/Пазаруване от Aliexpress.com 61

• 34 218
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Ще видим. Рано е да се каже.

А аз коментирах линка от белг.пощи, в който пише че и сега начисляват нещо си 10$..но то нас не ни касае.

# 76
  • BG-DE
Това накрая е пример ако закупите стока примерно за €10 от регистриран на територията на ЕС онлайн магазин и покупка от нерегистриран такъв. В първия случай ДДС-то се плаща на магазина и таксите се поемат от него, във втория сам си поемаш таксите. Така че  явно ще плащаме на Али но това, че ще важи и за пратки поръчани преди 01.07. е гадно, вчера направих една поръчка и продавачът има срок 18 дни да я шипне ако се възползва горя, защото няма да дойде до края на юни 😖

# 77
Ще ме откажат от пазаруването от АЕ

# 78
Здравейте. Понякога ми изпращат купони за отстъпка от 1.5$. Питам се дали има някаква конкретна причина за купона, на какви условия трябва да отговоря, за да ми пратят пак такъв купон.

# 79
Ще ме откажат от пазаруването от АЕ
Това е и целта. Ще изчакаме юли месец и ще видим. Аз не мисля, че Алито ще изпуснат такъв пазар като европейския, все ще измислят нещо.

# 80
Освен с БГ пощи, пращат ли по други куриери в България !

Пратката я намерих в клона на БП едва след като я потърсиха по тракинг номера. На моето име я нямаше.
Втора пратка са ми я върнали понеже 20 дни не съм я потърсил.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 18:54 от IvanGeorgiew

# 81
Поръчах 2 модела обувки и едните са до Германия, а другите до България - съответно това отне 8 и 9 дни. Сега и двете пратки отлежават в митниците. Та въпросът ми е за колко време става освобождаването в Германия? Когато получа имейл, че пратката ми е в България до моя клон в Пловдив пристига за около 10-14 дни. Преди беше по-бързо, но напоследък се бавят. В Германия освобождаването по-бързо ли е - ако някой знае, моля нека да сподели.
И още нещо - ако идват за толкова кратко време дали са шипнати наистина от Китай или от някой европейски склад?

# 82
  • Бургас
до Германия, а другите до България - съответно това отне 8 и 9 дни. Сега и двете пратки отлежават в митниците.
явно и в Германия е променено нещо от зимата имам 4 пратки през германия (обувки) и не ги спяха

# 83
Всички пратки минават през митницата в Германия, дори и тези от iherb, които са с предплатени митнически такси. Не казвам, че са ги спрели, а колко дни отнема преминаването през митницата там. Понеже в България времето е дълго.

# 84
  • София-Младост
Здравейте,
да няма някакви промени при плащане...с две карти пробвах и с двете не ме допусна да платя.
Кара ме да си качвам лична карта или шофьорска, отделно ми иска снимка на карта, която вече не е активна, защото е изтекла...а с новата не мога даплатя...за пръв път ми се случва.

# 85
Здравейте,
да няма някакви промени при плащане...с две карти пробвах и с двете не ме допусна да платя.
Кара ме да си качвам лична карта или шофьорска, отделно ми иска снимка на карта, която вече не е активна, защото е изтекла...а с новата не мога даплатя...за пръв път ми се случва.

Е това се случи и с таблета на сина скоро, тогава ти ме насочи към гугъл съпорта.
Снимах шоф.си книжка и всичко се уреди.
Хакнат ти е гугъл акаунта, или е ограничен.

# 86
  • София-Младост
Помня. Ти тогава от алиекспрес ли пазарува?
Единственото ми обяснение, че април изтече картата и дадоха нова пластика...последно поръчвах началото на април.
Гугъл акаунта не виждам каква връзка ще има с плащането към алиекспрес...

# 87
Здравейте! Какво означава това решение на АЕ? Трябва ли да връщам стоката или да чакам 1,5$?

# 88
  • BG-DE
Предлагат ти 2 опции $1.5 без да се връща стоката или $4.39 като се върне, трябва да избереш.

# 89
Помня. Ти тогава от алиекспрес ли пазарува?
Единственото ми обяснение, че април изтече картата и дадоха нова пластика...последно поръчвах началото на април.
Гугъл акаунта не виждам каква връзка ще има с плащането към алиекспрес...

Не пишеш кой ти иска данните и снимките.
При мен тогава от гугъл ги искаха, всичко беше редовно и законно, така както е описано в правилата им.

Пробвай да излезеш и отново да се логнеш в акаунта си в алиекспрес. Може да се махне.

Общи условия

Активация на акаунт