Не мога.

• 11 141
  • 319
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Не говоря за пари, а любовните дела. Не да седят и да черпят само и да водят по круизи, а и да ги консумират тези отношения с пълна сила. Иначе и те са като Равена - не им се плаща, искат си тяхното да си е тяхно. Освен ако не си търсят някоя да ги гледа на старини.
Ох, като цяло тази тема взе да става съвсем брутална, никаква романтика, а само едни либида, пари, интереси и откачени мъже покрай нашата героиня. Как успява точно на тях да попадне не знам. Досега за един свестен не е казала, направо си е мазохизъм нейното.

# 241
На +50 разбирам здравословен цинизъм, ама романтики като на 20 са ми странни изключения. Я си помисли само на 50 да свикваш с нов човек тепърва, без даже да знаете имате ли нещо общо. За мен е нонсенс, но ти явно си силно романтична и може би недорасла до 50 Grinning

# 242
  • София
В един момент добрите отношения така или иначе започват да се формират и извън либидото. Щом хората започнат да си споделят разни неща, срещайки се някъде и като делят едно легло, започват и да се привързват един към друг. Ако не заживеят заедно, неминуемо се разделят, защото поне единият вече иска задълбочаване на отношенията, иска нещо повече от задоволяване на либидото или се появява човек, който е готов да откликне на тези желания.  Иначе е кеш-енд-кери, а за тази работа си има друг пазар, там поне отношенията са ясни и траят по един час.

# 243
Не говоря за пари, а любовните дела. Не да седят и да черпят само и да водят по круизи, а и да ги консумират тези отношения с пълна сила. Иначе и те са като Равена - не им се плаща, искат си тяхното да си е тяхно. Освен ако не си търсят някоя да ги гледа на старини.
Ох, като цяло тази тема взе да става съвсем брутална, никаква романтика, а само едни либида, пари, интереси и откачени мъже покрай нашата героиня. Как успява точно на тях да попадне не знам. Досега за един свестен не е казала, направо си е мазохизъм нейното.
Не е мазохизъм. В търсене на сцена с герои от книгите на Достоевски – възходи, падения, на живот и смърт, всичко или нищо, важното е да тече повествованието драматично.

# 244
Човекът хич не е чийп. Хем бизнесът бизнес, хем любовта с пари. Освен да стоплиш отношения с него и да уговориш уроци да ти преподава.
Тц, търся някой по-успешен за учител! Тоя зорлем успя да изкара няколко уикенда заедно с мен и не съм плащала аз през цялото време. Плащаше и той с отработените от бизнеса пари. JoyJoyJoy
Ами за кво ревеш тогава? Smile То баш взаимност е било.

# 245
В един момент добрите отношения така или иначе започват да се формират и извън либидото. Щом хората започнат да си споделят разни неща, срещайки се някъде и като делят едно легло, започват и да се привързват един към друг. Ако не заживеят заедно, неминуемо се разделят, защото поне единият вече иска задълбочаване на отношенията, иска нещо повече от задоволяване на либидото или се появява човек, който е готов да откликне на тези желания.  Иначе е кеш-енд-кери, а за тази работа си има друг пазар, там поне отношенията са ясни и траят по един час.
Да де, съгласна! Ама то зависи, какво си споделят. Ако не ми харесва споделеното, тогава какво?
Съмнението се изписва директно на лицето ми и той ми плаче, че страстта си била отишла и му нямам доверие.
Абе тя си е още там, ама...за подходящия човек.
Не рева. Споделям опит и гледна точка.

# 246
Сега... на мен ми са интересни критериите за мъж, който става...
1. Много добър, до към перфектен в секса, т.е. да иска и да може да прави често секс.
2. Добре финансово
3. Умен, да става за разговор
4. Неизискващ, но обгрижващ
5.....???
А, то ако е само горното, много мъже прескачат летвата.

# 247
  • В полите на Пирин планина
Да, де, ама пропускаш многоточието... Стрейндж! Simple Smile
Освен това аз я разбирам, Равена.

Тя иска самостоятелен мъж, който не се налага да дундурка тя, а той да е достатъчно грижовен и заинтересован, за да я обгрижва и да има интерес към нея, дотолкова, че да я търси редовно.
Да има какво да си говори с него или пък да ѝ е добре само да се гушкат и да си мълчат...
Също трябва да правят хубав секс, което не е маловажно и за мен, примерно. Но нещата са кумулативни, т.е. липсата на едно прави ситуацията незадоволителна.

И аз не бих правила компромиси в подобна ситуация. Даже не говоря за любов, а за симпатии, харесване...

# 248
  • София
тъй де, а тя какво предлага? Защото така с изискванията е лесно, ама трябва и насреща да има нещо. Да, за интимната част разбрахме. Какво друго? Парите видяхме, че са си нейни и не си ги дава.

# 249
тъй де, а тя какво предлага? Защото така с изискванията е лесно, ама трябва и насреща да има нещо. Да, за интимната част разбрахме. Какво друго? Парите видяхме, че са си нейни и не си ги дава.
Същото като него. Малко ли е?
Виж поста на Lady Brinne!
Защо трябва да му предлагам повече?
Да не съм втора ръка човек? Аре, сиктир!

# 250

А защо е нужно да си ги дава? Съвсем нормално е и мъжът да не си ги дава, а да си делят разходите по съвместния живот, с лек превес за мъжа все пак. От там нататък всеки си пази и управлява своите авоари. Ти ще се споделиш ли милионите с някого, с когото сте просто така, за забавление???
А от нея се иска прилична външност (напред в темите пише, че е изпълнено) и характер, пасващ на мъжа. Какво друго?

# 251
Тя е описала качествата и силните си страни в първият пост.
Мисля си, че супер силното й либидо привлича неподходящи мъже, някак притъпява останалото от това, което е на масата. Не знам...

# 252

Не рева. Споделям опит и гледна точка.
Ама трябваше да кажеш, че от "Не мога, не мога и не мога!..Да се оттърся от вродената си предпазливост по отношение на други хора.
Кажете ми, че не съм в ред (то аз си го знам), набийте ми канчето или ми дайте съвет, въпреки че не е ясно дали ще го послушам. Кажете ми какво да правя?" се е стигнало до това подчертаното горе и вече споделяш опит.
Значи, отдели ги тия трите: "Сърби ме", "боли ме", "драго ми е". Не ги различаваш хич..

# 253
Това е за пред хора. Инак ми скочиха вече някои, че се хваля с грешките си.
Послушах да правя нещата с любов и какво? Пак дойдохме на моето! Joy
Драго ми беше. Като престана да ми е драго обърнах страницата и ни сърби, ни боли! Blush

# 254
Това е за пред хора. Инак ми скочиха вече някои, че се хваля с грешките си.
Послушах да правя нещата с любов и какво? Пак дойдохме на моето! Joy
Тц тц. Начи, тия, дет са дошли на твоето, ги шкартирай, Ни на лов са ходили, ни са ги ловили. Иди в тийнпроблем и научи работещи практики. Smile

Общи условия

Активация на акаунт