Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 892
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
А и всички вече знаем че доктора изобщо напоследък не се занимава с витамини , само назначава и после праща при Ковачев.
Та той дори и тромбофилиите не желае да коментира мног о много.
На какво обръща внимание в момента?
Тези стойности предполагам са пожелателни и много жени, колкото и усилия да полагат няма да могат да ги постигнат. Немалка част от нас имат и MTHFR мутация, която допълнително пречи на усвояването на много от витамините. Това не означава, че не можем или е рисково да забременеем. Първата ми бременност я следи д-р Сигридов. В онзи момент пускаше витамини за проверка едва към края на втори триместър. Аз понеже бях чела тук там и още за втората ни среща, началото на втори триместър, си ги бях пуснала. Направи ме на дива и щастлива защо си назначавам сама изследвания и се правя на лекар! Сега ги иска от самото начало! Та тази бременност я изкарах с всичките си липси, само на фолиева и малко желязо и слава на Бога родих здраво и севсем нормално дете. Така, че и по тази линия малко се злоупотребява.

# 346
Ми аз ще кажа и двете ми срещи с тази бременност как минаха , понеже той го нямаше когато оравих стимулация и разбрах че имам тромбофилия , сама си следях витамините , наваксвах си ги инт . Понеже той не ме прие НЕ бременна и с молби че знам кога точно ми е трансфера . Русев ми назначи и терапията , отидох в 7 ма седмица при Сигридов с пресни витамини , аптт та и квот се сетиш , не ми ги изобщо даже погледна , давах му ги беше му все тая и за витамините ми и за 3 те ми аборта и за терапията у за мутациите ( сигурно защото нее взел % от боди мед )
после д 12 та седмица за скрининга беше същата тъпотия с едно изключение че ми каза да взимам пробиотик който аз И взимам след като прочетох за ползите му . Но не го купих от здравис а си го поръчах от Iherb.Пусна ми изследвания за 500 лв включително и В12 и в6 независимо че имах изледвания и си ги следя редовно и си пия нужните дози .
И до колкото следя тук какво се случва , рядко има дама на която и следи тия неща . Пуска изследвания за 500-2000 лв и праща я при Калчев за Хистеро ( щот всички имаме нужда ) Я при Ковачев за 80 ла да ти разчете резултата . Аз изследванията си ги пуснах , и не отидох да давам повече пари при ковачев. Да не говорим че
1) на БХс не видя едно нещо в сърцето ( не задължавам с имена ) нее серьозно но не го видя,
2) не видя и срастването в матката ми
3) За сметка на това така извъртя ултразвука че мозъка на бебето ми беше с две различни полумълба а 2 дена по късно на друго място нищо му нямаше .

# 347
Доста странно ми звучи. Поне по отношение на ултразвука винаги е бил перфектен. На мен небременна само той ми каза за толкова години следене от репродуктивните, че имам лека двурогост на матката. Впоследствие и д-р Еленчев ми го спомена. Та толкова много ли да се е променил, че да е превърнал всичко в бизнес?

# 348
  • София
На мен др.Сигридов ми каза 4 важни неща на ултразвук и нито едно не се потвърди. Вярвах му без резерви че е невероятен диагностик на ултразвука, и игнорирах залитането му по хранителните добавки. Силно препоръчвах др.Чучумишев но сега оттеглям препоръките си от него. Нищо не обсъжда и не коментира въпреки проблемите видни на ултразвука, добре че по време на прегледа си слагам очила че да виждам цифрите на монитора. Едва когато го аз го питам за проблемите той измънква нещо което е все едно нищо. И какъв смисъл от 1 час преглед след като накрая те оставя да се оправяш сам. Много грозно е и че клиниката затваря за 2 седмици лятна отпуска. Ако някой от клиниката чете форума - Ехоооо вие сте Клиника а не квартален Частен кабинет. Нали затова има график с дежурства и замествания по време на отпуските, даже и продавачките в магазина се заместват за да не затварят а вие сте клиника. И ако ме питате защо след като съм недоволна ходя в клиниката то е защото всеки път им давам шанс, и всеки път си мисля че аз нещо не съм разбрала. Незнам още колко пъти да им дам шанс.

# 349
Сигридов не видя 2017 дауна в мен но видя тогава двурогост .
Но не била проблем според него , а накрая се оказа че е много голям проьлем
Доста странно ми звучи. Поне по отношение на ултразвука винаги е бил перфектен. На мен небременна само той ми каза за толкова години следене от репродуктивните, че имам лека двурогост на матката. Впоследствие и д-р Еленчев ми го спомена. Та толкова много ли да се е променил, че да е превърнал всичко в бизнес?

# 350
Едва ли има лекар, който никога в практиката си не е допускал грешка. Аз се чудя защо ходите при него, след като в миналото ви е разочаровал? Има достатъчно избор на лекари. Най-важно е да си намерите лекар, на когото имате доверие и при когото се чувствате сигурни и спокойни.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 14:50 от bonibon_

# 351
Точно зашото размишляваме така че може да е допуснал грешка но нали е добър лекар . В случая аз отидох при него за втори път с втори шанс . бях раздвоена от прегледа но не ми е казал нищо де то нямаше и какво да каже а вече след БХС се разочаровах и повече не ходя

# 352
  • София
Аз това се чудех колко пъти е нормално да се даде шанс на лекар? В случая имам предвид и за двамата лекари от клиниката. Винаги търся проблема първо в себе си - че съм много взискателна. Но когато 4 неща не се диагностицират на ултразвук правилно не мисля че вече опира до това дали е лично субективно мнение.

# 353
Момичета, има ли някоя от вас с хашимото, на която Сигридов е изписал йод поради недостиг? Четох, че антителата може да се увеличат от приема на йод.

# 354
Аз не давам втори шанс на лекари. През живота ми от няколко съм била подвеждана и повече шанс не съм им давала. Някак си сърце не ми дава, пък ако ще да са единствени в областта им.

П. с. Сори за оф топика

# 355
С Калчев беше същата истори още преди да отиде при Сигридов , направи ми хистероскопия, Не беше довършена до край , наложи се корекция в Турция . Забременях след неговото хистеро с БХ бременност , оказа се че бил против аспирина , но когато бях на консултация каза терапията ти е ок , и ме оставиха сама да се оправя какво да пия и да правя ! Накрая ми предложи след 3 аборта и 1 бх бременнос стреляне в тъмното за 800 лв ( визирам инсеминация ) А аз извинявам се си бременея без проблем.Проблема е друг

# 356
Момичета, има ли някоя от вас с хашимото, на която Сигридов е изписал йод поради недостиг? Четох, че антителата може да се увеличат от приема на йод.
За Хашимото допълнителния йод е противопоказен. На мен д-р Начев ми беше забранил чист йод, тинктура от зелени орехчета. Всички останали храни са ок, стига да не се прекалява.

# 357
Бочинка, а след като си разочарована и не ходиш вече при Сигридов, защо пишеш в темата за него? Grinning

# 358
а защо да не пиша 😂чак си ми забавна .Нали идват нови жени ?Или и тука да стане като фейсбук групата в която само хвалби и нищо лошо ?

# 359
Аз харесвам д-р Сигридов, но също мисля, че само положителните мнения за него при наличието и на отрицателни такива не са в полза за никого. Все пак да носиш дете и да го родиш живо и здраво е голяма отговорност и трябва да си подбереш екипа от лекари много внимателно. Защото винаги само ние сме потърпевши. Лекарите вдигат рамене и казват- случва се. А много семейства попаднали при него са минали дългия път до забременяването на мъка, загуба на пари и физически страдания.

Общи условия

Активация на акаунт