🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 5

• 42 891
  • 801
  •   1
Отговори
# 315
Мария като види зор и прави паста

# 316
А Мартин - стек на филийки. Голяма креативност и фантазия. 😎

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 09:21 от Lemy

# 317
  • Испания
Да сте подготвени за довечера!

# 318
  • Бургас
Не искам Стилиян да спечели - имаше много нестабилно представяне, много неща "на ръба", неслучайно беше и толкова пъти на елиминации. За мен той мина между капките, просто защото другите бяха по-слаби. На Мария симпатизирам.

# 319
Колкото по-официална е Силвена, толкова повече стърчи перчема. Simple Smile

# 320
Жалко за Тео, харесвах го. За Mартин съм утре.

Присъединявам се към това мнение.

Леко клоня към Мартин, но и за Стилиян ще съм доволна.

Мария има умения, спор няма, но някак в течение на предаването спрях да й симпатизирам. Прекалено перфектна я представят, без допуснати грешки, все най-добра и т.н. Не я видяхме да пада и става, да се бори за това място на финала, както стана с другите.

# 321
Да, нямаше никакъв съспенс при Мария. Твърде перфектна. И някак не може да губи. Все пак мисля, че няма да я оставят да спечели, много скучно ще бъде.

# 322
Ме ме хвана яд на Теодор, че така му се отрази напрежението. Има фантазия човека, предпочитам да беше той, вместо скучният Мартин.
В момента финалистите по БТВ.

# 323
  • София
То и Мартин по едно време си призна че от малкото напрежение,, да влиза в 0ас и да готви както си го може "
На рекламата дават Мартин да се радва за нещо
Мария в момента по тел е доста усмихната....

# 324
  • София
Сноши беше интересно, но Тео сам се закопа, всички, дори децата казаха ма как десерт с печене трябва да бърза, все едно не схвана идеята, после пък бърза и беше нещо недовършено, а киселия десерт ясно показа, че е в паника и прави глупости, никой не може да ме убеди, че в друга сируация би объркал чийзкейк, просто не издържа на стреса.
Мария беше оригинална и се ориентира правилно в първата задача как да се каи на балкона.
Мартин с тия стекове и на мен дотегна, той явно това си може, все стек в повечето случаи нарязан, което е ужас според мен.
И хора бременна а съм, тоя десерт на Стилян го сънувах, така искам да си хапна от него, точно десерт по мой вкус, според  мен щеше да спечели и да не готви друго ако имаше малко по-яка презентация, не дотам добрата презентация беше супер повод да направят състезаниято по-интересно и да дадат шанс и на Тео.

# 325
Ме ме хвана яд на Теодор, че така му се отрази напрежението. Има фантазия човека, предпочитам да беше той, вместо скучният Мартин.
В момента финалистите по БТВ.

Да, Мартин си готви по канон, не видях нищо уау от него /ако трябва да цитирам Роу Wink/. Иначе се справя супер с класическите неща.
Розата на Мария вчера много ми хареса, много идейно.
От Стилиян също не видях нищо запомнящо се. Абе слаб сезон.

# 326
Колкото по-официална е Силвена, толкова повече стърчи перчема. Simple Smile

😁

Аз съм за Стилиян или Мария. Стилиян е готвил много и се е измъквал от всякакви ситуации, от друга страна ако Мария е толкова перфектна, тя трябва да спечели, но сигурно ще обърнат нарочно нещата на края.

# 327
  • София
Аз пък сънувам,, планетата "
Не намирам нищо в нета за нея

# 328
Май само на мен тази планета не ми се прияде, грам. Хареса ми визуално, но не и като нещо, което да ти се прииска да хапнеш.

# 329
сфери се правят лесно, не е някаква философия. навремето така правехме шоколадови чашки с балони и ги пълнехме с крем/сладолед и плодове. ефектно, лесно и вкусно. трябва пак да направя, ама пусто килцата Wink

Общи условия

Активация на акаунт