Ооо, и Преско се е озъбил вече. Бравос!!!
Пък ние с Пепи напипахме нещо боцкащо на малкия в устата, а и лъжичката потропваше, ама искам утре свекито да види и тя, че мнооого се съмнявам първо кътник да избива
По-скоро, сигурно съм си внушила нещо, покрай всичките зъбатковци напоследък.
Аз като бях бременна страшно си се кефех на пупата, обаче сега като видя някоя пупарана, ми става едно мило, но хич не искам да съм на нейно място. Така че май чичо щъркел няма да идва в нашата къщурка скоро пак. Сега, по-скоро сме в очакване на Никулденския шаран, Коледното прасенце и други все от тоя род
Мамите от квартала се разправяха за стерилизирането, че не ставало с тея новите меки капачки на Ганчев, Хип и т.н. Имало някакви бурканчета с твърди капачки, с които можело да се стерилизира. Ще разпитам по-подробно, как стоят нещата и ще докладвам.

и бързо възстановяване на мама 

Много здраев, щастие и любов!

Добро утро!....... За който е добро.
Нито Стеримар-а, нито нищо не реши проблема с нослето. Не може да диша през носа, а през устата пречи бибата, а без биба не заспива и рева цяла нощ.
С Панадола само спа 2-3 часа с леко пробуждане... Иначе се буди и почва да пищи с все сила и не можем да го успокоим. Проблемът е, че сополите не изтичат навън, а стоят вътре, явно към гърлото се стичат. То бива зъби, ама чак толкова...