Сега аз съм А1+ /на бабето кръвната група/, Саш е Б+, Тонката е като баща си.
Това по биология не помня да съм го учила...защото съм завършила Музикалното, а там биологията е до 8 клас...за съжаление.
И аз не ги разбирам, но наистина вариациите са много.

Добро утро!....... За който е добро.
Нито Стеримар-а, нито нищо не реши проблема с нослето. Не може да диша през носа, а през устата пречи бибата, а без биба не заспива и рева цяла нощ.
С Панадола само спа 2-3 часа с леко пробуждане... Иначе се буди и почва да пищи с все сила и не можем да го успокоим. Проблемът е, че сополите не изтичат навън, а стоят вътре, явно към гърлото се стичат. То бива зъби, ама чак толкова...

Виждаш ли, че и Раче ти е казала това, което и аз за стерилната урина. Стискам палци да е объркване, а малката да е без настроение заради зъбче. 

Данче, щом носа не ви пречи да спите, нямаш проблем.Освен това сополите не излизат!
Спи само настрани или по корем, по гръб не обича и не спи така и наникъде нищо не изтича, нито се отпушва. 
Явно доста ми се е спяло
С Панадола само спа 2-3 часа с леко пробуждане... Иначе се буди и почва да пищи с все сила и не можем да го успокоим. Проблемът е, че сополите не изтичат навън, а стоят вътре, явно към гърлото се стичат. То бива зъби, ама чак толкова...

То беше баси прегледа!
Звъня и й казвам, че Крис е със запушен нос, подозирам от зъби и кашлица вероятно от секрета, но искам за всеки случай да погледне гърлото, защото аз съм болна и да не е прилепил нещо. Тя "ОК, доведи го". Водя го гледа гърлото и:
Ама това и аз го знаех!!!
Можеше и тя да ми го обясни така, нали. Не да гледам като в небрано лозе.
Препоръчани теми