Звездни компромати - Май'21

• 281 399
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 180
  • In The Middle Of Nowhere
В медиите пише, че Ива Митева е на 48г. Дъщеря й е тинейджърка и пълно нейно копие. Ходело си детето всеки уикенд НА Разград, защото много си обичало града и семейството.
Това на снимката си е точно Мила Митева.

Уау, не бих й ги дала годините(не в добрия смисъл).. Дано да е въпрос на кофти кадър.

# 181
Ако аз бях на мястото на Ива Митева , щях да изчакам с костюма на Шанел.
Великденската литургия не е светско събитие и предполага смиреност, най- малкото.
Можеше да заложи на нещо не толкова крещящо “ имам пари “ и да покаже индивидуалност.

# 182
Харесвам как се облича Митева, елегантна жена е, но и аз мисля, че Шанелът е излишна демонстрация. Политик е, би трябвало да знае от чист инстинкт за самосъхранение, как реагира народа на подобни изяви. Литургията пък съвсем не е мястото, а и тя в крайна сметка не е нито лейди Мара, нито Светлето, та очаквам повече мисъл от нея.
Нека е успешна и заможна, нека може да си го позволи - чудесно, просто малко скромност в подходящия момент, никога не е била излишна.

# 183
А сигурно ли е въобще, че това е сако Шанел?

# 184
А сигурно ли е въобще, че това е сако Шанел?
Има емблемата на бранда... Но е толкова грозновато и й стои толкова посредствено, че и аз се усъмних... А самата емблема е доста натрапваща се, не съм сигурна, че оригинален модел на Шанел изглежда така.

# 185
  • Mediterraneo
Е, от оригинален Шанел на литургия по- лошото е нескопосано копие на марката на подобна проява!

# 186
  • софия
Сутринта Пенко Господинов, след леко замисляне, пожела "Честито Рождество Христово!" и разказа как снимат по 15-20 серии на ден. Сигурно още не се беше събудил добре 😂
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/penko-gospodinov-b … i-sme-nishto.html

# 187
По отношение облекло Мария Габриел ми е фаворит. Никога не съм я видяла с някой натрапчив скъпарски лейбъл. Винаги е делова, но все пак тя за разлика от масата еднодневни политици е учила политика във Франция и дори като говори личи, че е доста по- интелигентна и говори чужди езици, което не е присъщо за сричащият ни политически “елит”.

# 188
  • София
Не му вярвам на Бил Гейтс. Ще пести от данъци сигурно Joy

# 189
  • Sofia
Мария Габриел? Слушали ли сте какви ги дрънка? Всъщност, ако се замисля, много добре са я обучили. Не разбира грам какво работи и говори някакви празни приказки, но може да ги говори до безкрай и без запъване на няколко езика.
Ако трябва да се замисля какво е свършила като еврокомисар - едно голямо нищо.

# 190
Мария Габриел? Слушали ли сте какви ги дрънка? Всъщност, ако се замисля, много добре са я обучили. Не разбира грам какво работи и говори някакви празни приказки, но може да ги говори до безкрай и без запъване на няколко езика.
Ако трябва да се замисля какво е свършила като еврокомисар - едно голямо нищо.
А можете ли да дадете пример за български политик или европейски, който смятате, че е свършил “нещо” или който считате за добър пример като визия, интелект и политическа подготовка?

# 191
Да, може и да не е оригиналeн Шанелът, но наистина е неподходящо подбран тоалет за събитието.
Иначе брандът все още от време- навреме обича кичозността, то иначе как Дамата, Тъпото и другите клонинги ще демострират щастието си?

Те на са някакви холивудски звезди за да търсят сензации в развода си!Имат си екипи от скъпоплатени адвокати и нещата са оставени в ръцете на юристите.

Предполагам, че всичко вече е уточнено, договорено и подписано. Сега просто го оповестяват.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 18:47 от TuЛи

# 192
М. Габриел е толкова безлична, че дори не помня как се облича, но рибата избива външната министърка, Винаги адски неподходящо облечена! Но тук никога не попада като неподходящо и кичозна такава, ако беше Деси Радева мале какъв хейт щеше да се лее! Харесва ми Митева, също и Деса Атанасова като стайлинг, за сметка на всичко друго у нея!

# 193
  • софия
Ако се задълбочим Мария Габриел и рода добре задели след заемане на мястото си. Какво е свършила не е за тази тема.
Абсолютното лицемерие. В началото беднички, привидно честни, част от тях с откровени лимити (образователни, личностни), със скромни костюмчета и изведнъж с имоти и такси за училища за децата, които не могат да бъдат покрити от дохода от заеманата длъжност. Това е професия, но не от най-достойните.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт