Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 608
  • 361
  •   1
Отговори
# 60
Не ми е любимо, но обичам да е чисто. Понякога несъзнателно започвам да чистя, когато съм ядосана, тогава не усещам досада, а всичко става бързо.

# 61
Обичам да чистя, доставя ми удоволствие и се разтоварвам. Всеки ден почиствам.

# 62
Чистя по два,три пъти на ден,понякога и повече. Нямам планирано голямо почистване,защото чистя всеки ден и ми доставя удоволствие.

# 63
  • София
Не обичам да чистя Grinning През ден пускам прахосмукачка, а веднъж седмично правя основно почистване. Голямото "пролетно почистване" ще бъде в края на месеца.

# 64
Чистя всеки ден, но не ми доставя особено удоволствие. Пролетното почистване е планирано около 24 май.

# 65
Почистването ме разтоварва от стреса и всеки ден почиствам някое кътче в дома. Пролетното почистване беше преди седмица и не беше планирано предварително.

# 66
  • Пловдив
Не обичам да чистя. Това ми едно от най-неприятните неща, които трябва да се свършат вкъщи заедно с гладенето. И ако гладенето съм го свела до минимум, с чистенето няма как да се размина.
Не чистя много често, не отделям много време на търкане и бърсане.
Не съм планирала пролетно почистване. Кой е казал, че непременно трябва на пролет да се прави основно почистване? През другото време какво е? Отбиване на номера ли?

# 67
Обичам да ми е чисто. Чистя с удоволствие, и ми е лесно, с това изобилие от препарати. Основното почистване направих за Великден.

# 68
Не ми е от любимите занимания.Добре ,че дъщеря ми е голяма вече и ми е голяма отмяна.Пускаме робота всеки ден,а събота или неделя се чисти по основно.Пролетното почистване ще е началото на юни.

# 69
Пролетното почистване го направих април, сега вече пак стана все едно не съм правила нищо!!! Обичам да ми е чисто, а за тези цел колкото и да викам неволята, все не идва. Обичам- не обичам, никой не ме пита, е само Вие де, ама няма да дойдете да ударите едно рамо. Пак е мой ред.

# 70
Чистенето не ми доставя никакво удоволствие. Чистя всяка седмица, съответно няма да правя "голямо пролетно почистване". Единствено предстои миене на прозорци, нямам краен срок, когато реша, а може и да не реша.

# 71
Не ми е любимо чистенето, обичам резултата от него. Като цяло чистя всеки ден след работа по-мъничко.

# 72
Чистенето не ми е много любимо занимание, но поне веднъж седмично го правя. Голямото пролетно почистване го започнах вече, то трае няколко съботи и включва подове, килими, прозорци ... няма край.

# 73
Обичам чистотата, не бих казала, че съм най-голямата домакиня, но се опитвам да поддържам дома.
Имам доста уреди, които да ми помагат.

Голямо пролетно чистене не правя, защото се преуморявам, опитвам се всеки ден по малко-един ден прозорците, друг матраци и т.н

# 74
Чистя, понеже се налага. Обичам да се случва по лесния начин - с препарати и малко търкане. Пролетно почистване ще правя през почивните дни.

Общи условия

Активация на акаунт