"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 988
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ще има трети...и аз така си мисля. Ще е трепане наред, т.е войната на мафията.

# 316
Понеже изпуснах началото на срещата на Драго и Юлия.
Той въобще пита ли я нещо за Борис? 🤔
Къде, защо, нещо?

# 317
  • София
Да, завоалирано я попита дали е убила ченгето. Явно тя не знае, че са братя. И тя му каза, че го е искала жив, явно за да го измъчва и да разбере дали Денис има участие в убийството на баща и.
Но Борис бил скочил в езерото. И тя го мисли за мъртъв.
Не очаквах така хладно да коментира баща си, че не и пукало за него. Малко дъщери бих казали такова нещо... Освен ако не се е държал отвратително с нея, но ние това няма как да го знаем.

# 318
Хладното отношение на Юлия към баща ѝ напълно се вписва в психопатския ѝ образ. В един от предишните епизоди Юлия каза на Денис, че никога не би го предала, а в този спокойно му заяви, че ако реши и него може да поръча.

Всъщност (не мога да повярвам, че ще напиша нещо хубаво за сценаристите) нейният образ ми е доста достоверно изграден за жена психопат:
https://www.psychologytoday.com/us/articles/201906/why-female-ps … e-different-breed

# 319
  • Другата България
Ще има трети...и аз така си мисля. Ще е трепане наред, т.е войната на мафията.
И аз така мисля.
Което е за предпочитане пред това, което гледахме в сезон 2.
Сутринта мернах едно промо, в което най-много ме впечатли кадър на Юлия, с развети черни коси, не помня дали не беше в червено, а от двете й страни Драго, тоест Денис, и Радо, и двамата в черни костюми. Вървящи по улицата в типичен мафиотски стил.
Поне за мен посланието е ясно.
Доколкото схванах, КОЙ - неее, не Симо, Лора ще открие Борис. Въпросния мъж на Снежа е някакъв доктор, който го държи под ключ, което ме наведе на мисълта, че Боби може и луд да го изкарат. Което ще е брутално и дано греша.
Ива и Калин в близък план, и Калин я пита : "Загубих ли те?". Залагам на отговор "НЕ".
Ама да видим, кристалното кълбо ми изневерява понякога, макар и рядко. Blush

# 320
В момента Влади по Нова ТВ
Изключително свеж и естествен !!

# 321
Така, както протичат последните епизоди, и аз мисля, че се готвят за 3-ти сезон.

# 322
Ми то и това, че Снежа лекува Борис сме го предвидили отдавна.

# 323
Ако си мислят,че са ни държали в напрежение с тези догадки и гатанки,а основната линия -пълен хаос,ще ги разочаровам.Не!Беше невероятно отегчение,поне за мен.

# 324
Ако си мислят,че са ни държали в напрежение с тези догадки и гатанки,а основната линия -пълен хаос,ще ги разочаровам.Не!Беше невероятно отегчение,поне за мен.
Да, бе. Признай си, че тръпнеш да научиш каква е голямата тайна на Снежа. 😜 😂 😂 😂

# 325
Гледам не коментирате, че довечера ще видим едно неочаквано убийство Sunglasses
Не, нищо не издавам, защото това каза самият Краси Ванков по Нова
А, и че почти ще разберем какво е станало с Борко
В трети сезон може и съвсем да разберем Grinning

# 326
Кой ще убият според вас ? За мен или Юлия , или Калин.

# 327
Може ли Снежето? Trollface

# 328
# 329
  • в 1001-та нощ
Борис може да се задави с някой суров шамфастък от тортата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт