Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 413
  • 719
  •   1
Отговори
# 420
Днес окупирам темата, но не ми се работи Grinning

Li92, и с двете опции, които си посочила, няма да сгрешиш.  В центъра на Сигридов са събрани изключителни специалисти, за мен е най-добрият подобен център в бг. Вецев също е много внимателен и мил. Тъй като ходя и на двете места, си позволявам да споделя впечатления- и на двете места ще обърнат внимание на тромбофилията (И аз имам такава). Вецев е повече класик и е склонен да изписва повече лекарства. При Сигридов обръщат повече внимание на витамини и естествени начини за подобряване на състоянието и са склонни да изписват по-малко лекарства. Аз съм в абсурдната ситуация, че при Сигридов не споделям всичко, което пия и ми е предписано от Вецев (знам, знам, че е тъпо, но след 2 загуби искам да се презапася ).

Mommykins, добре дошла и до финал Simple Smile

Gebura, в същата ситуация съм, изобщо не ми се работи Grinning
Благодаря ти за полезната информация.
В момента имам запазен час за д-р Вецев за 05.08, а от клиниката на Сигридов ми казаха, че могат да ми запазят час за края на м. юли за д-р Чучумишев.
Може би е най-добре да отида да се срещна с д-р Вецев, а след това да запазя час за някой от клиниката на д-р Сигридов.

# 421
Вецев много го харесвам, най-вече факта, че веднъж като си негов пациент, винаги е готов да те вмести в графика си, дори и с час в 22 часа Blush
Не знам коя г.с. си, но, ако искаш на първа фетална да отидеш при Сигридов, можеш да си запазиш час на 15 ти юли за август месец.

# 422
Момичета, здравейте Simple Smile Имам въпрос към вас - какво мислите за хапването на черен дроб по време на бременност, защото аз май направих беля... Отидохме на ресторант и ядох пилешки дробчета по селски и то една доволна порция. Реших да се поровя в интернет и видях, че всъщност е доста противопоказно да се консумира по време на бременност, заради високите нива на витамин А, които съдържа. Луднала съм и съм притеснена... Ако някоя от вас има представа, ще бъда благодарна да сподели.

# 423
Mommykins,  надали от една порция ще ти се повиши чак толкова витамин А, не се притеснявай чак толкова. Просто щом не е препоръчително се ограничавай в бъдеще, което пак не значи, че не можеш да боднеш едно две дробчета от време на време Simple Smile

# 424
И на мен много не ми се работи, постоянно ми се спи, а сме с човек по-малко и още толкова ме гърбят с работа. Добре поне, че съм от вкъщи, но и да хапна даже нямам време, мрън.
А последните дни са ме натиснали хормоните явно, постоянно ми е тъжно без причина и крайно изнервено. Както си пея в колата и ми се насълзяват очите - абсурдизъм страшен, хич не съм от ревливите и не мога да се търпя.

За полетите - аз летях в 7ма и после в 8г.с. - никакви проблеми, пих но шпа предварително и толкова, нито е друсало, ното нищо. То реално какво да друса освен кацането, аз бих го оприличила на минаване с колата през дупка, дето не си видял до последния момент. И през скенерите си минавах, облъчването от летенето на такава височина е по-високо от  самите скенери и пак е минимално и не заплашва плода.

Мимирита, много сладко бобче 🤗 на мен не ми дадоха снимка и ми е малко криво, можело на телефон да си ги прехвърля, но няма принтер самият апарат? Много странно, при положение, че апаратурата е добра и дори след 8ма седмица ме гледа на коремния и всичко се виждаше. Моят следващ преглед е чааак на 26-ти, когато ще съм влязла в 13г.с, но док почива и няма как.. но пък ще се гледаме за една седмица 2 пъти, защото на 31 ми е бхс-то в надежда.

# 425
Ей, мадамите, много ми беше полезна информацията за летенето, която сте споделили. И на мен ми се иска, живот и здраве, втората половина на август да летя. Тогава ще съм 15гс и се моля да няма някакъв проблем дотогава, който да наложи лежане. Но не знаех, че не е добре да се минава през скенера! Grin Благодаря
Хибискусче и аз имах един много депресиран период, направо не знаех от къде ми дойде. Мина изведнъж, сега съм способна да ревна на всевъзможни мили клипчета или ситуации Joy Хормони, какво да ги правиш Grinning

# 426
Миналият петък бях на преглед и чухме сърчицето. Нямам никакви симптоми, освен, че гърдите са ми по-чувствителни и пишкам по-често. Лекарят ме вика, чак на 3-ти август (не е ли много дълъг този период?) за БХС, каза, че ако там излезе нещо притеснително, тогава да направим пренатален генетичен тест. Обаче мен си ме гложди желанието да знам, че всичко е наред и се чудя дали да не си пусна все пак изследването...  А вие защо се преглеждате на няколко места? Аз ходя на едно място и смятам там да си ходя за всички изследвания и т.н. Казахте ли на роднините, ние още не сме. Хем искам да кажа, хем искам да си го запазим само за нас този момент още малко.... Ходите ли на работа в офис? Аз мисля да си работя до последно, но ми се иска да работя от вкъщи, а в нашият офис на това не се гледа с добро око по принцип, а нон стоп има  по двама-трима които кихат и кашлят...

# 427
И аз като истинска българка ми се ще да ида до Гърция това лято. Моят приятел се е притеснил, че по островите нямало ехограф, ако се наложело по спешност. Мисля да зачакам да мине така известната 12-та седмица, да си сложа втора доза на ваксината и да види и Асан почивка тая година.

# 428
Здравейте и от мен Simple Smile
записвам се при вас , макар и леко притеснена.
В 6 г.с.+5 съм , днес ми беше прегледа.
Вижда се ембрион и жълтъчно мехурче. Всичко е с размери , които отговарят на г.с..... ,но няма пулс. Лекарката ми е леко притеснена, защото очакваше да види съчицето.Работи с УЗ за фетална морфология и каза, че би трябвало вече да се вижда....
Много се притесних , извика ме след една седмица на преглед.
Искам да попитам при вас в коя г.с. се видя сърцето?

# 429
Тео ваксина по време на бременност? Аз знам, че за бременни не е добре да се ваксинират. Но все пак не съм лекар, ако си се консултирала и имаш разрешение супер

# 430
При мен и джипито, и гинеколога казаха задължително да отида заради делта варианта.

Луничка, поискаха да се явя в седма седмица, защото в 6та понякога не се чува сърце.

# 431
Луничке не се притеснявай все още. При мен се видя всичко чак в 7г.с+5 по скоро тогавя бях на преглед. Преди това бях в 6г.с и дори ембрион не се видя.

# 432
Луничка, не бързай да се притесняваш. 7-8 седмица е най-сигурно. В 6 г.с. при някои се хваща, при други не.

# 433
  • Варна
Здравейте, момичета! Днес се връщам от лекар с чудесна новина - вече чухме сърчице ❤️ В 8с+2 д съм, но по ехограф ми даде размери за 9 с, което е по-вероятно тъй като знаем кога е станала работата 😁.
Та вече ще започваме да съобщаваме на близките си хора и мисля да се включа и в групата във фейсбук 😊.

# 434
Здравейте момичета, във 8г.с. +2 дни и все още никакви изследвания не съм правила и доктора не ми назначава, а чета тук че доста се правят и то в по ранни седмици. По ваше желание ли ги правите или ви ги назначават.? Започвам да се притеснявам!

Общи условия

Активация на акаунт