Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 611
  • 361
  •   1
Отговори
# 90
Обичам домът ми да е чист и подреден. С кучето не е лесно, но си заслужава и не ми тежи, когато го гушна, след работа Blush
Нямам определено пролетно почистване, просто, когато имам повече време, чистя по-основно.

# 91
Голямото пролетно почистване го направих преди Великден. Почиствам основно веднъж в седмицата и това не е от най-любимите ми дейности. Laughing

# 92
Не примирам от удоволствие да чистя,но не понасям занемарено,мръсно и е абсурд да живея така.Голямото,пролетно почистване беше в края на март по време на мини локдаун и повторих в по-лека форма преди Великден.

# 93
Чистя всеки ден заради многобройните ни домашни любимци и не правя голямо почистване веднъж или два пъти годишно. Имам всякакви почистващи препарати - за ламинат, за плочки, за емайлирани повърхности, за прозорци, мебели... Simple Smile Но не обичам да чистя.

# 94
Обичам да ми е чисто и чистя всеки ден,имам бебе и гледам да е чистичко ! Но понякога ме и яд че отделям много време за чистене,вместо да се занимавам с дъщеря си. Но пък от друга страна го правя заради нея,да няма бактерии,все пак навсякъде пипа. И така чистенето си остава всекидневна задача,както и готвенето😁 и още много други домакински задачи

# 95
Обичам да е чисто и подредено вкъщи и уча децата на това. Не е любима дейност, но резултатът си заслужава, а понякога ме разтоварва психически.
Нямам пролетно почистване. Чистя редовно. Пера пердетата и мия прозорците много често. Прах бърша ежедневно, роботът го пускам всеки ден, а веднъж в седмицата и голямата прахосмукачка. Банята я мия всяка седмица.

# 96
доставя ми удоволствие да почиствам дома си, в ново жилище съм и в момента всичко блести. Почиствам винаги когато съм нервна, това е моята терапия.
Голямото "пролетно почистване" направих преди Великден, точно преди да се нанесем.

# 97
Чак пък удоволствие да чистя. Необходимост е. Голямо пролетно почистване се прави, когато имам възможност. Ежедневото/ ежеседмичното си е регулярно.

# 98
poems, така се успокоявам, както и рязане на краставици на кубчета, обаче колко таратор можем да изядем Grinning

# 99
Не ми е любимо занимание почистването ,но го правя ежедневно .Основно почистване правя в почивните дни.

# 100
Чистенето не ми е любимото от домакинството, но обичам да ми е подредено и чисто/и най-вече имам мания към проветряване на стайте😊/ Като майка на 3 деца, определено е трудна задача, да има ред и да не е разхвърляно, но прах и прахосмукачка минавам през ден. Основно почистване поне веднъж месечно

# 101
Не ми е любимо занимание чистенето, но се налага да го правя ежедневно.Голямото пролетно почистване се случи преди Великден.

# 102
Битовизми най- мразя....Ама се ла ви...Прахосмукачка веднъж седмично на стадиона, прах- като започна да си пиша името Wink Джамека мием 4 пъти в годината, те са ми любимите!И редовно си почиствам батериите и мивките с Циф Heart

# 103
Обичам чистотата и почиствам ежедневно. Няколко пъти в годината правя основно почистване, последното беше преди Великден.

# 104
Преди обичах да чистя,имам доста голяма колекция от всевъзможни препарати.Сега време няма,който иска-да си чисти.Голямо почистване по принцип правя два пъти годишно.Сега-не знам.

Общи условия

Активация на акаунт