Не мога.

• 11 157
  • 319
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Ако искаш ще ти пратя на лични снимка на нас двамата като двойка и статия, за какво престъпление е бил в затвора. Аз никога не лъжа. Само ви спестих истината, да не ме ядете твърде много, че го чаках да излезе от затвора за да продължим да се виждаме. Другото е, както съм го описала.
Сега, ако обясниш и за кюфтетата, може и да се вържем. А и линк към статията.

# 91
Не, не се е поучила. Напротив, пак казвам, решила е, че тя самата е високата топка и заслужава нещо повече от този мъж, с който е била 30 години. А реалността се е оказала различна и сега се чуди що стана така... Попада само на боклуци, а в нейната фантазия тя е нещо уау и заслужава нещо уау... Ква стана тя?!
Еее ти още не можеш да ми простиш изказването за адвокатите, май? Joy
Що така право с бутонките?
Абсолютно не е фантазия и съм ''уау'', а това, че бившият е сам и не търси, го доказва. Sunglasses
Сега, ако обясниш и за кюфтетата, може и да се вържем. А и линк към статията.
За кюфтетата какво?
Не съм въобще сигурна, че ги е харесал или просто му беше част от играта.
Линк само на Босилка (твърде е лично), че е Тома-Неверни. Simple Smile
Завихрила съм една нова глупост, ама този път съм здрав пас и нищо не казвам, че да не ми пилите на главата като скоча в равнината и си счупя крилата.
Ще трябва да го изгледам тоя сериал по Нетфликс, че не познавам добре героините. Joy

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 23:09 от Ravenna

# 92
  • София
В момента всички сме играчи в нейната игра, дори си имаше име, но го забравих - тя прави глупости, после идва и ги казва като очаква някои да й се карат, други да я оправдават, треди да я съжаляват, четвърти да я поощряват. Има самосъжаление, има хвалба колко голяма е глупостта. Тя се жалва и като прочете всичко, успокоява се вътрешно и после е готова отново да прави глупости. Част от играта й е като в онази детска песничка - "все на мен ли, все на мен ли...".

# 93
Тя и толкова мисли за себе си като знаем на какви попада. Единият бил в затвора, другият с някакви нощници, третия вече не го помня, ама и той беше някакъв... Ходи по хотели, барове. Пърфект! Рисково поведение отвсякъде.
Що па да не ходи ? Разведена жената, децата големи, те вече си имат свой интимен живот и едва ли се интересуват от този на майка си. А и не им е работа. Децата са ти деца, не са ти дружки. Тя е авантюрист в живота, не е догматик.

# 94
Равена, аз имам съвсем конструктивно предложение за теб. Почни да пишеш еротични романи, може и кратки повести на същата тематика, за повече продуктивност. Имаш въображение. След две, три книжлета ще станеш име, ще почнат да се навъртат още по-едри акули. Остави ги тия на дребно, след като само ядове ти докарват.

# 95
В момента всички сме играчи в нейната игра, дори си имаше име, но го забравих - тя прави глупости, после идва и ги казва като очаква някои да й се карат, други да я оправдават, треди да я съжаляват, четвърти да я поощряват. Има самосъжаление, има хвалба колко голяма е глупостта. Тя се жалва и като прочете всичко, успокоява се вътрешно и после е готова отново да прави глупости. Част от играта й е като в онази детска песничка - "все на мен ли, все на мен ли...".

Напипала си и ти нещо Wink
Само че не играчи, а участници-статисти. Масовка му се казваше едно време, сега не знам как е.

# 96
Уау си бъди, ама в собствените очи. На никого не у дреме, а ти лъсват дефицитите с тия теми.
Изборите са си избори, именно защото са свързани с определени решения. Това говори много. На 18 правиш едни избори, на 30-40-50, ако се развиваш нормално, се очаква изборите да са различни.

Извинете, но не я заблуждавайте, въображение няма никакво. Има отчаяна жажда от внимание с евтини историйки. Въображението предполага и изборите, начинът и избор на живот, ситуации, партньори.

# 97
  • София
Те може да не се интересуват, но пряко или косвено са въвлечени. Единия го беше поканила в къщата, в която живее синът й, ама синът не бил вкъщи по това време. Утре ще е някой друг, защото ще й е по-свободно, а и не им се ходи на хотел. Нещата не са чак толкова прости, колкото ги описваш, но приемам, че си от групичката на подкокоросващите и гледащите сеир как още се излага.

Джеймс, ние сме нещо като с периферни роли с по една реплика. Като по учебник е, просто й забравих името на тази вариация, а беше и смесица от няколко игри.

# 98
Статистически, мъжете които са уау ще са някъде 1:250, което значи че трябва да се запознаеш с 250 за да намериш мъжът-мечта. Интернета помага в тоя случай, иначе в реалния живот няма как да набереш тая статистика и шансовете да срешнеш уау стават много малки, а шансовете за вайкане доста големи ¯\_(ツ)_/¯

# 99
Равена, ама толкова ли няма някой по-нормален в тоя Монреал...айде за бг, по го разбирам, ама за чужбина...все съм си мислела, че там качеството на мъжете е по-високо..

# 100
  • Далечният изток
Не, не се е поучила. Напротив, пак казвам, решила е, че тя самата е високата топка и заслужава нещо повече от този мъж, с който е била 30 години. А реалността се е оказала различна и сега се чуди що стана така... Попада само на боклуци, а в нейната фантазия тя е нещо уау и заслужава нещо уау... Ква стана тя?!
Еее ти още не можеш да ми простиш изказването за адвокатите, май? Joy
Що така право с бутонките?
Абсолютно не е фантазия и съм ''уау'', а това, че бившият е сам и не търси, го доказва. Sunglasses
Абе глупости, аз да не съм всички адвокати...
Замисли се, просто се замисли за себе си. Достатъчно мнения дадоха съвсем странични и неангажирани с живота ти хора. Това че бившият ти е сам, на мен мнооого ми доказва... Simple Smile

# 101
  • В полите на Пирин планина
Сега... на мен ми са интересни критериите за мъж, който става...
1. Много добър, до към перфектен в секса, т.е. да иска и да може да прави често секс.
2. Добре финансово
3. Умен, да става за разговор
4. Неизискващ, но обгрижващ
5.....???

# 102
  • София
Бил Гейтс тъкмо се развежда. Колко му е от Канада до Сиатъл!

# 103
  • София
Взел е бившият на Ревена Relaxed

# 104
Сега... на мен ми са интересни критериите за мъж, който става...
1. Много добър, до към перфектен в секса, т.е. да иска и да може да прави често секс.
2. Добре финансово
3. Умен, да става за разговор
4. Неизискващ, но обгрижващ
5.....???
Петото, защо е с въпросчета?
То трябва  да е на първо място, ама нейсе! Лоялен

Общи условия

Активация на акаунт