Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 368
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
Милена много съжалявам за загубата ти!

# 541
Милена, съжалявам безкрайно Cry

# 542
Имам мнение от двама доктори, като и двамата препоръчват да ме изчистят и са против медикаментозно да се отстрани. Също искам да попитам дали процедурата се поема от здравната каса, двоумя се дали да отида в частна клиника или държавното аг?

# 543
Много съжалявам, Милена! Прегръдки!

# 544
  • sofia
Не мисля, че се поема, цената е по-ниска поради медицински показатели.

# 545
  • София
Милена, много съжалявам за загубата ти.
Минах през това март и е тежко, но самата процедура по кюретиране е лека. Прави се от аг и е под пълна упойка. Отнема 30минути и след това нищо ти няма. Моята беше през нощта и сутринта си ме изписаха - направо на работа отидох. Можеш да пробваш сравнително скоро след това отново. На мен ми казаха да изчакам 2 месеца и стана от първия път.

# 546
Здравей, не се поема от здравната каса, помисли за медикаментозен аборт, по щадящ е. Може да започнете опитите отново след 1 цикъл.Желая ти кураж и сили да продължиш напред... Heart Ако имаш други въпроси питай....

# 547
Съжалявам за загубата. Много е неприятно, но за жалост се случва често.
И аз не виждам защо не препоръчват медикаментозен аборт, особено при вече налично кръвообращение, явно организма се е подготвил.
На нас ни се получи от първия месец опити след аборта.

# 548
Измерих си температурата и показва 36.7, чувствам се добре. Дали термометърът нещо е проблемен.

# 549
Измерих си температурата и показва 36.7, чувствам се добре. Дали термометърът нещо е проблемен.

Защо, какво те притеснява?

# 550
Струва ми се че е ниска, нормалната не е ли 37

# 551
Миленче, много съжалявам за загубата! Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро пак да забременееш! Имам две мои скъпи приятелки,които преживяха загуба през пролетта и знам колко е неприятно! Чувала съм,че забременяването след това било бързо, затова стискам палци!

# 552
Много БЛАГОДАРЯ на всички вас момичета за подкрепата. Дано всичко да е наред и всичко мине по скоро и пак да си имаме бебче. Желая ви всичко най-добро, февруари месец да си видите и гушнете рожбичките и нека Господ да е с вас. 🍀💜😘

# 553
Успех, Миленка и дано всичко занапред се развива благоприятно и по план Hug

# 554
Добро утро, момичета:)! Как сте днес?
Аз минах от етапа, в който много ми се спи, на такъв, по време на който се въртя по час два в леглото и не мога да заспя.

Да попитам, какво мислите да отговаряте, ако някой не толкова близък ви пита дали сте бременни? Преди да забременея бях 54 кг на 170 см, с много плосък корем и заради прогестерона ми личи супер много корема в 8 г.с.+2, като бременна в 6ти месец съм. Онзи ден шивачката ме пита директно "Ти да не си бременна бе" и аз й отговорих "Не, преяла съм" Joy, но после ми стана глупаво, че лъжа за подобно нещо.

Аз си спя много добре, даже не ми стигат 7 часа,иска ми се още и още... за споделянето, за сега само родителите ни знаят, но имам приятелки,които ме подозират, а аз толкова искам да им изкрещя,че скоро ще съм една от тях ( те почти всички имат деца) На работа ме подпитват айде кога ще действаш, време е вече, а аз само се усмихвам и сменям темата, казах на всички,че спирам цигарите,защото правя опити за бебе. Много ми е трудно вече да не говоря за това, но искам да мине и 2рия преглед поне!

Общи условия

Активация на акаунт