Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 417
  • 719
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте, момичета!
Не знам дали съм за тази тема или може би мартенската. За момента смятам да чета и двете, тъй като термина ми е за първите дни на март. Дата на последна М ми е 27.05. Сега съм в 6 г.с.
Това ми е втора бременност, първата е с момченце - март 2017 г.
Ния, ако се сетиш кой е, не ме издавай, моля! Joy Heart
Лека бременност на всички! Heart

😍😍😍😍😍 Ще умра от кеф бе ей! 😘 Честито!!! Ще трая.

# 391
Здравейте момичета! Как сте днес? Нещо стана тихо в темата сигурно всяка си е по задачи.
Аз днес съм на преглед, сигурно ще ме помисли доктора за луда през седмица да ходя, но като се обадих за час и ми казаха, че върви за август месец с часовете и че някакво момиче се е отказало за днес та как да откажа пък и до август не мога да чакам. Дано всичко да е наред, че с тази липса на симптоми, освен ходенето до тоалетна често, все се притеснявам.

# 392
Нина и аз днес съм на преглед и съм се спарила от страх Grinning

# 393
Не мога да ви изчета, много сте писали. Simple Smile
Добре дошли на всички новички.
Аз предпочитания за пол на бебето нямам, но и име за момче нямам.  😂

# 394
Нина, mimirita, стискам палци всичко да е наред на прегледите и да се похвалите после.

Аз леко съм се стресирала, чета във форума как в някои случаи се установява пулс и на следващ преглед вече няма и се чудя как ще изтрая до следващ преглед. Нямам търпение да дойде времето, когато ще си усещаме бебетата и ще сме спокойни, но това се очертава да стане след 3 дълги месеца.

# 395
Здравейте момичета, успех на тези,които днес са на преглед! На мен ми казаха чак в края на месеца да отида,но ми се струва прекалено далече Cry Искам да попитам нещо, може да ви стори глупаво, но аз съм съвсем новичка във това... от два дни само се стряскам от някакви неща и подскачам, а бях чула,че не е хубаво за бебето майката да се стряска? Пожелавам на всички прохладен и хубав ден!

# 396
Здравейте момичета! Бременна съм в 8 г.с + 5 дни, от една седмица имам кафяво зацапване като не е всеки ден и е еднократно, лежа пия дуфастон и ношпа, ходя през няколко дена на лекар , нямам отлепване, плода се развива нормално и не могат да ми кажат причина.
Днес по мое настояване си пуснах микробиология и урина че да видим.
А и интересното е че не знаят защо е така днес има утре не ама казаха че ако пак ми се случи да вляза в болница.
Втора бременност ми е, първата беше проблемна,но с контракции.
Извинявам се за дългия пост.

# 397
Аз ви чета какво пишете и си чакам часа в понеделник(надявам се да чуем сърчицето). Опитвам се да съм спокойна, отпаднало ми е все, но пък само това ми е симптом + гърдите де. Успех на всички мамчета, всичко ще е наред с ембриончетата!! 🍀💛

# 398
Здравейте момичета, успех на тези,които днес са на преглед! На мен ми казаха чак в края на месеца да отида,но ми се струва прекалено далече Cry Искам да попитам нещо, може да ви стори глупаво, но аз съм съвсем новичка във това... от два дни само се стряскам от някакви неща и подскачам, а бях чула,че не е хубаво за бебето майката да се стряска? Пожелавам на всички прохладен и хубав ден!

Здравей,

не се притеснявай, сега ще дойде края на месеца и ще видиш, че всичко е наред.
Относно страскането и на мен ми се случва. Надявам се да не е проблем.

# 399
  • София
здравейте и от мен! Стискам палци на момичетата с днешните прегледи.
Аз досега само веднъж съм била на преглед, ще ходя пак чак след 6 дни.
Лошо ми е на мен, жегата ме съсипва съвсем, мечтая за дъжд и вятър. Вечер доста повръщам, отделно взех да се будя и посред нощ от гадене и киселини, лицето ми е подпухнало. Въобще, ужас. За стряскането няма страшно, нормално е.

# 400
September, ми и аз съм така, но не от една седмица, а от понеделник. И при мен на ехограф всичко уж добре. Днес отивам на лекар пак. Иначе съм на парцал, почти не мога да ставам и постоянно ми се гади.

# 401
Здравейте отново от мен,

днес видяхме нашата малка точица.
Попринцип трябва да съм 5+3 г.с, но на снимката пише 6+6.
Като размери 1,72 см.
Относно леките болки, наподобяващи на менструални, лекарката ми каза да пия ношпа, защото не било хубаво да ме боли.
Имам недостиг на витамин д и б12 ми е нисък, но лекарката нищо не ми изписа.
Вие приемате ли някакви витамини?
Колко са ти ниски нивата на витамините?
Аз сега пия само метилирана фолиева киселина. При мен колкото пъти съм се изследвала, б12 не е бил над 250 pmol/l.  При положение, че ям месо. Което ми се струва ниско. Мисля като мине 3ти месец, с останалите изследвания да пусна б12, желязо и фолат. И ако трябва, ще взимам от време на време б12. Проблемът е, че изчерпва желязото, а аз по време на бременност не се храня пълноценно и желязото ми става много ниско. Също трябваше да се пие на разстояние от един куп други неща, за да се усвоява, а поне миналата бременност по едно време нямаше достатъчно часове в денонощието, че да вместя всички хапове.
Ако пиеш добавки, можеш да си потърсиш метилирани форми. Към 10% от населението не могат да усвояват добре нормалните (тези с мутация на mthfr гена). В комбинираните витамини много често са включени неметилирана фолиева и циано-формата на б12. Аз мисля ако пия, да пия отделно каквото ми трябва.

# 402
Ох, и на мен постоянно ми се гади и нямам никаква енергия. Не ми се гади само когато ям. Днес си гледах снимки от миналото лято в Гърция и се чудех след това ядене и предстоящите промени дали някога отново ще имам такова тяло. Не, че е толкова важно, но да споделя, винаги ми се е струвало нечестно как всичко се отразява при жените, а при мъжете няма нужда от никаква промяна за да станат родители.
Иначе мога да се похваля с най-добрият сън, който съм имала някога - лягам в 22 часа и в 7 сутринта не ми се става Joy не ме интересува ни европейско, нито нищо Joy

# 403
Здравейте отново от мен,

днес видяхме нашата малка точица.
Попринцип трябва да съм 5+3 г.с, но на снимката пише 6+6.
Като размери 1,72 см.
Относно леките болки, наподобяващи на менструални, лекарката ми каза да пия ношпа, защото не било хубаво да ме боли.
Имам недостиг на витамин д и б12 ми е нисък, но лекарката нищо не ми изписа.
Вие приемате ли някакви витамини?
Колко са ти ниски нивата на витамините?
Аз сега пия само метилирана фолиева киселина. При мен колкото пъти съм се изследвала, б12 не е бил над 250 pmol/l.  При положение, че ям месо. Което ми се струва ниско. Мисля като мине 3ти месец, с останалите изследвания да пусна б12, желязо и фолат. И ако трябва, ще взимам от време на време б12. Проблемът е, че изчерпва желязото, а аз по време на бременност не се храня пълноценно и желязото ми става много ниско. Също трябваше да се пие на разстояние от един куп други неща, за да се усвоява, а поне миналата бременност по едно време нямаше достатъчно часове в денонощието, че да вместя всички хапове.
Ако пиеш добавки, можеш да си потърсиш метилирани форми. Към 10% от населението не могат да усвояват добре нормалните (тези с мутация на mthfr гена). В комбинираните витамини много често са включени неметилирана фолиева и циано-формата на б12. Аз мисля ако пия, да пия отделно каквото ми трябва.

Прикачвам резултата от изследванията.
Относно усвояването нямам проблем. Пускала съм си изследванията за тромбофилия, имам други две мутации, но тази ми е ок.

# 404
Моя преглед мина. Бебчето си расте, за сега всичко е наред. Термина ми поне за сега е 12.02. След две седмици пак и така. Hug

Общи условия

Активация на акаунт