"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 114
  • 428
  •   1
Отговори
# 195
Да бе, голяма скука днес в темичката ни Rolling Eyes
И мен ме интересуват грамажите, щото чета във форума бебета на по 3-4 месеца ядат по 160гр 6 пъти дневно при това, токлова колкото и Пресил хапва като грамаж сега.

# 196
Уф днеска бяхме в Пирогов изкарах си акъла, малката падна от спалнята, за сега сме добре и дано да сме така.
Скарах се зверски с мъжа ми и направо искам да изчезна от света, егати къръшкият ден.

# 197
мимка, ама имаше някакъв проблем след падането или ти просто си се уплашила, за да я заведеш в Пирогов?

# 198
Дея, забравих да те питам: По колко мл. АМ изяжда Дея- Мария, общо за целия ден?

Grinning ами зависи по колко пъти на ден хапва малката,при нас е по 4 ри пъти и аз и правя 7 л. за 200 мл и добавям още 10 мл. водичка,питах доктори днес казаха ,че е нормално,ще спадне още количеството мляко като започне да хапва и попари  Rolling Eyes ,но трябва да знаеш,че на ден до 1л  мляко трябва ада се дава,но нашето хранене е такова:
7:30 АМ
11:30 зеленчуково/месно
15:30 1/2 плодово + 1/2 АМ /каша
20:00 АМ

Днес сутринта ходихме на частно при един добър лекар от Бургас,той се шашна от моята лекарка направо,видя изследванията,но иска наново да направим,съмнява се и той за инфекция ,но иска всичко подробно да изследва,ще вземе и гърлен секрет ,стерилна урина,кръв и всичко останало,след като ги види ще я водим преглед за бъбречетата,съмнява се ,че може би има някаква инфекция или бактерии които са се обострили от ваденето на зъби
Това е засега  Rolling Eyes все още сме в неведение,каза да я следя за температура,вдигне ли да се обаждам веднага,защото бактериите /инфекциите се развиват с бясна скорост при бебетата.
Малката е спокойна  Grinning ,гушка се,усмихва се и аз съм спокойна не за друго ,ами заради това че ще направим пълни изследвания  Grinning
Решили сме да я водим само вече при него,а при педито тук само за ваксина ,мерене и теглене ,нищо повече  Naughty Доверие и нямам вече,при положение че детето е било в начален стадий на рахит,а тя дава Деавит,който съдържа по голямо количество витА и при много натрупване в организма влия е лошо.В момента за сополките ми предписа "Nisita"

Благодаря на всички  Hug

Уф днеска бяхме в Пирогов изкарах си акъла, малката падна от спалнята, за сега сме добре и дано да сме така.
Скарах се зверски с мъжа ми и направо искам да изчезна от света, егати къръшкият ден.

Hug прегръщам те,не се притеснявай,най накрая си инсталирай кю,днес не ти отговорих на обаждането щото бяхме при лекаря,после ти звънях ,но неможах да те открия,утре ще звънна да си побъбрим  Heart Eyes

# 199
Здравейте,
Деич,надявам се всички опасения около Дея-Мария ,да се окажат ненужни в скоро време:pray:

Ние спим до 10 часа редовно,даже понякога и докъм 10.30 newsm78Толкова лоша мама ли съм,бреее hahaha

Никой нищо не казва за приема на Флуор newsm78

Деси,в тези чашки можеш да замразяваш супички Naughty.Аз смятам да си търся такива чашки(около 100грамови)след месец-два Thinkingза тази цел.Правиш по 300тина грама 2-3 вида супичка и си 6ти номер за цяла демица newsm78

Шансче не съм я чула,ни видяла Rolling Eyes

Утре ще ядем тиквичка LaughingДано ни хареса

# 200
Мами, едно въпросче от мен - може ли при никнене на зъбче да се изприщи дупето? Защото от тая вечер освен лишеите по тялото си имаме и обрив на дупето. Sad

# 201
Chance е добре, работи, ремонтират апартамент и т.н. Аз се чух с нея по кю-то онзи ден.

Флуор не давам , тъй като така и не разбрах последно много полезен ли е или ужасно вреден.

Уф. Ние сме без татко, аз се сецнах и е ужасТ. Лека нощ и хубави сънища, зъбите да никнат леко и безшумно. Ние отиваме да се къпкаме  Simple Smile

# 202
Моята лекарка направи една физиономия за стерилизация на пюрета  Confused и аз не смятам да правя, може би наистина е по-добре да се замразяват, който му се правят де, аз не съм от тия  Embarassed.

Данче, на купешките пише 48 часа съхранение след отваряне в хладилник, предполагам , че това важи и за домашно приготвените.

# 203
Снежи, добър въпрос! И аз си мислех за същото: Крис никога не се е подсичал допреди седмица и нещо. Много се учудих от какво е - памперса сменяме редовно: дни след подсичането проби зъбчето. Оправи се дупето. Сега е отново с разстройство и пак започва да се обрива леко Sad ... Явно подсичането е от разстройството, което е от зъбите. Няма друго обяснение.
Вит. С ако запича, хич не ме тревожи, Крис дриска по 4-5 пъти на ден напоследък. Tired

# 204
Добър вечер мами и бебоци Hug
Аз днес свърших доста работа докато моя сладур спинка цели 3 часа непробудно Simple Smile
Цвети, за мен тези чашки са универсални Simple Smile доскоро кърма замразявах в тях, сега слагам пасиран морков или тиквичка или каквото има в наличност, после супички както казваш Simple Smile

Абе само моя ли син става към 7-7:30 newsm78 Много рядко спи до по-късно, макар че към 9-10 пак е заспал и аз тогава сядам да работя ...

Хайде лека и спокойна нощ на всички, аз днес мисля да се паркирам по-рано, че напоследък все по никое време лягам newsm46

# 205
Мисти, явно и при нас е така - редовно се сменят памперсите, на всяко сменяне я мием заради другия ни кожен проблем, и днес за капак като го видях тоя червен обрив /или по-скоро петна/ по дупето направо щях да падна. Мажа го сега с това с което мажа лишеите. Но се успокоих, че и при други бебета се случва това, в смисъл, че не е пак от памперсите. Откакто педито ми каза, че ако продължава проблема с памперсите ще трябва да минем на пелени направо съм шашната... Shocked

# 206
Аз също забелязах зачервено, подобно на маймунка, дупе преди да избият зъбчетата.Тази вечер забелязах, че се е успокоило, вероятно наистина има връзка.Само дето аз не мога да се чатна точно каква newsm78

# 207
  • Boston, MA
Ей, болни априлчовци - бързо да ви минават всякакви болежки, хреми и подобни!

Филипче, ти ли питаше за АМ? Нашия доктор каза, че на от 6 до 9 месеца ядяли от 24 до 32 унции (това прави 720 до 960 мл) за 24 часа. За кърма обаче това не важало, детето да ядяло колкото си иска. А аз му викам а колко изцедена кърма да яде и как да знам дали да допълвам с АМ - детето щяло да си каже. А сега де?

Цвети, тук водата от чешмата е флуорирана, така че няма бягане.

Я кажете сега кой прави домашни пюрета и ако ги замразява, готовите пюрета ли замразява или какво? Като ги сложите в малки бурканчета, после стерилизирате ли ги? Абе разкажете си.

Снежи, да не е алергия към някаква храна? А какви са тези лишеи?

# 208
  • 2 етажа над тавана
Прелитам да кажа привет, докато пере пералнята.

Дейче, дано резултатите от повторните изследвания са добри и тревогите да са ви били напразно Praynig

Мимка, надявам се, че само с уплахата сте се разминали и малката душица е наред Hug

За флуора ще питам нашето доки като ходим на 26 на консултация и ще докладвам какво е казала.

Ей, Мисти, "страшен" преглед hahaha Що не са се научили някои хора да обясняват с прости думи нещата, ми само хънкат и мънкат, не мога да разбера  newsm78

Преди малко в новините чух за една мама дето родила бебче 5,300кг нормално.Ей, големи мъже, брей Mr. Green

Да се похваля, че си взех нова чанта за количката, ще я снимам утре да се изфукам Laughing

# 209
Misty обикновенно като направим тия `дейности` заспива и се буди чак за хранене /след около 4-5 часа/....но все пак не спи съвсем спокойно де...но определено успява да поспи включително и аз

Явно с хрема като нашата никой не се е сблъсквал и дано не се сблъсква никога!
Нищоооо, нищо не помага! Като диша е като на рекламата на Калгон Кррр-кррр-кррр... постоянно в носа сополите нагоре-надолу, нагоре-надолу и не излизат, какво ли не правех. Нито спрейове, нито вит. С, и не изтичат гадовете. Поне от топлото мляко да бяха потекли, те седят залепени вътре! Стискам нослето, ръчкам клечки за уши, нааай-много ако кихне да излезе една капка за цял ден. Tired Към гърлото текат, направи ли грешката да се врътне по гръб и почва да се дави в сополи. Облещва очите и почва да се мъчи да поеме въздух. ooooh!
Дано тази нощ е по-спокойна и да вървим на подобрение. Засега е по-добре от снощи като гледам. Пак шмърка и се буди, но засега не пищи. Аз от тия две нощи неспане, ако щете вярвайте ама забравих кво е сън и може и тая да не си лягам изобщо. Laughing

Снежи, бузките на дупето или около самия отвор /анусчето/? Защото при Крис се зачервява отворчето и затова мисля, че е от разстройството. То и аз като имам разстройство...  Embarassed Да, стана ясно какво искам да кажа и вие сте го изпитвали усещането. Whistling Ако са бузките няма логика да е разстройството. Макар че знам ли, ако е по-чувствителна...

Абе само моя син ли е с такава оскъдна косица - мъхче направо. Я гледай мадамите какви опашки имат! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт