Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 609
  • 361
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Честно казано самото почистване не ми доставя удоволствие, но да ми е чисто определено харесвам. Относно това колко често го правя не мога да определя точно. А за пролетното почистване още не сме започнали изчакваме още малко да по стопли времето тези или следващите почивни дни ще го извършим

# 76
Приятно ми е вкъщи да е чисто, подредено и уютно(и не само на мен).Цялото семейство се включва в основното почистване всеки сезон.Разпределяме си задачите, според възможностите.Последно основно почистихме- в началото на м.април.🌿👌

# 77
  • Благоевград
Обичам вкъщи да е чисто и подредено, безпорядъка и хаоса ме напрягат. Чистя през почивните дни, през останалото време нямам възможност.Започнахме с пролетното почистване, надявам се този уикенд да го довършим.

# 78
почистването не ми е любимото занимание, но се налага. пролетното почистване го направих преди великден и по гергьовден

# 79
Пролетното почистване го направих преди Великден. Чистенето никак не ми е любимо занимание.

# 80
Чак да ми доставя удоволствие.. не бих казала.
Но чистя всеки ден, без изключение.

При мен пролетното почистване е на всеки 2 месеца горе-долу Grinning

# 81
  • Пеликания
Пролетно почистване го направих още в края на Април. Докато чистя си пускам музика - така е по забавно. Всеки ден се налага да забърсвам прах и пускам прахосмукачка.

# 82
Обичам да ми е чисто, но мразя да чистя. Голямо почистване не предвиждам. Чистя на порции, защото не искам да си губя цял ден да се занимавам само с това.

# 83
  • София
  Да,приятно ми е да почиствам дома ми ,да е чисто и подредено.това го правя в седмицаъа по 2 пъти.Голямато пролетно почистване го направих преди великденските празници.

# 84
Почистването не е от любимите ми занимания, но обичам да ми е чисто и подредено. Почиствам два пъти седмично, а когато е нужно и по-често. Пролетното почистване го направих около Великден.

# 85
Обичам да ми е чисто и подредено, но с две деца и две котки е почти невъзможно да е така постоянно 😁
Чистя когато съм сама , на спокойствие и така ми е по-приятно.
Пролетното почистване вече го направих

# 86
Не ми доставя удоволствие да чистя, но често го правя, защото мразя мизерията.

# 87
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Обипам да ми е чисто и подредено.Моето е малко мания , усещам се , но .....Всеки ми казваше , че когато имам дете нещата ще се променят.Ами не , не е така.Чистя по основно така да се йаже два пъти в седмицата.Иначе всекидневно се пуска прахосмукачка.
Пролетното почистване вече мина 😁.

# 88
Приела съм чистенето като да си измиеш зъбите!Това е ежедневно,в почивните ни дни по-основно.Пролетното почистване вече мина,предстои лятно Joy

# 89
Доставя ми удоволствие да чистя, правя го всеки ден, защото се налага с малко дете, което все ще намери да изцапа нещо Grinning голямо пролетно почистване няма да ми се налага, защото така и така като чистя гледам да е по - основно.

Общи условия

Активация на акаунт