И мен ме интересуват грамажите, щото чета във форума бебета на по 3-4 месеца ядат по 160гр 6 пъти дневно при това, токлова колкото и Пресил хапва като грамаж сега.
ами зависи по колко пъти на ден хапва малката,при нас е по 4 ри пъти и аз и правя 7 л. за 200 мл и добавям още 10 мл. водичка,питах доктори днес казаха ,че е нормално,ще спадне още количеството мляко като започне да хапва и попари
,гушка се,усмихва се и аз съм спокойна не за друго ,ами заради това че ще направим пълни изследвания 
Доверие и нямам вече,при положение че детето е било в начален стадий на рахит,а тя дава Деавит,който съдържа по голямо количество витА и при много натрупване в организма влия е лошо.В момента за сополките ми предписа "Nisita"
прегръщам те,не се притеснявай,най накрая си инсталирай кю,днес не ти отговорих на обаждането щото бяхме при лекаря,после ти звънях ,но неможах да те открия,утре ще звънна да си побъбрим
Толкова лоша мама ли съм,бреее 

.Аз смятам да си търся такива чашки(около 100грамови)след месец-два
за тази цел.Правиш по 300тина грама 2-3 вида супичка и си 6ти номер за цяла демица 
... Явно подсичането е от разстройството, което е от зъбите. Няма друго обяснение.

доскоро кърма замразявах в тях, сега слагам пасиран морков или тиквичка или каквото има в наличност, после супички както казваш 
Много рядко спи до по-късно, макар че към 9-10 пак е заспал и аз тогава сядам да работя ...

Що не са се научили някои хора да обясняват с прости думи нещата, ми само хънкат и мънкат, не мога да разбера 
Към гърлото текат, направи ли грешката да се врътне по гръб и почва да се дави в сополи. Облещва очите и почва да се мъчи да поеме въздух. 
Ако са бузките няма логика да е разстройството. Макар че знам ли, ако е по-чувствителна... Препоръчани теми