/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 251
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • BG-DE
Това мисля да направя но имам и друга, реална покупка, дали ще засегне и нея?

# 586
В банкирането имаш ли платен долар и към кого?

# 587
  • в сърцата на децата <3
Това мисля да направя но имам и друга, реална покупка, дали ще засегне и нея?
Вече направените ще си останат. Блокирай през приложението, ако имаш такова. Ако не - звъниш до откат. Вдигат, макар и по-бавно понякога. Може да ползваш 02 483 1717 вместо номера с 0700, този е безплатен иначе е абсолютно същия.

# 588
Дали не са блокирали долар за потвърждение на картата? Случвало ми се е,когато плащам през Пейпал. После го освобождават

# 589
  • BG-DE
Да, плащането на 1$ е минало, блокирах я. И на мен това ми мина през ума но ме притесни това АЕ Великобритания.

# 590
  • Бургас
като имаш съмнения, нали знаеш че данните могат да ти ги гепят само от личния ти компютър, провери го: програмата е добра https://www.malwarebytes.com/
и сменях паролата и мейла на рега си

# 591
Днес жената от пощата ми донесе на ръка пратките до нас. Впечатлена съм. Сподели, че те още не знаят как ще се работи при новите условия. Каза също, че проблемът е в тях, намекна, че е хаос.
До момента съм си поръчвала няколко неща, общо взето е минавало без проблеми, въпреки киселите физиономии на лелите зад гишето. Не знам доколко са наясно, но според мен, БП имат вопиюща нужда от ъпдейтване, ъпгрейдване и тотален рестарт.
Имам още няколко неща да получавам, за които съм уведомена, че са в БГ, но...до там.

# 592
Браво на тази пощальонка, впечатлена съм! 😃
Аз съм получила съобщение във Вайбър за пратка- пише "Templates" и ми е любопитно коя точно от поръчките ми е това (че при проследяването все се водят Bulgarian Post). 🙂 Пише, че дължа 0.00 лв което ми е по-важно...

# 593
Днес жената от пощата ми донесе на ръка пратките до нас. Впечатлена съм. Сподели, че те още не знаят как ще се работи при новите условия. Каза също, че проблемът е в тях, намекна, че е хаос.
До момента съм си поръчвала няколко неща, общо взето е минавало без проблеми, въпреки киселите физиономии на лелите зад гишето. Не знам доколко са наясно, но според мен, БП имат вопиюща нужда от ъпдейтване, ъпгрейдване и тотален рестарт.
Имам още няколко неща да получавам, за които съм уведомена, че са в БГ, но...до там.
Моля ви не ги ъпдейтвайте упрейдвайтеби още по-малко да правите рестарти. това не ви е т Windows. Те са като старата руска техника. Работает не трогай!

# 594
Руска, ма тя с удар се поправя Joy..или ритник...

# 595
  • Бургас
пощата своеволно неможе да ви таксува
ще го направи ако митницата прати искане към плика, пощаджиите просто доставят каквото им кажат, в случая те са безгласна буква
а в пощите винаги си е хаос, не е от сега

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 21:01 от musicdoubl3

# 596
ще го направи ако митницата прати искане към плика, пощаджиите просто доставят каквото им кажат, в случая те са безгласна буква
Я още веднъж да повторите може или не може пощата да таксува? Можете ли да посочите колко са измамените с пратки под 30 лева дето са платили 12 лева за попълване на митническа декларация. Това се нарича злоупотреба със служебно положение и измама. Коато трябва да има прдставителство за пратки под 30 лева трябва изрично да е документирано, че клиента е уведомен за възможността той сам да освободи пратката и той се отказва от тази възможност. Пощите решават с един формуляр да си опростят нещата и почват измамите от страна на служители. Разбирам какво искате да кажете, но разбирам също, че много крадливи хора се подвизават на различни нива. Помните ли как 22 евро станаха 30 лева в България? Благодарение на Дянков и "40 десете митничари" Wink

Между в прочем сега се готвят пак да шмекеруват с таксичката от 3.90 Трябва да се чете внимателно кои пакети подлежат на такава таксичка - тези влезли в България, тези пуснати след или тези от сделки сключени след. Тук е заровено кучето и БГ пощи пак са на брашното евтини на триците скъпи. За разлика от 12те лева тези 3.90 ще могат да ги цоцат по-кратко, но това ще е поредното доказателство за дережето на което са се докарали пощите.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 06:31 от netman71

# 597
Хайде и аз поредната питаща. Прочетох ви, мисля, че схванах, сега и пробвах, но да съм сигурна Wink
 Таксата VAT не се вижда в кошницата, а на стъпката ПРЕДИ самото плащане (както е на снимката от musicdoubl3) . Това означава ли, че просто поръчвам, плащам и няма да се занимавам с такси в Нашата поща повече?
Странното е, че не съм променяла нищо последната седмица, не съм и влизала в сайта 4-5 дни, но днес цените ми ги показва в бг лева в самия сайт, в кошницата са ми в долари, а на стъпката за плащане се вижда и колко ще ми е в бг лв сумата...

# 598
  • София
Я още веднъж да повторите може или не може пощата да таксува? Можете ли да посочите колко са измамените с пратки под 30 лева дето са платили 12 лева за попълване на митническа декларация. Това се нарича злоупотреба със служебно .....
Митницата е в правото си да проверява и пратки под 30 лв. Задържа ги, доказваш с фактури и извлечения от банката, че не надвишава 30 лв. и я освобождават и не плащате ДДС. Ако на вас не ви се занимава, упълномощавате пощата за 12 лв. и те вършат тази работа. Пощата без ваше съгласие и попълнено пълномощно няма как да го направи от ваше име. Така беше.

# 599
Митницата е в правото си да проверява и пратки под 30 лв. Задържа ги, доказваш с фактури и извлечения от банката, че не надвишава 30 лв. и я освобождават и не плащате ДДС. Ако на вас не ви се занимава, упълномощавате пощата за 12 лв. и те вършат тази работа. Пощата без ваше съгласие и попълнено пълномощно няма как да го направи от ваше име. Така беше.
"Ако на вас не ви се занимава, " ето тук е заровено кучето! Повечето клиенти вообще не ги информират служителите за възможността да се занимават те. А митница толкова и толкова другото го спестяват.

Не ми е за първи път да се занимавам и да ползвам "услуги с добавена стойност". Пример - отивам във фирма представителка на няколко фирми и те ми казват - това от тази фирма толкова от другата толкова ако искате от нас толкова (т.е. някаква отстъпка) и съгласиш ли се подписваш лисче за информирано съгласие. Това са задължени служителите да го правят. Понеже писах да се занимавам знам че служителите се следят из късо и някой позволи ли си да не спазва указанията не ми се обяснява какви са санкциите.

Да не говорим за таксата 4.80, че там става ...

Общи условия

Активация на акаунт