще се побере с космонафт или нещо подобно . Не мога да кача снимка но общо взето като раглежам в гугл бебета в количката , или срещна такива по улицата , малките бебоци буквално нямат никаква свобода.Поне на мен ми изглежда ужасно тясна .Може да е маневрена но като видя дете в космонафт в тая количка все едно е някаква гумена мечка стисната с два пръста отстрани

# 123
Аз като цяло не виждам 2 годишно дете да стои в количката кой знае колко време.
Освен това, след като ти изглежда малка, просто купете някоя, която е по-голяма.
Приятелката ми има такъв Cybex, а синът и е едро бебе на 1.4 месеца. Няма никакъв проблем и има още много место за растеж. Да не говорим, че детето проходи ли около годинката, най-вероятно ще искаш най-обикновенна лека "лятна" количка.
Аз много харвсвам Cybex, но когато ние купувахме, цените им бяха извън нашите възможности. Иначе бих си взела такава без да се замислям. Simple Smile

# 124
  • Седмото небе
Деси, кой е летния модел от Сайбекс, който ползвате и ви харесва?
Аз продължавам все още да разглеждам и да си призная на мен също ми се виждат леко тесни. Но пък и я разглеждах на снимки, и ми я демонстрираха с чувалчето им-ами май може и да е Ок така. Аз също съм с януарско бебче и когато се спра вече на конкретен модел най-после, ще я ползвам макс до края на следващото лято. За есен/зима след това, когато госпожицата ни ще е вече проходила, тръгнала на ясла/градина със сигурност, а и ще е вече на 1г + 8-9 мес поне, и едва ли ще се вози в количка изобщо.
“Космонавти” ненавиждам искрено и никога не бих купила за детето си, не бих му причинила ужаса да го напъхам в нещо подобно. От новородено не я навличам, та какво остава пък като порасне.
При нас се оказва, че и от края на това лято ще се пътува доста с кола и самолет, така че освен всичко друго ще трябва и да е много лека, и много компактна следващата ни количка. А аз пусто държа да има възможност детето да е с лице към и това доста ме ограничава в моделите.
За мен също не е много уместно да се изказва генерално мнение без личен опит. Много често първо, че зависи от детенцето, второ че и снимките могат да подвеждат. В крайна сметка продажба на несполучливата количка или купуването и много изгодно “втора ръка” също е вариант за покриване на риска от евентуално грешен избор.

# 125
А около 1 юни по-големи ли са намаленията на количките отколкото сега ( -20% в Рая тойс)?

# 126
Супермама, със Cybex Eezy S Twist +2 сме сега.Може да погледнеш и Мелио.
И аз ненавиждам космонавти и никога не съм ползвала.Не случайно количките имат зимни чували.Детето ми никога не е навличано.Със сигурност проходи ли,количката ще се ползва много малко.Моето е на 1.7г и трябва да е адски изморена,за да седне вътре.Най-много до края на лятото да се ползва.Не си представям как ще вържа 2-годишно в количка 😂Те 1-годишните не стоят.
МамаНаПринцеса,и миналата година им беше 20% намалението.В Комсед беше 30 или 33%,а в Хиполенд е в момента -25%.

# 127
Desi, супер са ви количките! Simple Smile
Синът ми на 11 месеца вече има претенции да ходи и е голямо въртене и сучене в количката докато не го сваля. Не си представям какво ще е занапред, а на 2 годинки съвсем не знам ще има ли количка.
Ние взехме нещо съвсем обикновенно и бюджетно за лятна количка, защото предполагам, че ще я използваме само това лято и есента -  Chipolino Roxy.

# 128
Аз няма да взема нещо защото някой друг го е ползвал или защото цяла България си купува сайбекс , като едно време всички имаха Мутси . Има много по хубави колички за които никой нее чувал защото не са по джоба на Българите и не ги предлагат тук . Но нали може да спорим ! Изобщо питане о ми не беше обвързано с това да се почва някакъв тъп спор в защита на сайбекс ил кой до колко си вози детето в голяма количка . Мисля че всеки гледа това спрямо начина си на живот ! Просто ще ви видя как отивате в Москва с лятна количка през зимата и с дете на 2.5 . което според вас няма да иска да седи в количката но да ходи само в метрото или по натоварените улици е пълен абсурд ама нали всички всичко знаем тук че децата не седяли ! Седяли не седяли понякога няма шанс и ще седи . Питах и очаквах нормален отговор . Нее тясна , на детето ми е ок . Събираше се до еди колко си и тва е ! А не да ми дават съвети за ефтинджос ! Количката която съм си харесала не струва по малко от лукс серията на Сайбекс ! Така че тия глупави заяжданици минават просто всякакви граници ! Харесваш си я , казваш си мнението супер браво !

# 129
Бочинка,прекаляваш!
Отговорих ти,че количката никак не е тясна и т.н.В следващият си коментар,ти заявяваш,че няма как дете на 1.3 да се събере в нея през зимата.Отговорих ти,че точно тогава е ползвана и то със зимен чувал и ти пак ми спориш.Еми,купувай си каквато искаш количка.Изобщо не ме интересува.Аз моя избор съм го направила и съм доволна.

# 130
Различавай спора , от изказването на мнение много ти се моля ! Изобщо не съм спорила , казах че ми изглеждат като гумени мечета стиснати от страни ! Това за теб ако е спор , не знам какво повече да ти кажа ! Както ти и казах че 1.4 ми е малко като срок за да се удостоверя че наистина нее тясна ! Просто ти нещо си се филмирала че споря с теб .А аз просто казвам моите наблюдения и виждания . Така че хубав ден , пожелавам защото очевАдно не виждаш че се заяждаш с мен за коментара с гумените мечки без да има никакъв смисл в това . За да питам такъв въпрос значи разглеждам опцията за тази количка . Но изобщо не ми се вижда просторна , и исках да чуя не само твоето мнение , и после заяждане . Харесала ти е до 1.4 браво ! много хубаво радвам се . Айде хубав ден ! Тая тема или се пише за сайбекс или не се пише за нищо .

# 131
Тая тема или се пише за сайбекс или не се пише за нищо .

Напротив. На мен ми препоръчаха Mutsy Nio пред Cybex (разбира се това бях дал като втори избор от количките, които сме видели на живо и са ни харесали). Но в крайна сметка, както написах и по-назад, цената надделя при липса на съществени (поне за нас) разлики.

И да не съм тотално извън темата - едно негативно впечатление от Cybex Balios S Lux, която сглобих снощи, след като се прибрахме от магазина. Покритието на предните колела няма нищо общо с това на задните. Отвратително хлъзгаво е при допир с ръка. Задните си запират като гума. Не знам дали би оказвало някакво влияние на возията, предстои да видим. В магазина не се усещаше неприятно. Не съм проверявал при Mutsy Nio дали е било така, но там, както казах и в първоначалното ми запитване, предните гуми изглеждаха по-добре като цяло, а и бяха по-големи.

# 132
Момичета, здравейте. Спряла съм се на  Cybex Priam Manhattan Grey, бихте ли ми препоръчали някой чуждестранен сайт, от който бих могла да я поръчам 3 в 1 (директно с всички екстри). Прави ми впечатление, че в българските сайтове и магазини цените на количката са доста надути... Ще съм благодарна, ако някоя мама вече е поръчвала от чужбина и ми препоръча сайт. Simple Smile

# 133
Здравейте☀
Интересувам се от колички на Mutsy.
Дали можете да ми помогнете да разбира разликата между количките i2, iGo, Icon, Nio, Evo, и др модели. Кои от тях би препоръчали и защо? И кои от тях са по нови?

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:39 от Elly.Ch

# 134
Аз се включвам с въпрос за колички Moon. Някой с отзиви?
Другите неща, които съм набелязала са Musty Evo и Maxi Cosi Zelia (която е най-лека и трансформираща се), но още търся други опции Simple Smile
Благодаря за препоръките 💐

Общи условия

Активация на акаунт