Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 612
  • 361
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Чистенето не ми е от най-любимите занимания, но с качествени продукти става по-лесно и бързо. Почивните дни са отредени за това. Голямото пролетно почистване ще е е до края на този месец

# 286
С малко дете което пипа на всякъде, искаш не искаш чистиш Joy  предпочитам да чистя по често  за да не се натрупват много задължения. Пролетното почистване беше да измия стъклата

# 287
  • София
Чистя дома си основно веднъж в седмицата и поддържащо втори път. Преди Великден изчистих навсякъде:прозорци,гардероби,шкафове.
Изхвърлих доста непотребни вещи с голямо удоволствие.

# 288
Не обичам да чистя. През април направих едно пролетно почистване, в началото на юни ще е следващото

# 289
В нашето семейство пролетното почистване мина вече но ни предстой пък есенното и всички се включваме даже и децата.CIF e изменен в банята и в кухнята .Уникални сте

# 290
  • Sliven, Bulgaria
Обичам да чистя. Доставя ми удоволствие и го правя ежедневно, според времето с което разполагам за това. Основното почистване съм го планирала след няколко седмици.

# 291
  • София
Споделете като коментар в темата дали ви доставя удоволствие да почиствате дома си, както и колко често го правите? Кога сте планирали голямото "пролетно почистване"?  - Обожавам да чистя плочките и да светят до съвършен блясък... това ми носи удовлетворение. Пролетното почистване го планираме за края на май, началото на юни.

# 292
  • София
Не ми доставя удоволствие да чистя, правя го по задължение, като включвам всички членове на семейството си в това. Сега набирам сили за цялостно пролетно почистване, само да намеря време.

# 293
Обичам да е чисто, но не ми е голямо удоволствие да чистя, за жалост, понякога се активизирам и ми действа разсейващо и релаксиращо.

# 294
Обичам да ми е чисто и уютно. Чистя винаги когато сметна, че е необходимо. По-голямо почистване правя веднъж в седмицата. Старая се да почиствам така, че да не се налага специално голямо почистване.

# 295
Обичам периода СЛЕД почистването Simple Smile Чистя основно всяка седмица, иначе през останалите дни, каквото се случва като по-наложащо...

# 296
  • Пловдив
Харесвам чистотата, но не ми е досаден самия процес за постигането и. Все пак, старая се максимално често да почиствам, за да е по-лесно. Голямото почистване беше по Великден.

# 297
Не обичам да чистя. Всеки ден пускам прахосмукачка. Голямо пролетно почистване правих в началото на май.

# 298
Не ми е любимо занимание чистенето, но се налага ежедневно.
Голямото пролетно почистване планирам към края на месеца.

# 299
Заради пожар около 1 година вече ремонтираме и тази седмица се нанасяме вкъщи, затова голямо почистване имаме почти всяка седмица  - заради ремонтните дейности. След поставянето на още 2 врати и работа по кухнята края на тази седмица и другата ще предстои едно от финалните голями почиствания и се надявам вече на нов и чист дом!

Общи условия

Активация на акаунт