Loki

• 6 287
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Страхотен епизод 4! Много неща се случиха и за миг си помислих, че Локи бе заличен, но трябва да свърши сериала, а има още епизоди. Мобиус също очаквам да се появи отнякъде. А на тия от Агенцията хич не им е чиста работата. Пазителите се оказаха роботи и малко заприлича на Магьосникът от Оз Grinning
Нямам търпение за финала на сериала. Много събития предстоят да се случат.

# 76
  • София
Изгледах епизод 4
Много ми хареса. Най-добрия епизод дотук  В най-лошия случай деветка! Simple Smile

WTF?! :o
какво стана по дяволите
Скрит текст:
когато 'изпържиха' Мобиус си викам, нееее, какво става тук, ама след като го направиха и с Локи се успокоих, защото няма как главния герой да го убият, това е ясно, камо ли пък Локи. И после тази посткредит сцена. Явно са в някакво измерение между световете??? Лимбо??? Дали Локи и Мобиус ще се срещнат там?
Но кой стои зад всичко това. Онези мъпет куклички се оказаха роботи, тук не бях изненадан, защото бяха твърде очевидни и смешни. Но пак добре го извъртяха.
Значи има два варианта за мен: Или е самият Локи (негова лоша/екстремна вариация) или някакъв Бог между измеренията или свръх магьосник, нямам си на идея, но нещо такова. Само така виждам да има някаква логика.
И другото което се разбра е, че тази гад, Равона знаеше всичко, т.е. знае за това, че служителите на свещената времева линия не са създадени от пазителите на времето, а са вариации с предишен живот и заличени спомени.

А наш Локи се срещна с още четири свои вариации в Лимбото или каквото е там това странно място.
Имаме си и крокодил Локи??? Grinning

# 77
Най-накрая го изгледах и аз. Много, много добър епизод. Diavolo, мисля че се бъркаш Simple Smile Аз видях 3 Локи-та и един
Скрит текст:
черен Тор. JoyJoyJoy

# 78
  • София
Не е Тор, всичко са Локита според мен иначе няма смисъл, в смисъл изобщо няма да вкарват Тор тук. Това че държи чука на Мьолнир е подробност, то всичко е възможно... А и не е сигурно, че е точно този чук. Simple Smile

# 79
Много готин епизод, още по - заплетено стана.
Мобиус и Локи 100% ще се срещнат в Лимбото  или там каквото е.

# 80
Не е Тор, всичко са Локита според мен иначе няма смисъл, в смисъл изобщо няма да вкарват Тор тук. Това че държи чука на Мьолнир е подробност, то всичко е възможно... А и не е сигурно, че е точно този чук. Simple Smile

Има чук и няма рогца. Не е нужно даже чаукът да е Мьолнир, варианти са все пак.

# 81
Joy
Трудно е са се довериш на двама Локи.
Трудно е само с един,незнам какво е да си имаш работа с няколко.
Определено Мобиус ще ми липсва.Дано да е на по-добро място и да кара водни ски.
И на мен ми хареса епизода.
Всемогъщите охранители на времето или акто там ги наричат са просто роботи,марионетки,истинските са убити или първоначално са направени така,за да прикрият нещо или някой?
Накрая виждаме лигата на Локи.
Това е друга времева линия в която чука може да е в ръцете на Локи или Локи да е Тор.Въобще да няма Тор.

# 82
  • Somewhere far away
Изгледах епизод 5!
много силен епизод. епик!
Живели сме  в лъжа, хаха -за много неща се очакваше , но за това не . оказа се когато изпарят някого той не умира. или поне не за сега. просто биват преместени в място наречено Бездната! това беше голям обрат за мен който изобщо не очаквах! за да не спойлвам повече чакам повече хора да изгледат епизода.
Усещам че истинския злодей ще бъде показан много скоро!

# 83
Скрит текст:
Изгледах епизод 5!
много силен епизод. епик!
Живели сме  в лъжа, хаха -за много неща се очакваше , но за това не . оказа се когато изпарят някого той не умира. или поне не за сега. просто биват преместени в място наречено Бездната! това беше голям обрат за мен който изобщо не очаквах! за да не спойлвам повече чакам повече хора да изгледат епизода.
Усещам че истинския злодей ще бъде показан много скоро!

Е, ти спойлна достатъчно. По-добре го сложи в скрит текст.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 10:25 от pticasprujina

# 84
  • София
Е то е според мен истинският злодей е ясен още от началото! Смятате ли, че ще е някой друг?

# 85
  • Somewhere far away
Защо да е ясен. не е ясен- има няколко теории и няколко вариант, нищо не се знае докато не го видим. Grinning

# 86
  • София
Изгледах епизод 5

хареса ми, но ми дойде малко кратък
Скрит текст:
Втори пореден отличен епизод!
Еее, изкефих се, че не ни мъчиха много и бързо, бързо дадоха Мобиус, а сегментът в края, когато се сбогуваха с Локи ме докосна много. Ще се видят ли пак, уф??? Simple Smile
Бе ясно, че не са мъртви, нищо че ги изпариха. Няма как двамата главни герои да изчезнат 2 епизода преди финала. И все пак в днешно време и след модата наложена от ''Игра на тронове'' никога не може да си сигурен в нищо, за това и с облекчение видях появата на Мобиус.

Много як бе момента в който 'класик Локи' се жертва като разсея Алиот, като с магията си сътвори един илюзорен Асгард.
Алигатора Локи бе много як, хаха. детето Локи нещо не ми хареса след като каза, че е убило Тор в своята времева линия. Бляк.
Но големия въпрос е кой стои зад всичко това???
След като Алиот, кучето-пазач в 'Бездната' бе омагьосано се разкри дворец/замък.
Кой царува там и кой контролира всичко това? Крал Локи (иска ми се да е това, защото все пак сериалът си е за Локи и той трябва да е голямата звезда) или великия магьосник и покровител на времето от бъдещето, Канг? Повечето подсказки и прогнози са за Канг, но аз си залагам на Локи, може би защото така ми се иска повече, а и защото ми бе първата асоциация и прогноза. Но ще видим следващия вторник.
Локи и Силви са отличен тандем. Той май наистина се влюби... в себе си... хаха. Simple Smile

Въпросът е дали ще има сезон 2??? Не е потвърдено официално, но има такива слухове. И има логика за което. Защото Локи поне засега си е нещо съвсем отделно от основния MCU плот и може да си измислят какви ли не неща...
Не знам някак си ми идва твърде малко всичко дотук. УандаВижън я разказаха много добре историята, много плавно и умело разгърнаха всичко, с изключение на някак си малко недовършения финал, за което вече писахме много защо и какви са причините. Фалкън и Уинтър солджъра също бе добре развита и разказана историята, пак с някои очевидни кръпки и липси на сцени и обяснения заради ковид-19, но си бе Ок като един сезон сам за себе си.
Тук обаче в това шоу сякаш имаме нужда от още епизоди или поне още един сезон. Такова усещаме имам просто. Не знам.

# 87
  • София
Не знам дали обърна внимание, но имаше затворен в буркан Тор и се видя Мьолнир над него Simple Smile

Епизодът беше лудница с толкова много Локи Grinning Би било любопитно зад всичко това АПВ да стои отново Локи.

Този герой не трябва да го изваждат от Марвел Вселената и трябва да го върнат в нормалната времева линия при останалите Отмъстители. Не знам дали има договори, хонорари и определен брой филми, в които да участва актьорът. Така както се случи с Дауни Джуниър и Крис Еванс.

п.п. Последният трейлър на Шанг-Чи беше брутален. Очаквам да е голяма приятна изненада в цялата поредица.

# 88
  • Somewhere far away
Да, да имаше много яки easter eggs.
Тор в буркана е намек към жабата тор /по някое време  от многото, Локи превръща Тор в жаба Grinning /.
 Имаше и Танос хеликоптер.

# 89
Хайде, и аз го изгледах. Няма какво повече да кажа освен, че съм много, много доволна, а как само започна! Всички Локи-та са много готини. Имам някои теории.
Иска ми се, но като че ли ми се струва невъзможно Локи да е в основата на всичко. Така си мисля, защото едва ли би правил така, че да умира всеки път. Нали и класическият каза, че просто се измъкнал от Танос, но в момента, който се е появил са го гепили.

Някак си ми напомни за Матрицата - Нео-агент Смит/Оракула-Архитекта.
Иска ми се създателят да се окаже
Скрит текст:
Стан Лий
Simple Smile Но не вярвам да са толкова креативни от Дисни. Това би паснало идеално на цялата сюжетна линия.

Общи условия

Активация на акаунт