Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 256
  • 833
  •   1
Отговори
# 600
  • София
извинете, а адрес на превозвач ли използвате?
(Използвам  PayPal от 2007 година. Пазарувам често, и от .de и от .uk. На друго място е проблема)

# 601
  • Пловдив
Здравейте. Моля за съвет относно количка, защото започнах да се обърквам. Предвидила съм бюджет от 800 лв за количка. Като гледам втора ръка в ОЛХ . Попаднах на много добра оферта за почти нова, ползвана 4 месеца Cam dinamic up smart, без никакви забележки. А другия ми избор е се спря на Mima xari на много добра цена с доста подаръци към нея, но с доста забележки. Драскотини по рамата и гумите, както и изтрита кожа( която лесно може да се скрие с гумен протектор за 60 лв). Количките Mima винаги много са ми харесвали, но първо, че не ми е по джоба нова, второ че е неразумно да се дават толкова много пари за количка. И сега се чудя дали компромисна Mima или Cam, което е неразличимо от ново. На мое място какво бихте избрали. За тези пари мога да си купя и нова по-нисък клас

# 602
Колко време имате? Ако не бързате може да изчакате черния петък. Със сигурност ще има намаление и на двата модела. От популярните са.

# 603
Мимата и без това е страшно непрактична, какво оставаза окалпазанена от ползване такава. Гласувам за запазената Кам или нова по-бюджетна. Щом смятате за неразумно да дадете голяма сума за количка, ще е още по-жалко да си вземете компромисна такава само защото има ексцентричен вид и ще можете да се похвалилте с нея, ама освен непрактична, тя вече е и "бастисана".

# 604
извинете, а адрес на превозвач ли използвате?
(Използвам  PayPal от 2007 година. Пазарувам често, и от .de и от .uk. На друго място е проблема)
Да, от babymarkt.de само с превозвач. Може би не е от значение, но използвам gabco.

# 605
  • Пловдив
Мимата и без това е страшно непрактична, какво оставаза окалпазанена от ползване такава. Гласувам за запазената Кам или нова по-бюджетна. Щом смятате за неразумно да дадете голяма сума за количка, ще е още по-жалко да си вземете компромисна такава само защото има ексцентричен вид и ще можете да се похвалилте с нея, ама освен непрактична, тя вече е и "бастисана".
Благодаря за мненията. И аз така го усещам, като че ли. Да ми е неудобна, да ме дразнят драскотините и то само, за да избивам комплекси с количка, която не ми е по джоба и аз не го усещам като моето нещо. Имам 5 месеца и доста неща ще купя от черния петък. Може и да изчакам Simple Smile

# 606
Кам Динамико имаше близка. Няма да казвам как се разскърца шасито...

# 607
Cam съм имала (не точно Dinamico), но от шасито съм много доволна,  много е проходима при зимни условия. Обаче я продадох, защото исках по-лека количка след 6м на бебето.

# 608
Здравейте! Купихме количка с чанта към нея. Можете ли да ми препоръчате добри куки или друго практично решение за закачане на чантата?

Двата варианта, които виждам към момента не ми допадат, а в магазина ми предложиха само един допълнителен - да я нося на рамо Flushed

# 609
Здравейте! Купихме количка с чанта към нея. Можете ли да ми препоръчате добри куки или друго практично решение за закачане на чантата?

Куки или карабинери са вариантите, според мен . Примерно : https://visvitalisbg.com/search?query=%D0%BA%D1%83%D0%BA%D0%B8

# 610
взех на reer и на cangaroo ( или там както е марката).. на reer са доста добри според мен ( като карабинер).. другите също бяха ок и удобни, ако закачаш торбички, но са малко по-некачествени като че ли. ползвам риърските за бебешката чанта, а от другите съм сложила една (двойна) ако трябва нещо допълнително да закача.

# 611
Здравейте, може ли мнения за Cosatto Wowwe?

# 612
Коя от двете колички е по-добра. По принцип съм фен на пег перего и дори тръгнах да я поръчвам, но ходих до магазина за нещо си и видях тази на easywalker. И сега се разколебах човека в магазина яростно се опита да ме убеди, че пег перего е много неудобна, тежка и едва ли не дървена и ще трябва да я сменя след няколко месеца

# 613
  • София
Аз имах Peg Perego book и бях възхитена. Супер удобна, компактна и лека за комбинирана количка. Ползвах я до 2 години на детето, но я продадох. Сега, с второто дете мисля да си взема същата или велоче (ако разбера разликите между двете). Според мен много се подценяват peg perego като марка колички, а реално като съм сравнявала с други уж по-добри - еми на мен повече ми харесват ( като в случая дори не гледам цена/качество, защото бих могла да си позволя и по-скъпа количка).

# 614
Коя от двете колички е по-добра. По принцип съм фен на пег перего и дори тръгнах да я поръчвам, но ходих до магазина за нещо си и видях тази на easywalker. И сега се разколебах човека в магазина яростно се опита да ме убеди, че пег перего е много неудобна, тежка и едва ли не дървена и ще трябва да я сменя след няколко месеца
Това да не се случва в магазина на Бебемакс в Бургас, че ми е много познато? Понеже и аз гледах там колички, бях се спряла на Sybex, но ми направи впечетление, че консултанта много агресивно рекламираше Easywalker.

Общи условия

Активация на акаунт