Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 610
  • 361
  •   1
Отговори
# 300
Почиствам дома си задължително веднъж седмично, ако има нужда и по-често. Голямото ролетно почистване е около Великден.

# 301
  • до морето
Почиствам с прахосмукачка за два пъти седмично.Не ми е любимо занимание.Пролетното почистване - края на май.💎💎💎

# 302
  • София
Споделете като коментар в темата дали ви доставя удоволствие да почиствате дома си, както и колко често го правите? Кога сте планирали голямото "пролетно почистване"?

Обичам да ми е уютно и чисто в къщи. Почиствам ежедневно за да не ми се трупа работа събота и неделя. Голямо почистване планирам два пъти годишно: преди Великден и преди Коледа. Тогава ми е по натоварено, но резултата определено си заслужава усилията.

# 303
Обичам да чистя, обичам и да е чист домът ми.
Голямото пролетно чистене вкъщи е планирано за дните около 24 май...

# 304
Постоянно чистя, след готвене, след хранене, след като сме се изкъпали.  Доставя ми удоволствие не чистенето, а след това да ми е чисто и уютно.

# 305
Всеки ден почиствам и забърсвам прах.

# 306
  • There I was on a July morning
Чистенето не ми е от любимите занимания, но пък резултатът си заслужава. Чистим 2 пъти в седмицата по- основно. Пролетното почистване ще бъде към края на май.

# 307
Почиствам често, не защото ми доставя удоволствие, а защото обичам да ми е чисто. Тази година пролетното почистване съвпадна с края на голям ремонт и малко се проточи, но нещата вече си идват на мястото.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 06:54 от Sonnenlicht

# 308
  • София
Направихме основен ремонт вкъщи преди година, от тогава чистя с кеф всеки ден, макар с 2те малки деца понякога не смогвам, но винаги ми е чисто и подредено.. е, обикновено е подредено само в първите 10 минути и когато децата спят, но поне е чисто!

# 309
Почиствам дома си задължително веднъж седмично, ако има нужда и по-често. Голямото пролетно почистване е около Цветница и  Великден.

# 310
Чистенето не ми доставя удоволствие, доставя ми удоволствие резултатът от него. Основното пролетно почистване направих през април, но с две деца и котка е необходима ежедневна грижа за дома.

# 311
Обичам да чистя,но с качествени препарати става по лесно
Вече приключих с пролетното почиставане

# 312
  • Лясковец
Обичам да ми е чисто и да мирише на свежо у дома,но е досадно да чистиш,чистя веднъж седмично,а лятото правя основно.

# 313
При мен всяка седмица се случва почистването с прахосмукачка, обиране на прах, паяжини....обичам да ми е чисто и приятно, затова бих казала, че го правя и с удоволствие...
Относно пролетното почистване то зависи от няколко фактора - дали на вън е слънчево, за да мога да измия прозорци, по-бързо да изсъхнат праните пердета...когато има по-вече почивни дни...но обикновенно е от средатата на април до към средата на месец май....
И един от препаратите наистина, който ползвам в почистването всекидневно е CIF cream- за плочките, за уредите..където и да има петна се справя блестящо.

# 314
Всеки ден почиствам пода. Събота и неделя почиствам по - основно , като забърсвам прах по мебелите,почистам банята и  тоалетната.Голямо пролетно почистване правя през май или юни,когато имам повече свободни дни.

Общи условия

Активация на акаунт