"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 988
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Дано да е Калин.

# 331
  • Euskal Herria
Направо всичките, че да се свършва тая мъка.
А сега, като чета и суперлативите (от актьорите) за ПНЧ - 2...

# 332
  • в 1001-та нощ
Ако са подготвили "неочаквано убийство" - едва ли ще е Калин - това го очакваме Smiling Imp Но в този сериал - пълен с изненади - всичко е възможно Laughing

# 333
Ама потвърдиха ли за 3ти сезон? 👀😵

# 334
Ама потвърдиха ли за 3ти сезон? 👀😵
Не са потвърдили директно.

# 335
  • Другата България
Аз залагам на Лора.
Но стрелям напосоки в случая.
Но ще е жена.

# 336
Относно това дали ще има трети сезон. Едва ли ще успеят за 20 минути (с едно прекъсване за реклами) да обяснят историята с изчезването на Борис, неадекватното държание на Снежа и отделно отношенията между героите (споменавам само по-интересните за мен) Драго и Юлия, Ива и Черкезов, Калин и гласчетата в главата му, Мая, нещата около Симката и не на последно място новият ми любимец Никсъна Heart
Така че или ще оставят разплитането на историите за друг път или трябва да внимаваме да не мигнем през тези финални 20 минути Hands V

# 337
Мисля ,че ще  се опитат да убият Денис , но  Юлия ще го спаси.

# 338
Вярно, че не гледам внимателно, ама каква е логиката Драго да осветли доклада на Жана?
Той също няма интерес да излязат наяве делата на Борис, убийството?
Да свършва довечера, и да има трети сезон, едва ли ще го следя.

# 339
  • в 1001-та нощ
Аз залагам на Лора.
Но ще е жена.

Нейният образ се изчерпа. Така че - могат да ни лишат от нея. Борис го няма, Денис няма да е с нея - какво ще прави. Освен да реши колко го обича и да драпа да си го върне, но ще е тъпо.

# 340
  • Другата България
Аз залагам на Лора.
Но ще е жена.

Нейният образ се изчерпа. Така че - могат да ни лишат от нея. Борис го няма, Денис няма да е с нея - какво ще прави. Освен да реши колко го обича и да драпа да си го върне, но ще е тъпо.
Именно.
Това ме наведе на тази мисъл.
А и много ми писна образа й.

# 341
Дано да не става, но може да реши да се лепне на Никсъна. Нали взеха да прехвърчат уж искри.
Ох, плюя си в пазвата от уплах!

# 342
Според мен, екипът ще си остави вратичка за трети сезон, ясно е, че няма да разкрият всичко в последния епизод, но дали наистина ще има трети сезон, ме съмнява.

Щом есента ще започне Пътят, няма как да ги дават и двата едновременно и остава за следващата пролет евентуално. Аз не виждам логика така да прескачат сезони. Мисля си, че ако се бяха договорили с Нова за нов сезон, щяха да го снимат лятото и да  тръгне през есенния сезон.
А това, че снимат втори сезон на Пътят наистина ме изненадва и го отдавам точно на това, че не са се договорили за нов сезон на Братя и е някакво компромисно решение.

# 343
  • София
Вярно, че не гледам внимателно, ама каква е логиката Драго да осветли доклада на Жана?
Оптимист
Той също няма интерес да излязат наяве делата на Борис, убийството?
Да свършва довечера, и да има трети сезон, едва ли ще го следя.
Оптимист!😂 Търсиш логика? 😂😂😂

# 344
Ванилия, може да ги снимат и двата. Сега, когато ОЖ вече приключи, е възможно да ги сместят.

Общи условия

Активация на акаунт