Професионални серии за коса 147

• 61 633
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
И аз съм много любопитна за къдрокосата серия на Керастаз.

# 481
Някой докопа ли Керастаз за къдрокоски вече да сподели мнение?
Интересна ми е маската както и гел-кремът и грижата без отмиване. И...най-вече ми е интересен ароматът. Напоследък Керастаз не са се дънили с калпав аромат,но ми се ще да ги подуша преди да поръчам.
Ванеса писа отзив преди 10ина дни, аз съм набелязала желето и Б или М. Има ли ги вече някъде? Гледах че Арлен при поръчка могат да изпратят тестери на серията, но не предлагат пълноразмерни все още...
В нотино има манифесто серията.

# 482
# 483
Здравейте! Преди време доста се коментираха калъфките от коприна и тяхното благоприятно действие върху косата. Днес попаднах на един пост на майка на дете с увреждания, която предлага 100% копринени калъфки. Прилагам снимка към публикацията, може да е полезна за някого.

# 484
  • Варна
Ани моля те пусни смело линк. Моите са за смяна и с удоволствие ще се възползвам.

# 485
  • София
Благодаря за споделянето, откога търся такава калъфка. Ще се радвам да я купя от жена в нужда

# 486
Ще си о*ера ли косата ако почна да ползвам маша от време на време?

То не беше едно пазене от силикони, сешоари, бои. Къносвам се и лятото къната е като SPF и едва я възстанових. Е не е като от реклама но у добре и се мудя от какви продукти ще имам нужда при употреба на маша?

Хайде да речем шампоана е без силикони и парабени, но маската може нали? Те пазят и от топлина а ако се струпат преди къна мия с дълбокопочистващ шампоан нали? И няма проблем.

# 487
    https://www.facebook.com/groups/369212334446352/pe … 3002402617/ 

Това е линк към обявата на жената. Радвам се,че мога да съм полезна!

# 488
  • Марс
Labellefemme, слагай някоя хубава термозащита като ще ползваш маша Simple Smile

# 489
Labellefemme, слагай някоя хубава термозащита като ще ползваш маша Simple Smile

Ползвам от години термото на макадамия спрея като ползвам сешоар отдалече колкото да ну стоя мокра.

# 490
Ще си о*ера ли косата ако почна да ползвам маша от време на време?

То не беше едно пазене от силикони, сешоари, бои. Къносвам се и лятото къната е като SPF и едва я възстанових. Е не е като от реклама но у добре и се мудя от какви продукти ще имам нужда при употреба на маша?

Хайде да речем шампоана е без силикони и парабени, но маската може нали? Те пазят и от топлина а ако се струпат преди къна мия с дълбокопочистващ шампоан нали? И няма проблем.
Чак да си я таковаш - едва ли. Според мен всичко зависи от рова какъв ти е косъма. На моята приятелка (руса, тънка коса) и три дни да си къдри косата с преса, ще изглежда по-зле от моята (гъста, нормален, тъмен косъм), която се третира от години всекидневно.
Казвала съм неведнъж, че изправям или къдря косата си всеки ден! От години! Подстригвам я два пъти годишно и няма цъфтеж, няма накъсване.
Извод: Всичко зависи каква е косата ти и колко държи на тормоз.

А иначе за другото.
Какъв е този стрежем Ш да ти е без силикони и не знам какво си още?
Аз използвам Milk Shake за обем, които са доста изчистени като състав - погледни ги.

И последно - термозащита е задължително! Препоръчам Kerastase Discipline. Имам го от Коледа и е на средата при ежедневно ползване => икономичен е и цената си заслужава.

# 491
Ясно. Ами средно гъста и тънък към нормален косъм. Никога не цъфти, само е суха понякога. Преди я дърпах с преса на дива дженезис и нямаще никакви проблеми.
Ще помисля

Косата ми стана много по лъскава и мека и не се оплита откакто не ползвам силикони.

# 492
  • София
Включвам се и аз Simple Smile не успях да прочета всичко писано до сега, но искам да ви питам конкретно вие от кой серум/масло за коса сте доволни най-много, ако трябва да търсим ефект на заглаждане и разплитане на заплетена и суха коса (Не е цъфнала, само се заплита на отделни места) Аз досега съм ползвала Мароканското олио, Коприната на CHI, Kerastase Elexir ultime, но честно да си кажа не съм видяла кой знае какъв положителен резултат за съжаление. Не мога да кажа, че не съм доволна , но ми се иска повече изглаждане блясък и най-вече да няма заплитане. Може ли да ми препоръчате нещо добро, което върши работа при вас?

# 493
Момичета, фризьорката ми препоръча слънцезащитната серия на Еужен Перма с натурални съставки, зелени опаковки.Серията съдържа шампоан и хидратиращ крем.Някакви отзиви за нея има ли?
https://beautymall.bg/image/cache/webp/catalog/perma/collections … pa-1000x1000.webp

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 15:42 от julia_gt

# 494
Момичета, боядисах се преди два дни, утре ще си мия косата, мога ли да ползвам еластисайзър или да оставя за следващото миене?

Общи условия

Активация на акаунт