Не мога.

• 11 143
  • 319
  •   1
Отговори
# 105
Какво значи Лоялен за теб?

# 106
  • Далечният изток
Аз се гласях за Бил Гейтс, ама мога да се жертвам за Равена... Joy

# 107
Те може да не се интересуват, но пряко или косвено са въвлечени. Единия го беше поканила в къщата, в която живее синът й, ама синът не бил вкъщи по това време. Утре ще е някой друг, защото ще й е по-свободно, а и не им се ходи на хотел. Нещата не са чак толкова прости, колкото ги описваш, но приемам, че си от групичката на подкокоросващите и гледащите сеир как още се излага.
Равена е щастлива жена. Свободна. Изпитва оргазми. Аз също ! Има ли проблем ?
Допис: ще го покани където си иска, къщата си е нейна.

# 108
След 30 годишен брак да не ми забива нож в гърба по въпрос, който касае щастието на децата ни. Ето това!

# 109
  • София
Тя да каже дали е щастлива.

Равена, щастлива ли си?

# 110
След 30 годишен брак да не ми забива нож в гърба по въпрос, който касае щастието на децата ни. Ето това!
Щом това е най-важното... значи никога няма да срещнеш свестен мъж тепърва. Да се жени, още деца и след 30 години да не забива нещо си 😁

# 111
Бе тя повече деца няма да ражда..говори за драми от предходния брак...

# 112
  • Далечният изток
Щом приключилият брак все още е фактор... Ясно...

# 113
Тя да каже дали е щастлива.

Равена, щастлива ли си?
Разбира се. Нещастен човек ще има ли сили да се самоиронизира?
Аз водя активен живот преди всичко. Не ми остава много време за самосъжаление. Blush
Щом приключилият брак все още е фактор... Ясно...
Приключилият брак...Не бих казала! По-скоро ...загубената дъщеря.
Един мъж може да има 9/10 перфектни качества и само 1, което да обезсмисля всички преди него.
Това не значи, че пак не е по-добър от други с дефицити.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 23:35 от Ravenna

# 114
Бе тя повече деца няма да ражда..говори за драми от предходния брак...
Понеже останах с впечатление, че иска да вдигне нивото на партньорите. И БАМ: "лоялен" да бъдел.
Така е, като не съм гледала повечето серии, ноу сенс ми идва😄

# 115
  • София
Тогава защо пусна темата? Защо се жалваш как нещо не се получават нещата с мъжете? Кога казваш истината - сега или преди един ден?

# 116
  • София
А, всъщност, всичко опира до пари.
Тоест, да не се допират до нейните.
Това от всички епизоди досега Mr. Green

# 117
Бил Гейтс тъкмо се развежда.
В никой случай. След развода ще е съвсем микро-мек, освен това има твърде много хобита, няма да му остава време и сили да е активен вкъщи. Авторката най-добре да иде на една калифорнийска ваканция и да се разходи по плажа, тамън всичко се вижда и изборът ще е по-лесен.

# 118
За да е лоялен, не трябва ли да сте в сериозна връзка?

# 119
Статистически, мъжете които са уау ще са някъде 1:250, което значи че трябва да се запознаеш с 250 за да намериш мъжът-мечта. Интернета помага в тоя случай, иначе в реалния живот няма как да набереш тая статистика и шансовете да срешнеш уау стават много малки, а шансовете за вайкане доста големи ¯\_(ツ)_/¯

Извинете ме, уважаема, но бъркате още в основите на вероятностната теория. Това, че едно събитие е с вероятност 1/250 изобщо не означава, че трябва да преживеете 250 подобни събития, за да се случи точно предполагаемото. То може да се случи и в първите 3, а може и да не се случи в 2500.
Бъркате вероятност и статистика, като второто си е една лична интерпретация, макар и на проверяеми факти.

Общи условия

Активация на акаунт