Дългото чакане след трансфер- тема 91

• 48 710
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро момичета. Днес ми е 5ти ден. Колко дълго лежите. На кой ден ставате активни. Аз мисля и днес да си остана в леглото😊. Успех на момичетата който денс ще правят тест. 🍀
Nova321, изобщо не съм лежала, 4-5 пъти правихме с мъжа ми дълги разходки в планината, по равен терен, само гледах да не вдигам тежко. Никакви симптоми нямах, единственото, което не беше приятно - адски запек, но док ми беше казала да ползвам свещички, ако стане. Успех! 🍀🦋🎉
благодаря. Аз усещам че си ми се лежи
Ако не е тайна при кой доктор сте

# 286
  • София
Добро утро момичета. Днес ми е 5ти ден. Колко дълго лежите. На кой ден ставате активни. Аз мисля и днес да си остана в леглото😊. Успех на момичетата който денс ще правят тест. 🍀
Nova321, изобщо не съм лежала, 4-5 пъти правихме с мъжа ми дълги разходки в планината, по равен терен, само гледах да не вдигам тежко. Никакви симптоми нямах, единственото, което не беше приятно - адски запек, но док ми беше казала да ползвам свещички, ако стане. Успех! 🍀🦋🎉
благодаря. Аз усещам че си ми се лежи
Ако не е тайна при кой доктор сте

Щом Ви се лежи, почивайте си 🙂 Всъщност, май най-важно е, да е спокоен човек и да прави приятни за него неща. Аз съм в Надежда, при д-р Тихомирова, първи опит ми е, с мъжки фактор. Дано си остане първи и последен. Успех на Вас! 🪅🧸👍😊

# 287
  • София/Севлиево
След отрицателните тестове много се радвам,че имаме и положителен.Честито ❤️ А другите момичета -не се отказвайте,ще се случат нещата.
Това с лежането е относително,аз почти всеки път лежах и резултатът е три положителни тестчета и четири отрицателни(при единият отрицателен бях много активна,даже на море ходих и там си пусках кръвния).Та кой както си го чувства,аз усещах,че ми трябва почивка.
От Пролутекс мен също ме болеше от страната,от която го слагам.Биех го на обяд и до вечерта ме наболяваше,като се събудех все едно нищо не е било.

# 288
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро и от мен. Направих теста, 14-ти ден от трансфер на 1 бластоцист. Ето го резултатът 🥰

По-положителен не може да е. Тихичко честито и до пухкав и ревлив финал Simple Smile
Nova321, аз още лежа и почивам, в края на 9 г.с. съм. Но аз така си го усещам, а и при мен така се развиха нещата. Върша дребни домакински неща, но без излишно натоварване и вдигане на тежко, също без силни препарати.

# 289
4ти трансфер ми е. На предишните не се спирах но така го чувствах. Сега ми ми е мързеливо.надявам се този път и при мен да се получат нещата. ❤️

# 290
Nova321 този път изобщо не съм лежала, след трансфера само 1:40 в клиниката, след това пътувах до свекърва ми, на 80 км, на следващия ден шофирах още 140 км да се приберем в къщи, всеки ден изкарвам кучето, домакинска работа, разходка със сестра ми, след това ходих да мина преглед на колата, да сменя газовото, и за капак на 6 ден след трансфер почнах нова работа, в офис, но се чувствам прекрасно, изобщо не съм чувствала че ми се лежи.
След първия трансфер, лежах 10 дни, но имах и хиперстимулация, та повече от това ми се лежеше отколкото от трансфера.
Доктора каза първия ден по внимателно, иначе да си продължа живота както до сега. За мен е повече на усещане, ако го чувстваш, че трябва да лежиш - лежи. Стискам палци на всички 🤞😘

# 291
Момичета днес минах и през клиниката и резултата оттам е 1353 на 14 ден...другата седмица живот и здраве първи преглед!!! ♥️

# 292
Чудесно!!! 😇
Момичета днес минах и през клиниката и резултата оттам е 1353 на 14 ден...другата седмица живот и здраве първи преглед!!! ♥️

# 293
  • София
Браво, Кате!

# 294
Браво лека и успешна бременност. Само такива новини в темата да има. ❤️ ❤️ 🎉

# 295
Здравейте,  Момичета.  И аз от днес започвам дългото чакане.  Въпроса ми е,  след като ми върнаха ембрионите,  след 5мин някъде не можах да стискам вече с пълен мехур и пишках малко, дали не направих лошо с това пишкане и ембрионите да не съм ги изхвърлила..?

# 296
Няма как да ги изхвърлите, не се притеснявайте. На мен след самия трансфер ми сложиха катетър, след което го махнаха и лежах около един час.

# 297
Спокойно, на мен веднага след трансфера ми предложиха подлога Simple Smile Няма да ги изхвърлиш. Успех!
Здравейте,  Момичета.  И аз от днес започвам дългото чакане.  Въпроса ми е,  след като ми върнаха ембрионите,  след 5мин някъде не можах да стискам вече с пълен мехур и пишках малко, дали не направих лошо с това пишкане и ембрионите да не съм ги изхвърлила..?

# 298
Благодаря ви,  момичета. Успокоих се! ❤️ Благодаря,  дай боже всички да се зарадваме на хубава новина! 🙏🤗

# 299
Ох колко е хубаво да влезнеш в темата и да има + резултати 🥰🥰🥰

Аз отново отпадам от редиците, след като март махнахме полип и чакахме два месеца, сега след началото на подготовка за ЗЕТ днес на контролата пак съм с полип😤😫 и отново влизам в омагьосания кръг 😭 махане-чакане-подготовка за зет...

Общи условия

Активация на акаунт