Мама чака първото ритниче от СЕПТЕМВРИйското момче или момиче! (Тема 4)

• 45 520
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, днес бях на преглед
Тоновете засега са ок, матката 28 см (каза, че е ок) не знам колко е вярно, че малко притупва
Засега никакви нови изследвания, но аз сякаш искам дс си пусна профилактично кръв, урина и стерилна.
Вие как сте?
Много мина - малко остана ♥️

# 661
Бела Ми сугурно имаш предяид шийката а не матката,мен до сега матката не са миня мерили ако е едно с една пръчка само веднъж.Вчера бях на док и аз контракции още имам шийкята ми е 3.35 за сега не ми дадоха утрогестан вече съм 27 +2/3 надявам се да няма резки скъсявания и да изкарам до край. Някоя от вас бори ли контракции кякво ги тушира? Аз бях и в болница 3 дни те са безболезнени ма за всеки случай ме наляха и сега съм на но шпа и магнерот

# 662
Даа, шийката на матката (оъ бързане да пиша и изпуснах 😁)
Та, да... Дано 28 е в норма 😶

А за контракции - същото но шпа и магнерот

# 663
В коя седмица си ? Аз утре съм решила да поразпитам АГ за тези шийки, че се обърках вече 😀 И още нещо , като имате контракции , целият ви корем ли става трърд ? Аз днес цял ден се чудя бебето ли е или са контракции 😳
Даа, шийката на матката (оъ бързане да пиша и изпуснах 😁)
Та, да... Дано 28 е в норма 😶

А за контракции - същото но шпа и магнерот

# 664
И аз заради скъсена шийка (под 3см) бях в болница 2 пъти, и съм на лежащ режим,  и контракции имах повечето безболезнени, но много осезаеми.. На максимални дози Утрогестан и Магнерот съм, и Алеракт пия също, а Но Шпа при нужда само взимам вече.
Да, при контракции целият корем става твърд при мен, когато е бебето е по-различно. Simple Smile

# 665
При мен не е целият корем повечето случай е само под пъпа ,Елинка на теб колко ти е била скъсена моята е 3.35 и според док е ок и аз гледям основно да лежа аама и поставам чат пат

# 666
Моят корем се втвърдява като ходя по-продължително време, но аз и вървя бързо. Не ме е боляло нищо до момента, това контракции ли са или?

# 667
Мира мисля че да при мен става като се изправям като клекна затова спрях да правя тия неща

# 668
Ами първо беше 4см, за седмица се бе скъсила на 3см, след това 2.7см, сега е 2.9см-3см и ми казаха, че не е малко скъсяването, но е приемлива тази дължина, да лежа и да си пия хапчетата. Важното е да не пада под 3см и да няма контракции, защото при тях се скъсява още...

# 669
За жалост не знам как съвсем да ги спра контрякциите моята миналия вторник я измериха 3.45 а тоя понеделник 3.35 ... имам контракции ама ако сменя позата веднага изчезват или ако съм права и седна веднага минава

# 670
Ох момичета, аз се обърках сега.
На мен ми измери от страмната кост до към пъпа почти - мисля, че матката.
Че шийката не ми е мерила (може би само на ех снимка ми го пише някъде)

# 671
Ако те е мерила със сантиметър над корема , значи не е мерила шийката.

# 672
Ясно, значи най-вероятно контракции.
А как се мери тази шийка - при ехографския преглед ли?

# 673
С вагинален ултразвук се мери

# 674
При бебета около 40см вече как си представяте матка 2.8см? При мерене на корема със шивашки метър от срамната кост до над пъпа кое е 2.8см? Аз съм шокирана. Какво е притупва? Нещо за сърцето ли? И има добри и отзивчиви жени, които отговарят. Възхищавам ви се!

Общи условия

Активация на акаунт