💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 186
  • 853
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Гледах предаването, защото ми беше интересно. Но никой от участниците не ме впечатли, че да се напъна да им гледам лайфове или ютуб  канали.

# 751
  • SF
Аз от темата научавам, че много от двойките си правят такива канали. Странно ми е, че имат публика, но щом Елена и Пламен от миналата година поддържат интерес, значи си мислят, че има смисъл. Simple Smile
Голяма мода е сред участниците да отговарят на въпроси на феновете. Феновете трябва да са доста изобретателни, щом намират какво да ги питат. Мене нищо, свързано с тях, не ме интересува особено много. Симпатични хора и до там!:)

# 752
и лайф да направиш се иска някаква подготовка, пък прочети нещо, поразгледай разни други влогъри, купи си техника, облечи се, среши се.
Ето тези двойки се стараят:

И на Тяна съм гледала някакви клипчета, например как си представя гардероба. На Яница не съм гледала още нищо и на Данитата, ако има някой линкове, нека сложи.
Обаче, Полина и Мохамед - клати им се камерата, стават, лягат, детето говори...Едно само ми харесва, че отговарят  и на въпроси на не-фенове. Казаха за Стефания-Анжело колко напушени да победят влезли втория път, явно това много  ги е дразнело, че чак започнаха да губят.
Най-голямата тайна е колко дни са били в предаването, забранено им е да казват.

# 753
  • SF
Хубавата новина е, че да изгледаш или да участваш в тъп лайф, е въпрос на личен избор. В инстаграм е пълно с видеа, които представят домовете си, пресите си за коси, тренировките си, кой какво е ял днес… Щом Полина от Хасково ми се представя и ми разказва за себе си, защо и Полина от Перник да не го прави.

# 754
ако няма гледащи, няма да го прави.
Очевидно славата ги завладява тия хора. За да има интерес и след време, трябва много да се работи за това.
Полина е усетила, и  ги призовава феновете, да им отправят предизвикателства, че на следващите издания да има какво да си говорят/гледат.

# 755
Пламен и Елена от София ли са?

# 756

Да, живеят в квартал Люлин.

# 757
От всички участници и в двата сезона единствено само Лейля съм последвала в инстаграм .Тя ми допада най-много,всички други са ми превзети, изкуствени и безинтересни. Да не говорим,че и от двата сезона половината вече дори и не ги помня  😂😂😂.А тези лайфове поне за мен са скучни!
Елена и Пламен са ми досадни.
Интересен ми е само, интереса на двойките от двата сезона да се виждат ,общуват едни с други и да завързват приятелства.

# 758
Интересен ми е само, интереса на двойките от двата сезона да се виждат ,общуват едни с други и да завързват приятелства.
и на мен ми е странен този колективизъм, имаше го и в игрите.

# 759

Да, живеят в квартал Люлин.
Понеже видях Елена в едно квартално заведение в Люлин, но не знаех, че живеят в София.

# 760
  • Испания

Забелязвам различно отношение на Пламен и Елена към различните двойки. Смешно ми е, че се изживяват едва ли не като водещи на "Всяка неделя" и се чувстват длъжни да поканят по-популярните двойки.

Лайвовете се гледат по желание, разбира се. Не гледах тези с проф. Гагарина и мъж, Мяу-мяу и Станимир, Яница и Момчил, Д 2.

Сега бях сигурна, че Елена и Пламен няма да могат да прикрият негативното си чувство към поканените.
Гледат така, все едно насила са ги принудили да правят този лайв.

Съжалявам, че са се съгласили на този лайв, но досега показаха, че отговарят на всички въпроси и може би затова са приели предизвикателството.

Пламен прави и анализ на играта им, кой бил най-печелившият им залог, пита за завързване на маратонките, бил си записал това, онова /във връзка с игрите/. Смешник! Правилно признава, че не го взимат във всички реалити формати, в които непрекъснато кандидатства, защото нямат нужда от смешници /или нещо подобно/

За връзките на маратонките Мохамед каза, че в момента е решил така да ги промуши, като в крайна сметка спазва условието на играта.

Поли и Мохамед казаха, че интересното е било, че /с изключение на Зорница и Валентин/ разликата в килограмите между мъжете и жените е била 25 кг.

Поли: "След играта с автобуса всички се прибраха във вилата и си събраха багажа. Всички мислеха, че си тръгват".

Поли би влязла отново в реалити формат, Мохамед - не. Любимка на Поли от първия сезон е Божидара.

Пламен и Елена подготвят някакво заведение, което ще се открие на 24 юни.

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 21:19 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 761
сигурно при стрелбите, имаше един бонус 5000 лева, но никой не се полакоми за него, защото любимата щеше да е изложена на стрелба директно.

# 762
Павел и Елена са ми много смешни, изживяват се като някакви реалити величия и вече толкова са се взели насериозно, че анализират, дават оценки и т.н. Не мога да ги понасям, то хубаво искаш да осребриш славата, ама вече дотягат.

# 763
Елена си е оправила с микроблейдинг или нещо от сорта веждите, които приличаха на скоби. И да, забелязва се, че са с повишено самочувствие и се изживяват като специалисти, ментори, опитни ветерани..., не зная какво точно, но са по-по-по така от новаците (от втори сезон), не изгледах докрай, защото не беше мн.интересно.
Очаквано за мен - Полина е върл фен на Божидара. Те си приличат донякъде, и у двете намирам качества, които са ценни, но Полина е по-разочароваща и натоварваща, защото има инфантилност, пренавитост и празно бърборене, Божи бе и е по от класа.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 13:00 от *Камея

# 764
  • Sofia
Камейче, лика-прилика са си. Едната по-открита, другата по-прикрита, тестото е едно и също. 😊

Общи условия

Активация на акаунт