Любители на кучета - 118

• 32 784
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
SiviДа, аз съм се доверила на ветеринаря ни и той ни определя какво - що и как. Flowers Blossom Добре, че споделяш, твоите грижи, за да съм по-спокойна дали сме на верния път. Това се отнася и за всички тук в темата, много сте полезни, разтоварващи и подкрепящи Хора! Purple Heart Сега ще обясня защо изпаднах в таквоз настроение -
Значи научих нещо, дето ми кипна шапката и Капончо ще намаже двойна любов вече, ако не е и намазал досега Simple Smile
Бившият първи негов собственик има ново куче - йорки... Видял е едно наше клипче чрез посредник и казал, че е много доволен, че е добре кучето Imp Простооо... няма я емотиконката със стрелящото човече, ама ме разбирате, нали !?
Акаши Потърси в гугъл - легло за куче бургер - ето нещо подобно, но незнам доколко сайтът е читав.
https://izgodni.bg/oferta-leglo-za-domashni-liubimtci-tip-burger-0506787

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 12:34 от pilito

# 151
  • Пловдив
Знаете ли  къде мога да намеря подобно легло за моя красавец?

# 152
  • София
Благодаря за отговорите! Оставаме си на гранули за сега, може би ще му давам да опитва домашна. Факт е, че в гранулите има витамини и минерали важни за растежа особено на тази възраст. Не мислим да ги спираме, може би ще заместим едното му хранене по натам.
Ако кучето си хапва гранули без проблем, не бих бързала да му ги замествам с домашна храна. За вътрешно обезпаразитяване ползвам Дронтал и Милпразон. Няма проблеми със стомаха след прием. Взела съм му и един пробиотик Yudigest, но го давам само при нужда за по няколко дни.

# 153
Всичко е точно с каишката Форесто. Не го дразни, добре му е. Остава разбира се и да го предпазва от гадините.
А от другите гадини(някои хора) как да си опазим животните?!?Що за хора?!? Говоря за отровата, която е разпръсната е храна, в Софийски квартал..
Зачетох коментарите и жена казва, че е спасила нейния любимец.Отварата е била против отрова на змии, но е по действала и срещу някакъв друг вид, пак сложена в храна.

# 154
И аз редувам Милпразон с Дронтал, като в месеца на Дронтал комбинирам с Ендектовет за дирофиларията.

Не мога да си обясня глупостта човешка да хвърлят храна с отрова по улиците. Колко му трябва на едно прохождащо бебе да близне нещо и до там!!! Просто не ми го увира главата какви хора живеят на този свят.

# 155
  • Sofia
Изтръпнах покрай тази новина - аз живея в този квартал - и като знам Чоки каква прахосмукачка е! В тъмното може да забърше нещо пътьом и хич и да не видя! Нали ви писах как изяде жаба....

И да ви развеселя малко
(писано е за котки, ама много малко му трябва да мине и от името на някой куч)

Скрит текст:
АКО МЕ НЯМАШЕ МЕН ЦЕЛИЯД ВАОПШТЕ И ДАЖЕ НИ НАЙ МЯУКО
ако ме нямаше ваопште на тоя свяд
ас нямаше изопшто дасам лош
и нямаше да вия прес ношта
та вместо да сануваш златен грош
да трябва да ми сипеш пак храна
ако ме нямаше мен целияд ваопште
ас нямаше навярно да крада
дори когато хапваж си кьофте
или пък рипка пържена с пьоре
ас нямаше до тебе да седя
и да броя кьофтемцата златисти
чаршафите ти штяха да са чисти
а не като сега ваф рижи косми
диванат штеше да като за прет гости
и връските ти штяха даса цели
вазглавничките штяха даса бели
пердетата сафем даса бес дубки
и нито косам ф ни ена обуфка
водата в чашата ти нямаше да лоча
ваф темджерата нямаше да цкоча
и никак даже нямаше да искан
ф легенат ф бамята да се ис... къпя (тука мяуко цемзура се наложи, че да не изгубиме естетиката на смисала)
НО
ако ме нямаше ваопште на тоя свяд
ас нямаше изопшто дасам риш
и нямаше да мъркан шумно ф такт
докато ти опитваж се да цпиш
да може твоят сън да е благат
(е, са, можеше само тихичко някак да мъркан, евентоалмо)
ако ме нямаше, очите ми едва ли
зелеми штяха да са, както са сега
навярно штяха някак даса вяли
и рятка штеше да е моята коса
а не копринена каквато е сега
(и даже, дане казван голяма дума, ама вероятно и обажката ми штеше да е мяуко по къса, кой знае. ама само мяуко де)
ако изопшто мен ме нямаше ваопште
ас претоплаган, че ошите ми навярно
не биха били никак тъй бескайни
и нямаше да чуван тъй добре
когато ми крештиж, че пак сам згафиу и че секи момент ште пуснеж жауба фав комисията за заштита на по-требителя од рижи кодки, заштото това твоето не е живод!!!1
ако ме нямаше изопшто на света
незнам кой штеше да е тоукова златинен
че чак да цпи с отворена оста
това е аргоментат ми най силем!!!1111

# 156
Знаете ли  къде мога да намеря подобно легло за моя красавец?

Collared Creatures

# 157
  • о`майна лунна нощ е
Ох, бе! 60 паунда ми идва малко въз. Ако такова нещо стъпи вкъщи, аз ще спя в него.
Много е хубаво! Разкошно дори! Ама никак не ми е по джоба и не мога да преглътна подобна сума.
Келешов спи на една възглавница /пускала съм я тук/ 80/80 см., ниска, с памучен калъв с цип. Свалям, пера и нашият си просва козината на меко и чисто. 4 или 5 лева от втората употреба.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 22:58 от `ТуиГ

# 158
  • Пловдив
Да доста добра цена - при размер като за нас 79-89 паунда...явно ще се наложи да измисля нещо от типа направи си сам.

Много благодаря Simple Smile

# 159
Малеее, писах писах и се изтри 🤦‍♀️😁 Накратко.. Стела много се радвам за Маги.❤️Дано успееш да намериш лекарствата, на по-достъпни цени. 🙏🍀

GVH ако съдя по моята претенция, не си го причинявай 😁.. След като опита готвено, ми беше много трудно да мине пак на гранули.. Слава богу ги прояде, ама не е глупава де.. Тези от 14лв/кг 😂
Така, че ако нямаш време, възможности, а и след като си ги яде, не си го причинявай.. Защото той сега ще яде по 100-200 гр, ама после става двойно 😁 Хайде чакаме снимки ☺️

За отровите какво да кажа... За съжаление има такива бездушни злобни хора, на които целия им живот е пропит с отрова..

И да не съм само писател.. 🤭
Скрит текст:
"Кацнала на един дънер"
[spoiler/]

# 160
  • тук-там
И ние открихме сезона на кърлежите. Включително и на дъщерята вадихме снощи. Но пък и ние сме постоянно по планини и гори, така че това с кърлежите е неизбежно.
Ето ни в дъждовното време:

# 161
Привет от самолетен пътешественик!В България сме си за 2 седмици,ура! Поздрави на всички!

# 162
  • о`майна лунна нощ е
Егати погледът! Говори ми, говори ми .... Simple Smile

# 163
Привет! Малко ви позагубих,но се надявам всичко при всички да е на ред.Добре дошли на новите попълнения!

# 164
  • под тепетата
Сложете и една корона на тази прелестна принцеса Лора! Прекрасна е!

Общи условия

Активация на акаунт