Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 368
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
Vesibu, сподели моля те какво ти преписаха срещу гадене.
Деган, но ампули, не таблетки. До 3 на ден. Питай твоя аг, би трябвало да може да намери нещо подходящо за теб.

# 526
Добро утро, момичета:)! Как сте днес?
Аз минах от етапа, в който много ми се спи, на такъв, по време на който се въртя по час два в леглото и не мога да заспя.

Да попитам, какво мислите да отговаряте, ако някой не толкова близък ви пита дали сте бременни? Преди да забременея бях 54 кг на 170 см, с много плосък корем и заради прогестерона ми личи супер много корема в 8 г.с.+2, като бременна в 6ти месец съм. Онзи ден шивачката ме пита директно "Ти да не си бременна бе" и аз й отговорих "Не, преяла съм" Joy, но после ми стана глупаво, че лъжа за подобно нещо.

# 527
Добро утро, момичета:)! Как сте днес?
Аз минах от етапа, в който много ми се спи, на такъв, по време на който се въртя по час два в леглото и не мога да заспя.

Да попитам, какво мислите да отговаряте, ако някой не толкова близък ви пита дали сте бременни? Преди да забременея бях 54 кг на 170 см, с много плосък корем и заради прогестерона ми личи супер много корема в 8 г.с.+2, като бременна в 6ти месец съм. Онзи ден шивачката ме пита директно "Ти да не си бременна бе" и аз й отговорих "Не, преяла съм" Joy, но после ми стана глупаво, че лъжа за подобно нещо.

Добро утро, и аз започнах да не мога да спя.. Всяка вечер се будя през нощта, за да ходя да пишкам, а това не ми се е случвало никога преди.
Кръвното ми е мега ниско - стига до 85*46....
 По едното приложение съм в 7 г.с, а по това на менструалния календар 6+3 г.с.
Ние мислим, ако всичко е наред като чуем сърчицето да кажем  на родителите си, а аз и в рабоатата. Като че ли ми се искаше все още да не казваме, но няма как.

# 528
Още никой не ме е питал. Сигурно скоро ще си проличи, обаче. Нали втората бременност по-бързо се "показвала".

Ако изляза в болничен от сега до края, ще има ли някаква драстична разлика в обезщетенията?

# 529
Мен много хора ме питаха, защото като се виждаме, не пия. А близките ми и забелязаха, че съм се залежала и не излизам, което не е характерно за мен. Никого не лъжа, да ви кажа, директно си казвам - да, но е рано, стискай ми палци. Хората обикновено се съобразяват и не досаждат много-много.

# 530
Още никой не ме е питал. Сигурно скоро ще си проличи, обаче. Нали втората бременност по-бързо се "показвала".

Ако изляза в болничен от сега до края, ще има ли някаква драстична разлика в обезщетенията?

До колкото съм запозната не, просто обезщетението ще ти бъде смятано от преди болничните.

# 531
Здравейте момичета, снощи прокървих във 8+5 г. с. Отидох по спешност при доктора и останови, че сърчицето е спряло и бебчето е мъртво. Следва утре да постъпя да ме изчистят. Интересува ме някой да е преживял това и дали от хурург или аг се прави процедурата и нещо повече като цяло за това което ми предстои. Благодаря.

# 532
Милена Игнатова, съжалявам много за загубата ви Sad

# 533
Здравейте момичета, снощи прокървих във 8+5 г. с. Отидох по спешност при доктора и останови, че сърчицето е спряло и бебчето е мъртво. Следва утре да постъпя да ме изчистят. Интересува ме някой да е преживял това и дали от хурург или аг се прави процедурата и нещо повече като цяло за това което ми предстои. Благодаря.

Много съжалявам Sad Не мога да помогна с информация, но ти пожелавам бързо възстановяване и изпращам виртуални прегръдки.

# 534
Милена, много съжалявам! Пиши в тази тема https://m.bg-mamma.com/?topic=1265398.msg43104109#new
Аз съм с две загуби, но тялото само се изчисти, така че не мога да се включа с мнение.

# 535
Милена много съжалявам за случилото се и ти пожелавам бързо възстановяване. Sad Може би ще е по-добре да се обадиш директно на болницата в която ще ти правят процедурата и да ги питаш всичко необходимо.

# 536
Милена съжалявам много за загубата ти, бързо възстановяване!  Sad

# 537
  • sofia

Много съжалявам, аз бих потърсила второ мнение. През април загубих ембрион в 8 седмица, но тялото ми го изхвърли само.
Докторът тогава каза, че ако не го изхвърля ще пристъпи към медикаментозен аборт с цел по-неагресивно и стресиращо изчистване.

# 538

Не мога да ти съдействам, но много съжелявам за загубата Sad

# 539
Милена ,съжалявам много за загубата ти !

Общи условия

Активация на акаунт