Не мога.

• 11 170
  • 319
  •   1
Отговори
# 210
  • Най-красивата страна
Моята леля се разведе на 50 години и от тогава си живее на спокойствие.Децата и бяха големи.
Има си хоби-фотография
Има си къща с двор-отглежда много цветя.
Има си  женска компания-4 приятелки са.
Ходят по заведения,концерти,на йога,на екскурзии,на излети сред природата,на плаж...
Ходят си на гости...
Понякога се поява и мъж,ама не задълго.
Тя казва,че на тези години няма да се обвързва с никого сериозно .....и виждам,че е щастлива.
Равена,за какво ти е мъж бе..и то след скорошен развод?
Намери си компания.
Живей,забавлявай се...

# 211
" Не мога"...
Не можеш, ами! Not 20 anymore. Тъжно, но факт. Колкото по-бързо го приемеш, толкова по-добре за душевния ти мир. На 20 си оптимист, сляп за червените фенери, емоциите са водещи. При теб няма как да стане, колкото и да се насилваш, не можеш да затвориш широко очи.
 Не искаш да даваш емоционална подкрепа, не искаш да даваш финансова подкрепа, други неща си склонна да даваш или поне някаква размяна да върви, обаче можеш ли? Щото и 20 годишните са още на пазара..
Грубо и с бутонките, ама тия тълпи от кандидати не са се наредили да дават, а да вземат. А ти предлагаш секс с по-възрастна жена, че дори отказваш да си плащаш хотела.
Не продаваш по интернет, все пак..
И съм съгласна, и не съм с това мнение!
Да бе 20-сет годишен да плащам, ама той ....очукан набор, бе! И то с претенции да го дундуря като бебе.
Ми няма да стане естествено, не съм наивна глупачка! Да иде да си хване 20-сет годишна, да видим как ще стане като няма пари!
Живей,забавлявай се...
Мерси за мнението! Ами аз това и правя.
Затова и споделих, че когато емоциите започнат да застрашават бюджета ми - режа.
Все пак мъжът ми трябва за взаимно приятно прекарване заедно, не за натоварване финансово и психическо (естествено, че като виждаш, как някой те използва е натоварващо)

И не знам, какво са ми заподскачали някои, включително адвокатки? Те биха ли поддържали кърлеж?...Надали!
Ама за евентуалните им клиенти/ки е добре дошло, защото ще има драма и ще им донесе бизнес....Хей, да му се не види! Neutral Face

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 15:27 от Ravenna

# 212
Ем точно това имам предвид с факта че не си на 20. Няма как да приемеш с умиление разни недостатъци.
И аз съм на твоите години някъде, след разпада на вторият ми брак две-три години се разправях с подобни типажи, накрая се кротнах с един очукан набор, каквото имаме, пари, емоции, деца, всичко си делим и ни е добре. Обаче кой плаче повече на рамото на другия и кой плаща повечето от сметките не гледаме, поне засега. Още ми е рано да обявявам успешна връзка, скоро ще празнуваме едва трета годишнина.
И секс проблемите, част от живота и от остаряването, хаха. Но не се предаваме, борим ги заедно. Simple Smile

# 213
  • София
Равена, а ти какво предлагаш на сергията, така да го кажем? щото май до пазарлък  цена-качество опира въпросът. Сама буташ нещата натам, извинявай за откровеността!

# 214
Лейди, аз като те чета ми е смешно, но чакам в засада да те обявят за отчаяна...

# 215
Равена, а ти какво предлагаш на сергията, така да го кажем? щото май до пазарлък  цена-качество опира въпросът. Сама буташ нещата натам, извинявай за откровеността!
Не е важно, какво предлагам, а е важно, че искам минимум равноправие отсреща за да почна да деля, каквото и да е!
Ако го няма на стартова позиция, а аз много добре мога да преценя, именно защото не съм на 20, спираме дотук и кой - откъде!
Ти какво предлагаш? Да го поканя в къщи и после да не мога да го изгоня ли? Neutral Face
Емоционалната подкрепа е без пари.
Само че как той ме подкрепя емоционално като ми казва: Вземи заем върху къщата (която е само моя) за да си платиш сметките!, ...за харченето на които и той е участвувал (точно защото ми е плакал на рамото и аз съм му влязла в положението.) Аре, въз! Да плаче на рамото на друга!

# 216
  • София
Какво равноправие, Равена? Ти си на 50, а не на 20! Няма тук равноправие, пък ти се изживявай както си искаш!
Нищо не предлагам, защото нищо не търся на този пазар, на който упорито се опитваш да се наместиш. Все пак като на всеки пазар хората гледат съотношението цена-качество и предпочитат новите модели. Изключение правят само произведенията на изкуството и уникалните предмети. В случая нито си достатъчно известна, нито достатъчно богата, нито достатъчно..., за да очакваш, че ще се избият за теб 20-годишните.

# 217
Какво равноправие, Равена? Ти си на 50, а не на 20! Няма тук равноправие, пък ти се изживявай както си искаш!
Нищо не предлагам, защото нищо не търся на този пазар, на който упорито се опитваш да се наместиш. Все пак като на всеки пазар хората гледат съотношението цена-качество и предпочитат новите модели. Изключение правят само произведенията на изкуството и уникалните предмети. В случая нито си достатъчно известна, нито достатъчно богата, нито достатъчно..., за да очакваш, че ще се избият за теб 20-годишните.
Пишеш глупости! Спри се и се засрами!
Прочети отново поста ми, ако можеш отново да го разбереш! Ако ли не, жал ми е за теб!
Той е също на 50 с провален живот при това. Да не би да е по-мад?! Neutral Face

# 218
Лейди, аз като те чета ми е смешно, но чакам в засада да те обявят за отчаяна...
И на мен ми е смешно, но то животът си е един ситком..
Минало ми е времето да се отчайвам, на доизживяване съм.😁

# 219
Ама Андариел,
Ти не познаваш мъжете очевидно. Никой няма да върне Равена. Жената просто не е съгласна да плаща. И е права. С*кса, който предлага е достатъчен.

# 220
  • София
О, моля, извинете, засрамвам се! Много се засрамвам! Еха, че и ти е жал за мен!

Кой е този на 50 с проваленн живот?

Бутер, тя има насъщна нужда либидо за утоляване и сън не спи да се чуди кой да е. Естествено, че никой няма да я върне!

# 221
  • София
Равена, доколкото е казвала и показвала има и външен вид, и средства за живот. Какво повече? Тя си е добре.

# 222
Зорба е 50 годишния

Много разпокъсани и граничещи с инфантилност размисли предлага равена на аудиторията. За какви кредити иде реч, какво е това завидно финансово състояное, което тьй ревностно пази, пък режийните не може да си покрие... цирк

# 223
  • София
Хубаво де, да са й честити! То и нейната не е лесна.

# 224
Зорба е 50 годишния

Много разпокъсани и граничещи с инфантилност размисли предлага равена на аудиторията. За какви кредити иде реч, какво е това завидно финансово състояное, което тьй ревностно пази, пък режийните не може да си покрие... цирк

Ооо мога и още как! Месечно съм ок само със заплатата, че и ми остава, ако го няма кърлежа.
Изплатена къща.
Голяма и луксозна кола.
Спестени пари настрана ( които не искам да пипам...моя си работа нали? )...Той си нямаше и идея за това.
Частен пенсионен фонд добре инвестиран.
Цирк и то голям, нали?!
Зле да ми е! Продължавам смело напред!
Само че дискусията с вас ми помогна индиректно да изхвърля още един Казанова в кофата. Благодаря, за което! Blush

Общи условия

Активация на акаунт