Звездни компромати - Май'21

• 281 414
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
А можете ли да дадете пример за български политик или европейски, който смятате, че е свършил “нещо” или който считате за добър пример като визия, интелект и политическа подготовка?

Да, разбира се, даже доста. Дори, за да избегна съмнения за политически пристрастия, ще дам пример от същата партия - Томислав Дончев, въпреки че напоследък му е малко трудно, но е пример за деен, разбиращ от това, което върши, винаги с точен изказ. Удоволствие да се слуша в интервю, независимо колко са трудни въпросите.
Имам един любим журналист, за съжаление вече не води предаването си, Кирил Вълчев - много бързо лъсва при него кой какъв е. Последното интервю с Мария Габриел там за иновациите на ЕС...смях в залата, как се оплете в глупости.

# 196
  • софия
От същата партия е Росен Желязков. Двамата с Дончев, въпреки, остават достойни за уважение. И двамата са умни, образовани, не се промениха особено след толкова години във властта, не демонстрират привидна скромност, защото имат качества.
Мария Габриел, Цветанов, Цецка, ПКП, Деса Атанасова, Лъчо Мозъка и още безброй калинки е смехотворно да бъдат давани като пример за скромност. Скромността е качество, което е високо ценено от хора, които нямат нищо, което да покажат, за да се чувстват значими единствено със "скромността" си.

# 197
Дълбоко не съм съгласна да се омаловажава скромността и да се смята, че само хора без качества се гордеят с нея - точно обратното е, но темата е дълга и не за тук.

# 198
Като първа дамах харесвах Антонина Стоянова.

# 199
  • София
Кой е ПКП?

# 200
И за Нова телевизия където е Великден, там е и Рождество -

Скрит текст:

Кой и какво е ПКП - https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%9F%D0%9A%D0%9F

# 201
  • софия
Дълбоко не съм съгласна да се омаловажава скромността и да се смята, че само хора без качества се гордеят с нея - точно обратното е, но темата е дълга и не за тук.
Приемам, че не съм го написала добре. Имам предвид единствено скромността, издигането й на пиедестал и посочването й като основно качество.
Няма нищо лошо да се заявиш от самото начало без да се прикриваш. Дали ще е през дрехите, без понякога да си дадеш ясна сметка как ще бъде възприето отстрани, защото за теб това е естествено, дали по друг начин. Не ясното заявяване показва морал, а действията и качествата, които имаш. Не разбирам как може да съдиш за това дали някой е (не)скромен само по една дреха и за неговия морал.
Никоя крайност не е приемлива.
Стив Джобс е гений. Не е демонстрирал очеизвадно външно благосъстояние, но и не е демонстрирал скромност, защото е притежавал редица други качества и не всички са били положителни.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 13:18 от zvаnchе

# 202
Изненада ме разводът на Гейтс. 27 години са много време заедно, сигурно решението е било трудно.

# 203
Томислав Дончев какво всъщност върши, че и да го разбира? Айде събудете се, той разнася подкупите, това му е ресора. Преди герб е бил обикновена номенклатура, не е професионалист в никоя област.

# 204
Изненада ме разводът на Гейтс. 27 години са много време заедно, сигурно решението е било трудно.
Съмнителни са ми те с Безос. Разводите им са най-вероятно прикритие.....

# 205
  • Sofia
Безос се разведе заради новата си приятелка, там май са ясни нещата. Неразделен е с нея.

# 206
Моля, придържайте се към темата.
Има такава за политика, в която можете да обсъждате кой какво е свършил.

# 207
Затова малко снимки от Грами
Скрит текст:

# 208
Бреей, тази Доджа Кет, направо по организъм се е пуснала! Майки, баби, къде блеят?? 😆

# 209
Съмнителни са ми те с Безос. Разводите им са най-вероятно прикритие.....

За какво Thinking

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 15:05 от ver4eto_sv

Общи условия

Активация на акаунт