Loki

• 6 286
  • 102
  •   1
Отговори
# 60
  • Somewhere far away
По доста неща си приличат. номерцата си ги правят и двамата. да, не е напълно на сто процента, но си приличат. с митологичният Локи има също много смешни, нелепи , симпатични и невинни моменти. 
Също така тук той не съжалява за Рагнарок, съжалява за смъртта на Фрига, защото това е може би единствения човек, когото наистина обичаше и за когото му пукаше.

Трети епизод беше много важен и разкри много неща както за Локи, така и за Силви.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 21:48 от Deathcrush

# 61
Скрит текст:
Най-интересното от епизода беше, че предположението ни за агентите се потвърди. Всички са варианти.

Митологичният Локи не е брат на Тор, нито е син на Один - нито осиновен, нито какъвто и да е. Боговете и ледените великани всъщност са от една раса, просто са от различни нации.

# 62
  • Somewhere far away
Не съм съгласна- Има още много интересни моменти. НАпример силите на Локи , досега никога не е използвал този вид телекинетична енергия като магия, официално е бисексуален и също много важно нещо разбрахме, че Силви не е злодей както преди се мислеше - всъщност злодея може да е Канг или да се загатва поне за него, може би той контролира пазителите или просто си ги е измислил и е накарал всичи да вярват в тях като е заличил паметта им и е промил мозъците им.
И тъй като вече е потвърден в следващия филм за Ант мен ,Канг е един от най-вероятните и важни злодеи, който тепърва ще бъде представен във вселената на марвел.

Да не говорим за скритите  детайли от миналия епизод - камео правят Пеги и Агата. много детайли, много изненади и много важни моменти. Simple Smile

# 63
Бих гледала и то с удоволствие!
И е вълк. Едно от легендарните чудовища деца на Локи в  скандинавската митология е огромен вълк. Мисълта ми е, че с Локи никога не е скучно и е много интересен герой както в марвел вселената, така и в нашия свят.

А това че е бил много по -млад какво общо има Laughing ? .. Същото важи и за много други актьори, има дори по -млади от него и те също израснаха заедно с тези филми. не виждам какъв е проблема. Rolling Eyes

Та... като не ви е интересно не го гледайте, все пак на сила никой не ви кара.  Grinning

Не е скучно изобщо, харесвам го като актьор, но като започнат да правят от хубавият филм сериал, става отиде, та се невидя.
А и който е запознат със скандинавската митология е наясно, че гфилмите нямат нищо общо с нея. В легендите Локи убива Один, обесва го на Дървото на живота. Във филмите каквато и мизерия да направи е толкова чаровен, че не можеш да не го харесваш.

# 64
  • Somewhere far away
Сори , май не сте ме разбрали.
Запозната съм. Чела съм митологията и съм фен на всичко скандинавско от дете.
Не си мислете, че говоря на изуст. И там го харесвам. и никъде не съм казвала че филмите имат общо, казах че героят му е интересен и в двете вселени и също казах, че Локи от Марвел е много силно вдъхновен и силно повлиян от митологията. Wink

# 65
Локи не убива Один; това може да е в някоя съвременна интерпретация. Локи убива Хеймдал, вълкът Фенрир убива Один (и обратното).
Тъкмо четох статия колко било важно да подчертаят в сериала, че Локи е бисексуален. За мен тези неща се подразбират, не знаех, че трябва да се подчертават.

# 66
Важно е заради новите либерастки движения.

# 67
В трети епизод действието се движеше по-бавно, но като цяло ми хареса. Научихме повече за Силви. В крайна сметка не е чак такъв злодей. Аз обаче не мога да схвана съвсем историята около това, че е вариант. Нали всички варианти са разклонения на оригинала, т.е. нашия Локи, и когато той направи нещо, което не е трябвало да се случва - хоп нов Локи. Обаче Силви е жена - така е родена или Локи си сменя пола в даден момент? И друго ми направи впечатление - тя май е имала съвсем различен старт в живота. От това, което разказа заключих, че не Один, а някой друг я е осиновил. Следователно едната ми теория е, че тя не е вариант, защото е кривнала от пътя, а защото осиновителят и е решил да я вземе вместо Один, създавайки нова времева линия. След това се намесват от Агенцията и се опитват да ги унищожат, но той/тя успява да се измъкне и да я отгледа или пък го хващат и Силви остава сама. Другата ми теория е, че биологичния и баща Лауфи изобщо не я изоставя, т.е. в случая той е вариант и го премахват. Не знам дали съм на прав път, но ако някоя от теориите ми е вярна, то омразата на Силви към Агенцията е оправдана. Още много има да се разказва за историята и мотивите и.

Аз съм от големите фенове на Том и Локи, така че бих гледала всичко с него. 😀

Мобиус ми липсваше в серията.

# 68
  • София
Изгледах епизод 3. Хареса ми.
уф, само 40 минути?
Силви почва леко да ми допада, готина е.
Разкри се, че агентите са си хора, но защо са тук? Против волята им? Омагьосани? Клонинги, дори мъртви в своето време. Какво става тук???
Иначе в епизода Силви си е вариация на Локи, няколко пъти го споменаха и двамата, но според мен тя си има своя си линия и е стигнала до тук, до това разклонение на свещената времева рамка заради други действия, нейни или на баща и, но не и на нашия пакостник, Локи. Simple Smile

# 69
  • Somewhere far away
.
Разкри се, че агентите са си хора, но защо са тук? Против волята им? Омагьосани? Клонинги, дори мъртви в своето време. Какво става тук???
Хора, варианти. промити помъци и с изтрити спомени. затова е толкова трудно да получи информация Силви, защото агента, която  плени имаше мъгливи и неясни спомени, цялото и съзнание е мъгла. и така е по- трудно да се поддържа илюзията, ака магията илюзия /фантазия която е специалитет на силви. Wink

# 70
Дори аз самата съм изненадана,че ми харесва.Почнах го,просто,за да го видя с очакването,че ще стигна само с преглед.Да,ама не.
Така,че се записвам в темата.
Само не ми се смейте,ако някой път задам тъп въпрос свързан с митологията. Blush

# 71
  • София
Слаб епизод 3. Трябва да раздвижат нещата, че време не остана. Единствената смислена информация, която разбрахме, е вербуването на нормални хора от Агенцията.

# 72
Май не са просто "вербувани", направо са им промили мозъците.

# 73
  • Somewhere far away
Този епизод беше просто УАУ!
Толкова неща се случиха че трябваше да паузирам и да си дам време да си поема дъх! Много от нещата изобщо не очаквах да се случат! наистина беше абсолютно прекрасен епизод.

PS. Има скрита сцена след надписите!

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 22:20 от Deathcrush

# 74
Този епизод беше просто УАУ!
Толкова неща се случиха че трябваше да паузирам и да си дам време да си поема дъх! Много от нещата изобщо не очаквах да се случат! наистина беше абсолютно прекрасен епизод.

PS. Има скрита сцена след надписите!

и на мен супер много ми хареса, макар че краят доста ме обърка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт