"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 984
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • София
👀 това вече беше върхът....

# 301
Тъкмо си помислих, че Жана е бременна..а то рапорт пуснала.

# 302
Борис избягал от страшния украински килър, Снежа го намерила и каза на Велин . Ах , какъв плот туйст , направо не очаквах !

# 303
  • Велико Търново
То специално това за рапорта и в промото го имаше. На мен пък ми се стори, че го придърпа навън, за да не види снимката, която Черкезов показа на момчето, което разпитваха.

# 304
Май бяхте прави, че ако нещо изобщо се случи, ще се случи в последните 5 минути на последния епизод.. Толкова се радвам, че тази "мъка" приключва. Все чакам, чакам и все нищо не се случва. 🙄

# 305
  • Велико Търново
Е то ако се случи, какво ще правят в трети сезон? Joy

# 306
Добре, колко ли ум се иска да измислиш този умопомрачителен диалог :
-Не мога да напусна Снежа, не ме питай защо.
-Но защо?
-Не ме питай, не мога да ти кажа.
И пак,
-Как така да не те питам..?
-Сега не мога да ти кажа, не ме питай..
Ох, уморих се да им слушам "съдържателният "разговор Sad

# 307
И каква беше тази смешна сцена между Юлия и Лора с възглавницата и пистолетчето?

# 308
Еми нямам какво да кажа , нищо ново под слънцето .

# 309
  • София
А може Борис да си е загубил паметта?
Поведението на Вики към Велин ми е ужасно нелепо и смешно- няма да работиш при Снежа, няма да се виждаш с нея, ще се гушкам със Симо.....и тук супер нормални отношения се опитват да създават.
Мая защо реши, че Снежа е основният проблем на Велин?

# 310
  • София
Изгледах последните 3 еп. накуп. Не бях гледала - само ви четях. Нямам какво да добавя, освен че изумях от реакцията на Снежа като разбра за бебето 😳. А Денис точно й го рекна. “Нали това искаше - да го махнем”. Куха лейка.
Остана един епизод, в който Денис ще бъде зъл и ще отмъщава, Борис ще се появи и ... край. Твърде малко време, за да се развие всичко добре разказано / но те какво ли разказаха добре досега 😉/. Не виждам материал за нов сезон - ще е още по-голяма боза. 🤮

# 311
Този сезон е сезонът на психопатите - психопатът Денис, който унищожаваше всичко по пътя си, реши да бъде невинно щастливо агънце, защото той на никого нищо не дължи. След това си промени мнението и "помогна" на Павлов да си спомни кой го е наел. Другата психопатка, Юлия, така между другото, за да спечели респект, поръчала Борис, а какво ще прави с Денис тепърва ще решава. За съжаление не е успяла да разговаря с Борис, както е искала. Но затова пък успя да заключи Лора на терасата, да я затисне с възглавница, да потренира йога за бременни. Калин и той се разхожда един недиагностициран, с периодични пориви за садо-мазо и крещене.

Един нормален, неопетнен положителен герой не оставиха този сезон.

# 312
  • в 1001-та нощ
На мен ми е чудно защо Борис е дал картата на майка си, ако целта е да се крие. Нали ще го проследят чрез нея. Като разследващ полицай - следва да е наясно. Скъпоструващото и важно лекарство - явно е за него. Но ако един човек е зле - яде ли торта?

# 313
  • Другата България
Всичко сте казали.
Нищо ново, освен телешкия поглед на Мая, за пореден път, когато чу, че Велин не може да се раздели със Снежа. Добре де, защо? Защо тази жена я изкараха егати дебила? Ама от най-дебилните? Това с прибирането на ВЕли, отново, след всичко не беше ли достатъчно?
Та сега и поредния цирк? Какво им пречи Снежа? На Мая и Вики?Наистина не остана неочернен образ, сега, аз съм пристрастна и не го крия, ама Денис е най-нормален май от всички, той поне си е същия като в сезон 1, като Денис разбира се. За Драго вече писах.
Чудя се утре Борис дали ще се появи. Заложих, че ще СЕ, ама вече не съм сигурна.
Но съм почти сигурна, че ще има трети сезон.

# 314
  • София
Жана има чувства към Калин и за това не пусна рапорта, но онзи бодигарда на Лорчето го взе от апартамента и, и сега явно ще го уволнят Калинчо или ще го пуснат в неплатена оптуска. Но защо така тази негова амнезия не я експлоатираха, можеше да се получи много по-смислено и силно ако той укриваше Борис, отколкото с това майката да купува тортичка на сина си и то с неговата карта. Ми смешно и нелепо е.
Иначе никакви изненади. И за Юлия и за Снежа, отдавна се писаха тези неща тук и то от доста хора. Според мен ако изобщо има трети сезон ще е още по-зле, предвид това кой пише сценария и знаейки какви са им предните продукции. Това бе идеалния сериал за само 1 сезон, имаше история, можеха и да я завършат, но пуста лакомия. Само дето рейтинга за втория сезон е много по-слаб от първия, а за третия ще е още по-зле. Та си вкарават таралеж в гащите. Но да се оправят де, не ме и интересува.
Утре е логично да покажат Борис за 1 минута на финала или за само един кратък кадър.
Юлия, когато се появи за първи път в епизода бе шармантна, абе направо УАУ. Това е фатална жена. Лорчето до нея изглежда като някое грозно пате.

Общи условия

Активация на акаунт