Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 948 482
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 8 280
Благодаря много на Дева и Джени!

# 8 281
мечка страх - мене дваж!
шегувам се Simple Smile преди час си сложих третата модерна, пълна доза, във ВМА

мерси на всички, с които коментирах това в последните дни, и на лични съобщения, бяха ми полезни гледните ви точки Simple Smile

# 8 282
Добре дошла в отбора, antea! 😉
Желая ти спокоен и усмихнат следваксинационен период!

# 8 283
А с две дози астра какво да правим. Вероятно ще сложа файзър, имам месец да мисля.

# 8 284
  • София
Ние с Астрата ще пробваме иРНК ваксините как ни действат. Аз пък Модерна мислех да слагам за трета доза.

# 8 285
  • София
Аз след Астра Модерна искам, ама ще чакам отзиви

# 8 286
Аз ще чакам вас тогава Joy да видя как сте, що сте, как е сигнала Simple Smile

# 8 287
  • София
Ми Хепи, то осемдесет процента ни чакат да ни видят как, кога и от какво ще умрем след ваксините, пък за теб няма да демонстрираме. Hug

# 8 288
  • София
Аз след Астра си сложих Файзер. Първия път вдигнах температура и ми беше зле, сега само леко ме наболява мястото на убождането.

# 8 289
Мисля да слагам Файзер и аз след Астрата.

# 8 290
  • Наоколо

След първа доза Астра цялото семейство си поставихме втора доза Пфайзер. Без особени странични ефекти. Аз имах леко неразположение с температура от 37,5 за около 12 часа. И с двете ваксини сякаш еднакво, но предпочитам Пфайзер. И сега ще слагаме трета доза ноември (само да сме здрави). Също Пфайзер. ✌️

# 8 291
сертификатът за третата доза си е наличен в електронното здравно досие, аз си почаках петнайсетина минути на място, за да го взема на хартия, понеже не бях сигурна дали излиза в досието, но е било излишно

# 8 292
antea, браво, леко да мине))
Хепи, сложи Модерна. Все пак сме в темата на НМ, ето и Девата ще става модерна, аз съм, няма да се цепиш)) Наистина, мисля няма значение , ама все пак май Модерна прави повече антитела и по-дълго според мен де.

# 8 293
Привет, скоро не съм влизала в темата, та да ви питам, не е ли малко рано за трета доза? 🤔 На кой месец от втората доза си сложихте третата?
Иначе, моята зъболекарка като от рискова група вече е с трета доза pfizer, след първи две Модерна. Каза ми и на мен след Астрата да си сложа Пфайзер, но забравих да я попитам защо.

# 8 294
Леми, изискването е да има шест месеца от второто боцкане. Какво ще сложиш няма такова значение. С оглед на нещата у нас те съветвам да е веднага почти, поне според мен. Особено хората с Астрата, там защитата май е по-малка, а с трета различна ще има добър резултат. Каквото и да избереш е добре, важното е да си защитена, ако изобщо е възможно с това ниско покритие на ваксинирани у нас.

Общи условия

Активация на акаунт