Последният печели - Тема 2

• 172 947
  • 2 561
  •   1
Отговори
# 2 430
Сигурно вече е спечелил всички книги, които са предоставени за викторината. Веднъж имаше блутут слушалки. Сега флашка. Дано има повече енциклопедии и справочници, засега подаряват само "Романите".

# 2 431
Сега изгледах епизода от четвъртък.Много забавно ми стана,защото Крум живее до площада на Радой Ралин и нямаше как да не знае за котката.

# 2 432
Но пък не се сетиха за НДК - Людмила Живкова. Крум е по-млад, но пък е куизър, явно не му е попадало като информация.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 20:40 от Maksimix

# 2 433
Май се сетиха след като го каза Камен.

# 2 434
Впечатлена съм от таз вечершният участник - Рачо. Ако не беше бързал толкова с бутоните( явно за да не го изпреварят по- пъргавите младежи), щеше буквално да ги отвее с резултата.

# 2 435
Абсолютно заслужена победа,Крум отпадна от достоен противник.Респект за Рачо,дядо ми беше такъв ерудиран и начетен,удоволствие е да го гледам.
Допълвам се.За съжаление докторите са му забранили да продължи и няма да участва повече.Жалко предаването губи един страхотен играч.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 18:43 от Лещичка 💙💚

# 2 436
  • София
Гледам на запис ...учудих се защо Виктор е продължил в следващия епизод, а то...
Иначе ги смаза Рачо, браво.
В този случай не трябваше ли да сложат нови играчи в четвъртък?

# 2 437
Ако беше продължил възрастният участник със сигурност щеше да е по-интересно, но явно не му се е занимавало да седи там и да се снима без прекъсване в продължение на часове.
Честно казано, аз бих се отказала (не обичам стреса). Откакто писахте, че снимат 8 предавания на ден, си мисля, че още на третото бих сдала багажа (в случай че печеля), само защото по принцип си почивам повече, независимо с какво се занимавам.

# 2 438
Просто почтената възраст си каза думата. Разбира се, не му е лесно да издържи 2 или повече предавания. Радвам се че го видяхме, много приятен и почтен човек ми изглежда. Пожелавам му здраве и още много години.

# 2 439
Напрежението е голямо,ние гледаме 40 минути,но реално около 2 часа са снимките на едно предаване.Няколко пъти са спирали Рачо да почива и сяда,отделно е вдигнал кръвно след победата човека от вълнение,нормално да му забранят лекарите да продължи.Дано се запише за Стани богат и да вземе 100-те хиляди,пожелавам му го 🤗.

# 2 440
  • София
По 6 са записите на ден.
Реално около 60 минути се снима, останалото е чакане,
 четене+подписване  на документи, окабеляване, инструкции.
Ако не ти харесат дрехите се преобличаш.
Аз си носих книжка за четене и не ми беше скучно,
Отделно всеки ще се сети да звънне докато чакам
и ме пита къде съм и какво правя.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 18:14 от lite16

# 2 441
Поне вдигнаха ли парите за участието. За толкова време стоене пред камери.

# 2 442
Поне вдигнаха ли парите за участието. За толкова време стоене пред камери.
За 300 лева на предаване се писа преди време в темата. Някои участници буквално стоят пред камерите и без една дума да са казали си изкарват 300 лв за един час.

# 2 443
  • София
300лв за кибик, не минават ли входни тестове поне?

# 2 444
По последна информация от познат участник за жалост няма промяна и сумата е 250лв., не 300, а удържат и авансово данък, т.е. чисто е около 225.

Общи условия

Активация на акаунт