Професионални серии за коса 147

• 61 620
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Без еластисайзър на първо миене според мен.  Сложи хидратираща маска/балсам,а еластисайзър уикенда.

# 496
Здравейте, търся мнение за инфрачервена преса за коса Upgrade, също и на тази на Otto boutique.
Благодаря ви предварително

Аз имам Upgrade. Топла преса с инфраред, изправя с едно дръпване и косата става много мека и лъскава. Харесвам си я много! Преди нея имах  Филипс някакъв, ползвах я доста време, но изобщо не може да става дума за сравнение между двете

За Otto не мога да дам мнение
Кой модел ползвате тънкия или по дебелия ?

Дебелия. Съжалявам за късното включване

# 497
  • София
Някой има ли впечатление от този продукт- Milk_shake Sweet Camomile Leave in Conditioner , кондиционер без изплакване за разресване на изрусена коса ?

# 498
Loreal Nutrifier става ли за без силикон тя има алкохол пък? Ползвах без силикон една зелена на рене фюртере и косата ми стана лепкава и мазна от нея.
Общо взето чета етикетите  и внимавам какво слагам на косата. Но гато гледам повечето хора не го правят и пак имат хубави коси...
Вероятно си чела по-въпроса, но ето едни линкове за видовете алкохол в козметиката:
https://www.greenforbeauty.com/2018/03/ethyl-alcohol-benzyl-alcohol.html?m=1
https://agleu.eu/%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/
http://www.infarmaciq.com/vidove-alkoholi-kozmetika/
Относно Лореал Нутрифиер, не харесвам тази  серия. Ползвала съм Ш, М и Б и за мен бяха слаби и недостатъчни ( боядисвам всеки месец). Пробвах ги и на дъщеря ми (на 5г, с чуплива, гъста и с тънък косъм) също бяха слаби.  
Не знам с какъв бюджет разполагаш, но погледни Филип Кингсли - за мен са едни от най-добрите продукти за хидратация (за балсамите говоря). Набави си хубава термозащита - за кремообразна с болка ще призная, че Керастаз Nutritive nectar ми е любимец вече. Принцесата е препоръчвала и тази на Олиосета като бюджетен добър вариант, но не съм го ползвала. Спрей крем Revlon Uniqe one - също е изключително добър и миналото лято на морето ми беше незаменим - антифриз, блясък, подхранване и защита като ефект. За спрей с две ръце - loreal techni art pli termo modeling spray -  с него косата се оформя по-лесно и има лека фиксация. Никое от предложенията ми не попада в категорията "чиста"/"зелена" козметика.
Прави преуош, за да пазиш дължините и ползвай малко количество финиш/олио за заглади косъма и да защити от загуба на влага. Без силикони съм ползвала само мултифункционалното олио на Nuxe, но ми омазнява и сплъстява косата.

# 499
Мнение за Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum 😒 дали наистина е толкова магичен?

# 500
Момичета, тези които ползвате Alterna Caviar Clinical Densifying серията доволни ли сте,имате ли нови растежи, как я усещанте протеинова/хидратираща ? Шампоана с каква консистенция е прозрачен или перлен/млечен?

# 501
  • Марс
РуСа-Мамма, за мен мострата беше много магична(имах 2), ама със самия серум нещо не се разбрах - изхабих го, ама не знам защо така не останах очарована от него като си го купих Simple Smile

# 502
  • София
За мен нощният серум е супер, моята коса е много суха и изсветлена но е права и с тънък косъм.
Преди като беше обсъждан мисля че не се беше харесал от дамите с дебел косъм.

# 503
  • Някъде там
Имам въпрос към Анастасия, и не само към нея.
Как ви се отразява балсама за обем на милк шейл? Разплитащ ли е? Или е супер лек като всичките им продукти?
Колебая се дали да си поръчам серията на Мишл Шейк за обем или да си взема Ланза, която показах няколко страничка по назад.
Мисля да поръчам и серума за плажни къдрици на Керастаз.

# 504
Здравейте. Преди години, благодарение на тази тема, се отървах от страшен косопад и косата ми стана страхотна. После, покрай бремеността и грижите по бебето я занемарих малко, но вече е време да започна да я глезя пак.
Ползвам сериите  Митик Ойл и Инфорсър в момента.
Доста ми е суха косата, естествено руса, гъста, с тънък косъм. Скалпът ми е много чувствителен, постоянно ме сърби и се зачервява, предполагам поради постоянно носене на шапка( на работното място).
В тази връзка бихте ли препоръчали продукти? Обмислям млякото Нектар термик и тази маска https://www.notino.bg/kerastase/specifique-khidratirassha-maska- … chki-vidove-kosa/

# 505
Момичета, тези които ползвате Alterna Caviar Clinical Densifying серията доволни ли сте,имате ли нови растежи, как я усещате протеинова/хидратираща ? Шампоана с каква консистенция е прозрачен или перлен/млечен?
И аз се присъединявам към въпроса, отдавна обмислям шампоана

За мен нощният серум е супер, моята коса е много суха и изсветлена но е права и с тънък косъм.
Преди като беше обсъждан мисля че не се беше харесал от дамите с дебел косъм.
Моят косъм не е дебел, но е по-плътен от на Мелисанде, но понеже косите ни харесват на 80% еднакви продукти и я следя Wink пробвах отливка от серума - не усетих никакъв ефект.

Продължавам да издирвам Cuticle sealer-a на Джойко на добра цена - ако знаете някой немски/испански сайтове ( ако някой  иска да се раздели с част от количество ... също  ) 

Друг забелязва ли разликата в цените на Керастас в бг сайтовете и в чуждите ... ? wtf ?

# 506
Продължавам да издирвам Cuticle sealer-a на Джойко на добра цена...
https://www.brasty.de/joico-k-pak-cuticle-sealer-bandigender-con … ltes-haar-1000-ml
По-добра от тази,едва ли

# 507
  • Габрово
Да попитам ,моя приятелка  си поставя  маската на Керастаз  за около 30 мин. преди да измие косата си . Не трябва ли маската да се поставя след като бъде измита косата?

# 508
Най-добрата Ванеса мнооого благодаря Simple Smile
Че даже в бг сайта го има

# 509
Да попитам ,моя приятелка  си поставя  маската на Керастаз  за около 30 мин. преди да измие косата си . Не трябва ли маската да се поставя след като бъде измита косата?
Ползва я като преуош. Аз също го правя понякога. След това косата се измива, както обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт