Звездни компромати - Май'21

• 281 430
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 225
С това жакетче е като ходещ порцелан. Ужасно скучен принт.

# 226
А така, сега пък излезе, че аз мисля, че нашите политици не са лицемери.
Оф, дообре 😃

Шерън Стоун. Много добре изглежда.
Скрит текст:

Имам една нейна снимка, една позната я беше снимала на летището, трябва да я намеря и да ви я покажа.

# 227
Хубава е, ама идеята на деколтето не ми харесва.

# 228
Не мога да се ориентирам сакото с орнаменти ала майсенски порцелан откъде е. Ив Сен Лоран имат дрехи с подобен принт, но не виждам такъв модел при тях. Относно Шанела в църквата също не е сигурно дали сакото е Шанел, но от няколко години има тенденция брошката на Шанел да се използва като независим аксесоар така, както обеците например, така че нищо чудно тази брошка да е бодната като скъпо аксесоарче. Прави ми впечатление, че Митова се носи все със сака с обшити кантове и може би ползва услугите на шивач.
Аз тези дни като гледам Парламента и си разсъждавам върху стила на дамите политици. Като виждам демодираните къси и вталени сакенца и ги асоциирам с бюрокрация и държавна администрация. По мои наблюдения тези сака са в миналото и днес са актуални овърсайз и по-дълги блейзъри. Не знам защо тази кежуъл нотка липсва при нашите политици.
Ето една кратка статия на английски как във времето са се изменяли тенденциите при облеклото на жените политици. Хилъри Клинтън вкарва цветовете, а Александрия Кортес днес е истинска модна икона в тези сфери и наистина изглежда в крак с тенденциите.
https://www.fastcompany.com/90393935/the-outrageous-deeply-sexis … y-of-the-pantsuit

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 17:52 от Questar

# 229
  • Sofia
Абе то хубаво дълги блейзъри, но зависи и от структурата. Като си нисък е малко по-трудно да се възприемаш с модата и да изглеждаш схлупен.
Иначе и на мен ми стана интересно колко струват тия Шанели, ако изобщо са такива.

# 230
Мда, Корнелия Нинова ще е супер с двуреден оувърсайз блейзер.
И не само тя.

# 231
  • Бургас
Красива и запомняща се жена е Ива Митева!
Каквото и да облече, ще и отива!Не симпатизирам на партията и!:smiles:

# 232
Те са се докопали до всичко в телефона му,
не само до аферата с Лорън Санчес,
The National Enquirer са се опитали да го изнудят, той е отказал и така...

Госпожата от ''Има такъв народ''  не само в църквата е с Шанел, тук е в парламента,
не вярвам да не е истински Шанел,

като една истинска левичарка Татяна Боруджиева беше с Louis Vuitton на първото заседание на по-преднишния парламенти, много я бяха харесали разни другарки, от тия, които не одобряват козунаци за 70 лева  ....
Е какво толкова, ако някой е със сако Шантел или чанта Луи Вютон? Нали работят и изкарват пари, с които да си ги купят. Не говорим за колосални суми. Доста хора в големите градове получават заплата, с която могат да си купят такава чанта. За това са парите, да си позволиш нещо, което те радва според възможностите ти. Това не те прави лош човек. Нито пък е нужно, да изглеждаш по някакъв определен начин, за да ти отива сако Шанел.

# 233
Хайде стига, за козунака бяха такива напъни, как не я е срам,
пък скочили две жени от балкона, защото нямали пари,
пък не знам какво ....
сега за хай енд брандове, предназначени за елита- какво толкова,
те дори нямат представителни магазини у нас, няма и да имат,

а и това са бюджетни служители, все пак ....

# 234
Къде е Лилето Павлова да им покаже на сегашните стил и класа с чантички диор и вталени костюмчета

Скрит текст:

# 235
  • Норвегия
Да ви помогна, че виждам как се колебаете дали не е менте сакото 🙂 - от миналогодишната колекция на Шанел е: http://www.iluxefashions.net/chanel-womens-tweed-jacket-fall-win … ction-white-black
Не смятам за уместно да коментирам нито тоалетът, нито поводът, къде и как да се носи и съчетава... След март 2020 мисля, че приказката да се радваме и да си носим новите дрехи е повече от всякога релевантна, защото утре... нищо не е гарантирано.

# 236
  • Sofia
Въх, то било само 400 долара! Някъде се споменаха няколко хиляди и затова си направих грешни заключения. Факт, че цената не е толкова невъзможна и доста хора със софийски заплати могат да си го позволят.

# 237
пък не знам какво ....

Темата с кизубсците се изтърка, ама и за тях смятам, че всеки има право да си оцени труда, както и клиента има избор да купи или не.
Чантите на Луи Вютон започват около 700 евро, така че и държавен служител миже да си ги позволи. Не бих казала, ме са за елита. И двете споменати дами, имат професии, с които могат да си позволят чанта или сако.

# 238
Гледах няколко сакенца и якенца в официалния сайт та Шанел - с цена над 9000$...

# 239
пък не знам какво ....

Темата с кизубсците се изтърка, ама и за тях смятам, че всеки има право да си оцени труда, както и клиента има избор да купи или не.
Чантите на Луи Вютон започват около 700 евро, така че и държавен служител миже да си ги позволи. Не бих казала, ме са за елита. И двете споменати дами, имат професии, с които могат да си позволят чанта или сако.
Ехе, какви са тия заплати на чиновници дето 1400 лева за нищо ги нямат !!

Общи условия

Активация на акаунт