Не мога.

• 11 165
  • 319
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ти го беше изхвърлила след първия мотел. Що бърка да го вадиш....

# 226
Раве, аз се замислих, ако съм в твоите обувки как ще действам...
Всичките неща дето ги имаш, ги имам и аз, без колата, така че да кажем те разбирам...обаче аз съм супер страхлива...никога не бих прибрала никой вкъщи, камо ли да има достъп до нещата ми, май май, бих се ограничила само с чатчета и снимки..
Аз с един мъж трябва да си пиша поне година, за да се успокоя и да изляза с него...но аз и нямам нужда от секс, да се доказвам пред бивши или пред когото и да било...при мен е само страх и травми...аз съм драма куин, никога не бих действала като теб...ти си алфа жена.

# 227
"Кърлежа" гъркът ли е ? Да не е синът ? 😄😄😄

# 228
Толкова драма, а дори не са женени Rolling Eyes Сменяш ключалката и го няма, никакво можене не се изисква.

# 229
Отчаяно, колко да е отчаяно? Ако мислиш, че се живее лесно с вибратор, жестоко се лъжеш!
Усещането е повече от неприятно, а аз имам доста високо либидо. Sweat
Един съвет: докато намериш подходящия, вземи си една sex machine. Задоволява и най-високото женско либидо.

# 230
Ти го беше изхвърлила след първия мотел. Що бърка да го вадиш....
Чувства. Комплекс на спасителката тип ''Майка Тереза''.
Несигурност в мотивите, не можеш да ги разбереш от 1 среща, нали?
Ти нали каза, че трябвало да правим нещата с любов?
Освен това, той ми отремонтира банята срещу заплащане, разбира се.
Не съм толкова чийп като него. Blush
Ключалката не е нужно да сменям. Той никога не  имал ключ от къщата ми.
Няма мъж, няма драма! Аз не съм драма-куин и не ги преживявам такива много-много.
Разочароващото за него е, когато осъзна, че не е имал и ключ от сърцето ми.
"Кърлежа" гъркът ли е ? Да не е синът ? 😄😄😄
Да. Не.

# 231
Е, тоя е@си артиста. Пусна ли една сълза, че нямал ключ към сърцето. Ама взе парите за банята ?

# 232
Месечно съм ок само със заплатата, че и ми остава, ако го няма кърлежа.
Изплатена къща.
Голяма и луксозна кола.
Спестени пари настрана ( които не искам да пипам...моя си работа нали? )...Той си нямаше и идея за това.
Частен пенсионен фонд добре инвестиран.

Ей това се чудя - при това положение си търсиш стабилна връзка и даже ламтиш за нея толкова, че и за сульо и пульо се хващаш??? Намери си неангажираща връзка (или няколко), карайте го полека, срещайте се от време на време и ако постепенно стане нещо ок, ако не здраве, ще се срещате само когато искате и за каквото искате. При тези условия според мен ще се хванеш и с много по-качествени мъже от твоя калибър (осигурени, самотни на +50 години, които няма да искат от теб нищо освен приятно прекарване). И много е възможно да са и лоялни в рамките на каквото сте се договорили. Пък ако искаш младо месо тогава вече си плащай.

# 233
  • София
Да, няма ли някой приятен мъж на твоята възраст, в твоето положение, ако щеш? Разведен, вдовец нещо...

# 234
Е, тоя е@си артиста. Пусна ли една сълза, че нямал ключ към сърцето. Ама взе парите за банята ?
Ще ти отговоря с 2 Да, тук.
На изпроводяк обаче ме нарече: ''Вещица'' и ''Лоша жена'', защото му казах, че ми къса нервите от 1-вия ден и връзката ни не ми носи никакво удовлетворение
Да, няма ли някой приятен мъж на твоята възраст, в твоето положение, ако щеш? Разведен, вдовец нещо...
Търся все още. Той ми даваше измамното усещане за връзка, затова и трябваше да го разкарам.

# 235
Човекът хич не е чийп. Хем бизнесът бизнес, хем любовта с пари. Освен да стоплиш отношения с него и да уговориш уроци да ти преподава.

# 236
  • София
Що ги отписвате така мъжете на 50, че искали само компания и нищо друго? Живи са, искат всичко.

# 237
Браво мацка, гордея се с теб ! Виждаш ли колко добре се справяш ? Тая пиявица щеще да те смуче дълго време.

# 238
Човекът хич не е чийп. Хем бизнесът бизнес, хем любовта с пари. Освен да стоплиш отношения с него и да уговориш уроци да ти преподава.
Тц, търся някой по-успешен за учител! Тоя зорлем успя да изкара няколко уикенда заедно с мен и не съм плащала аз през цялото време. Плащаше и той с отработените от бизнеса пари. JoyJoyJoy

# 239
Що ги отписвате така мъжете на 50, че искали само компания и нищо друго? Живи са, искат всичко.

Първо, какво е всичко? И второ дали всеки иска същото? Аз не виждам защо да няма мъже, които си имат стандарт, лукс, кариера, хоби и не искат да свикват с нов човек (да живеят заедно с всички битовизми и промени в установените навици). Мнозина се опасяват и от златотърсачки, много вероятно. Та за тях една връзка с умерено чести срещи (и за секс, и за излизане) без да си мешат капите прекалено би била съвсем удовлетворителна. Пък ако в последствие нещата се задълбочат - няма лошо. Ама да се тръгва от самото начало с амбиции и натиск за съвместен живот за мен е непродуктивно и неразумно.

Общи условия

Активация на акаунт